X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maz nic nie powie:/ ja jestem od brudnej roboty:/
    no nic zobaczę jak się dziś rozmowa potoczy. Bo ja ich Kocham i ogólnie są cudowni ale ta jedna sprawa meczy mnie juz od dłuższego czasu. Ps Patryk jest ich jedynym wnukiem.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powiedz grzecznie jak znajdziesz w sobie odwagę :)
    Wczoraj czytałam ze np w autobusie warto poprosić żeby ktoś nam ustąpił miejsce. A jeśli będzie miał z tym problem to nie wyskakiwać z ryjem tylko powiedzieć: no trudno, myślałam ze mi pan pomoże. I poprosić kogoś innego. Wtedy on zostaje skończonym bucem a my wychodzimy z sytuacji z klasa ;)

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z wami po dlugiej nieobecnosci mialam kilka spraw do zalatwienia i nie moglam tutaj zajrzec ale odwiedzalam fb i mniej wiecej wiem co sie dzialo :) u mnie juz mamy 21tc czyli 20t1d ale ten czas leci za tydzien mam kolejna wizyte i bede juz omawiala na niej krzywa cukrowa i wyznaczymy termin mam nadzieje ze dobierze mi do popoludniowek mojego i bd on mogl isc ze mna i poczekac te 2h ale napewno bedzie niezle marudzil znajac zycie hehe :) mam tez nadzieje ze za tydzien dowiem sie kogo tam w brzuszku chowam bo juz bardzo chcialabym wiedziec :) wczoraj bylam z mala na placu zabaw ona chciala zjechac ze zjezdzalni ja zjechalam z nia bo byla duza i upadlam na tylek dzi bolal mnie troche brzuch ale malenstwo kopie wiec wiem ze jest wszystko ok ale co sie nie robi dla dzieci powiem wam ze zjezdzalnia byla bardzo stroma dlatego malej samej puscic nie chcialam i znia zjechalam ale juz wiecej to sie nie powtorzy za duze ryzyko :P

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maia no w końcu jesteś, zaczynałam się martwic :)
    Ja też ostatnio przeszłam z Laura park linowy zakończony zjeżdżalnia :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hean, byłam taka zła i zbulwersowana jej zachowaniem, że jeszcze wczoraj zdecydowałam że po weekendzie pojde do lekarza. Dziś stwierdziłam że ja poprostu poinformuję że nie przyjdę na 12 h do pracy a jak nic nie zrobi to pójdę po zwolnienie... a tera zpo jej rozmowie sama się zastanawiam... Wiem że ona zdaje sobie sprawę że mogę iść w każdej chwili i zostaną jak to się mówi z palcem w nocniku... A aj za dobra dusza jestem... ale dziś po tym śnie jakbym w łeb dostała....

Hean wstaw fotkę, może i ja jutro (bo mam wolne- yupi :)) się skuszę i spróbuję wstawić jakieś foto.
    Sprawdzę też czy się zapnęw jeansy. Od jakiegoś czasu zaczełam chodzić w typowych spodniach z pasem, bo są o wiele wygodniejsze, a poza tym pięknie zbierają brzuszek i wygląda jak ciążowy a nie jak KFC wylewające się z jeans-ów ;)

Ginger... szkoda że to ty jesteś od brudnej roboty, bo wydaje mi się że lepiej by było jak by im syn, a twój mąż powiedział.

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a to znieczulenie czym się różni? w odczuciu mam nadzieje że niewiele ;P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, bardzo się różni. Nie ma składników,które obkurczają naczynia krwionośne, przez co u nas mogą spowodować skurcze. Ja ostatnio miałam to bezpieczne znieczulenie i dopłaciłam 30zl

Jezeli chodzi o skuteczność, to bardzo sobie je chwalę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 13:02

Synuś :-)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne dość ze nie lubię dentysty to jeszcze się boje ze nie zadziała znieczulenie dobrze i wymęczę nie tylko siebie ale i dzidziusia...
    Dzieki zorro

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny melduję się i ja :). Mój brzuszek obecnie wygląda tak:
    out.php?i=1002263_brzuszek-17-tydzie-.jpg
    Musiałam się pochwalić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:00

MadaLena30, Izik, Zorro, haen, Cebulka, perelka89, Mala_Czarna_89, izulkaa, Ona_89', Kitaja, maia1991 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Ne dość ze nie lubię dentysty to jeszcze się boje ze nie zadziała znieczulenie dobrze i wymęczę nie tylko siebie ale i dzidziusia...
    Dzieki zorro

Nie martw się, na pewno zadziała :-) U mnie musiał troszkę dostrzyknąć znieczulenia i wtedy zupełnie nic nie czułam

