Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka haha
podobna historia tylko ze u mnie z chlopami a u Cb z babami
poukrywalismy tyle myslalam ze da sie dluzej
glupek ze mnie nie
?
-
Niestety nie pomige, bo sie nie znam, ale moze jeszcze ktoras z dziewczyn przed snem Ci pomoze?
Pamietam, ze Mala czarna (ps.gdzie sie zGubilas?) brala relanium podczas pobytu w szpitalu, ale to chyba 2 rozne substancje...
Shibuya a bylas kiedys diagnozowana pod katem astmy? Lub masz na cos alergie? -
Mala Czarna czy wszystko w porzadku u Ciebie? Nic się dziś nie odzywasz ,daj znać ze wszystko okej!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Internet podaje, że hydroksyzyne można podać w ciąży jesli jest to konieczne. Wiele przyszłych mam miało ją zleconą przez lekarzy i urodziło zdrowe dzieci. Także się nie martw. Zresztą lekarz raczej nie podalby ci nic co mogłoby zaszkodzić dzidzi.
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Haen niestety do piątku pracuję. Wczoraj po 2 godz zamknęłam i wróciłam do domu. Wieczorem pojechałam z córką na występy - zakończenie roku w szkole tańca. Zła byłam, bo kazali nam być o 19, a tańczyły dopiero o 21;30. Nikt się nie przejmuje, że rano dzieci do szkoły.
-
Cześć
kochane może któraś z Was boryka się z podobnym problemem. Na początku ciąży sporadycznie, a teraz co noc drętwieją mi 3 palce u prawej ręki (zawsze te same). Swojej ginekolog o tym mówiłam, ale nie ma jakiś zaleceń. Z tym, że gdy wstaje rano mam problem z dojściem palców do stanu dobrego. Zazwyczaj pomaga dopiero strumień zimnej wody. Macie jakieś inne sprawdzone sposoby? Coraz bardziej mi dokucza to dretwienie
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Zorro nowy kolczyk do pępka sprawdza się bardzo dobrze. Jest cały przeźroczysty i zrobiony z jakiejś miękkiej substancji. Co najważniejsze w noszeniu jest całkowicie bezproblemowy- zero zaczepienia o ubrania
Zorro lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Witam sie z Wami po krótkim urlopie.
Ja z samego rana bylam upuścić troche krwi, o dziwo nie było kolejki.
Poźniej wstawie fotki moich zakupow bo troche poszalałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 09:23
haen, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Izulka ja sie z wymiotami borykalam jeszcze do 18 tc
a mdlosci mam od poczatku nie chca odpuscic
ps. jeszcze nie udalo mi sie wstac -
Wiesz w 1 ciazy mialam do 20 tyg nie bralam lekow tylko witaminy i magnez;)
Teraz biore luteine , magnez , nospe , no i witaminy a i jeszcze dopochwowo na infrkcje gyno-femidazol