Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MW26: dzieki Wam juz mi nie co lepiej :*
Ona_89':boje sie wlasnie ze czegos nie dopilnuje
Ale wiem ze tak chucham dmucham na siebie ze musi byc dobrze i malutka w listopadzie wyjdzie :* Porod niech boli jak chce najwazniejsze by z Nikolcia urodziala sie szczesliwie :*
Zorro : ach te gadanie rodziny .. jak nie twoja bedzie mowila ze do nich jest podobna do cb a jego do nich i do twojego meza :* Przemroz na to oko bo do rozwiazania troche jest , zobaczysz jak beda gadac po porodzie :*Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny? Skoro Was boli dzisiaj brzuszek i mnie zaczal praktycznie zanim zaczelam spacer to moze to przez ta pogode? Jest tak zmienna raz szarowka,zaraz slonce, chlod i tak w kolko . Moze to faktycznie tez przez pogode nas brzuszki bola?
Skarb, bo ze tak brzydko powiem nakopie Ci do tylka jak mi sie nie przestaniesz martwic :* Bedzie dobrze! Robisz wszystko by tak bylo,wiec nie ma co sie stresowac bo Dzidzia ma wtedy zle samopoczucie:*
Cebulka, dokladnie tak mysle jak Ty,ze jak trzeba wziasc to trzebaKiedy jest inna mozliwosc to jest,ale tak jak Ty borykalam sie juz z lekami i tez staram sie tym nie stresowac bo w koncu bez powodu nie byly przepisywane
Wiecie co? Czytalam,ze od 20 tyg moga zaczac sie pojawiac skurcze przepowiadajace czyli macica zaczyna przedporodowe treningi. Wtedy moze wlasnie napinac sie tez brzuszek. Jedne moga czuc te skurcze,a drugie kompletnie nie. Jest ktos kto juz doswiadczyl tych skurczy? Powiem Wam boje sie,ze nie bede rozrozniala tych skurczy i bede panikowala
Izulka,rozumiem Twoje obawy. Sama nie chcialam nic kupowac jeszcze do niedawna,ale Dziewczyny przekonaly mnie,ze wczesniejsze kupno rzeczy to nic zlegoNawet jestem szczesliwsza jak widze juz male ciuszki w domku choc oczywiscie nie kupowalam ich jeszcze za wiele bo nigdy nie wiadomo z plcia
Jestes juz z nami -
Ja zamierzam zacząć kupować po usg połówkowym. Może będę już znała na 100% płeć maleństwa
Dziewczyny pozytywne myślenie jest ważne. Mój gin mi jakiś czas temu powiedział,że jak będę myślała, że coś się złego stanie ,to w końcu to przyciągnę. Więc włączamy pozytywne myślenie:-DOna_89', Kitaja, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie wieczorami boli brzuch od wzdęć.
Jutro ostatni tydzień do pracy i jadę trochę do mamy trochę do teściów bo my żyjemy w remoncie nie mamy kuchni , obiady na mieście więc siłą rzeczy wole siedzieć u rodziców.
Mimo,że wczoraj byliśmy na połówkowym i wszystko jest cudnie wciąż mąż nie pozwala mi kupić wyprawki dla Małego Króliczka. -
Rozmarzona hi hi
raz ginger chciala mi nakopac przez moje glupie myslenie teraz Ty jeszcze chwile armia sie zbierze z wszystkich mamusiek
Juz mi nie co lepiej dzieki Wam ale obawa zawsze bedzie
Wiecie co ? Zadzwonila do mnie kolezanka z pytaniem dodam ze sie przyjaznilysmy kiedys 'czy nie jestes w ciazy bo ludzie zaczeli strasznie o tym ostatnio gadac i tak sie pytam jak nie przepraszam' to ja na poczatku smiechem wybuchlam pozniej spowaznialam i do niej ze nie chce nic gadac by ludzie nie gadali i mi dziecka nie uzekli ze tak jestem ale zeby nie mowila siostrom mojego M bo sie z nimi przyjazni.
Dotarlo do mnie ze ciaza juz jest tak widoczna ze nie ma watpliwosci ze spodziewamy sie dzidziusia , wiec nie bede zaprzeczac bo to nie ma sensu . I tak sie pozno dowiedzieli wiec i tak dobrze bo z Roksanka wiedzieli od 8 tc dzieki mojego M matce ..
A to ze mam 5 min do sklepu i bylam z moim M z dwa razy to zobaczyli mnie i brzuchalek
w oczach widac bylo zdziwienie i nie dowierzanie -
A i jeszcze ludzie gadaja ze chyba wyjechalam z moim M bo nie widzieli mnie tyle ile jego
- hahahahah
-
Skarb, no to niezly kamuflaz
! Zazwyczaj laski szybciej sie orientuja niz faceci bo oni nie zwracaja uwagi na takie rzeczy noi laski sa wscibskie :)Mysle,ze teraz jak juz i tak widac to mozesz dumnie wypinac brzuszek i olewac wszystkich "zyczliwych"
No wlasnie ja sie boje,ze nie poznam wgl skurczy bo jakos nie czuje ich.. Nie wiem co ze mna jest :)Mnie jak juz to brzuch boli i moge powiedziec, w ktorym miejscu i tyle.
Cebulka, dokladnie nigdy nie wiadomo czy z jakiegos powodu szybciej nie bedziemy w szpitalu i kto potem kupi te rzeczy .. Komus trzeba oddawac ta przyjemnosc. Zreszta takie juz bysmy byly napuchniete potem,ze nie bedziemy w stanie tak chodzic po sklepach.Jestes juz z nami -
Rozmarzona : az dzwine nie ? u nas to faceci sie polapali bo zawsze gromada siedzi doslownie pod sklepem
A dziewczyny zupelnie nic jak bym nie przytakala to nic by do dzis nie wiedzialy
Mam to samo jak by mi lekarz nie powiedzial ze mam skurcze ze macica mi sie stawia to bym nie wiedziala... Boli mnie brzuszek ale ciezko rozroznic -
Skarb a wiesz co.. Ostatnio babki w sklepie do mojego męża zaczely gratulować i czemu się nie chwali ze tata zostanie a on w ogóle pyta skąd wiedza itd..zdziwiony bardzo bo ja tam do sklepu nie chodzę, okazalo się ze jakas koleżanka tych babek w sklepie pracujących widziała nas i powiedziała im o tym
Chyba juz brzuszka nie ukryje