• haen Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadaLena, ja myslalam, ze bede pracowac do lipca/moze sierpnia i wstepnie jak powiedzilam kolezankom w pracy, to byly zapewnienia, ze jasne pomozemy jak cos nie martw sie itd. tylko, ze jak przyszly sytuacje kryzysowe, to jakos te zapewnienia sobie poszly sina w dal... ja sie smieje sama z siebie, ze frajer po prostu jestem (albo na zasadzie, jak masz miekkie serce, to trzeba miec twarda dupe)czy bylam, ze bo jak bylam przeziebiona, ale terminy gonily to przychodzilam do pracy, bo sie okazywalo, ze jakos nikt poza mna nie chce tego zrobic. Myslisz, ze moje kolezanki mialy takie same podejscie? Oczywiscie, ze nie. Zreszta moje szefowe tez sa takie, ze czesto zostawiaja takie "sprawy" zeby zespol sie sam dogadal, wiec jak mozna sie domyslec, to ja bylam na tym stratna (zwlaszcza jako kierownik projektu i zawsze padal argument, ze ja calosciowo odpowiadam za to co sie dzieje w projekcie).

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja:) 18+3 czyli wg naszych forumowych wyliczen 19 tc ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3d0b857b67a.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b41d3537ba74.jpg

po kliknieciu w miniaturke pokaze sie Wam w wiekszym okienku:)
    moze lepiej by wychodzily zdjecia, jakby mi maz robil, bo tak sie troche wyginam przed lustrem:P
    ps. z boku to ja widze 2 duze boczki: boczek na miejcu boczku oraz boczek pod stanikiem:)

perelka89, Micia, Zorro, Mala_Czarna_89, izulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    To ja:) 18+3 czyli wg naszych forumowych wyliczen 19 tc ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3d0b857b67a.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b41d3537ba74.jpg

po kliknieciu w miniaturke pokaze sie Wam w wiekszym okienku:)
    moze lepiej by wychodzily zdjecia, jakby mi maz robil, bo tak sie troche wyginam przed lustrem:P
    ps. z boku to ja widze 2 duze boczki: boczek na miejcu boczku oraz boczek pod stanikiem:)
    no faktycznie nie widać brzuszka - ukrywa się ;) czyli jak rozumiem - jesteś już na zwolnieniu tak?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, 5ty tydzien zwolnienia sobie leci.
    w ogole w sklepie za mna stala babka w ciazy (no miala juz duuuuzy brzuch) i ekspedientka sie pyta czy ja przepuszcze, na co ta w ciazy z usmiechem mowi, ze to i tak jej kolej obslugiwania i ja cichutko z usmiechem mowie, ze ja tez w ciazy tylko nic nie widac...:) takze na "przywileje" typu wolne miejscu w autbusie czy kolejce jeszcze sie nie zalapalam, ale mysle, ze gdybym sie zle poczula w srodku komunikacji, to kogos bym poprosila o ustapienie miejsca.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, tak, w Silesii w Smyku też są wózki ;P Może nie ma ich jakoś za dużo ale są :D

Izulka, ja też byłam zestresowana przed wizytą u dentysty, ale ogólnie nie było tak źle :P Pakowałam tylko całe siły w to, by się nie spinać bo u dentysty zawsze się spinam :D Małemu się chyba niezbyt podobały te dźwięki i jednak moje emocje, bo się wiercił biedny :P

A tak w ogóle to muszę się przyznać, że jednak zmieniliśmy imię dla Małego :P Miał być Marcin, a będzie jednak Michaś :D

izulkaa lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen rzeczywiście u Ciebie jeszcze tak nie widać brzuszka, u mnie to zależy co ubiorę, ale na ulicy już się patrzą na brzuszek. Na zdjęciach mamy te same bluzki, czy jak :D.

haen, Kitaja lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:08

Micia lubi tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michał ladne imie...;) klasyczne;)

ja bym dala, tyle ile bym wydała na prezent, wiec pewnie k.150-200 zł

moodliszka lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wyrzuty sumienia właśnie przydźwigałam ciężkie 2 torby z zakupami i boję się o dzidzię :( chce mi się bardzo płakać z tego powodu. Dzidzia się nie rusza jak na razie, boję się bardzo szczególnie że zaczeło mnie ciągnąc po prawej stronie dolnej partii brzucha. Teraz chce się przemóc i zjeść słodką czekoladę, żeby dzidzi dała znać. Przysięgłam sobie, że ostatni raz dźwigam takie ciężkie zakupy

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen, nie zdążysz się nawet zorientować jak Ci się spory brzusio pojawi. Moja przyjaciółka ma bardzo podobną budowę do Ciebie. Myślałyśmy,ze taka jej uroda i ze będzie miała malutki caly czas, ale w połowie 6miesiaca wyskoczyła jej piękna piłeczka :-)

Mojego brzuchola nie da się już ukryć, dziś mam na sobie luźną bluzę,a i tak się odznacza. Ostatnio nawet ciężko mi wiązać trampki...

‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