Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja włąśnie wróćiłam z poczty z wielkim płaczem, pewnie przez te hormony. Facet wyzywał mnie od "kurw" ćpunów", że nie mam mózgu bo się upomniałam w kolejce że jestem w ciąży. Bo on po iluś tam operacjach. Oczywiście zaczęłam też go atakować, że ma małego kutasa i niech zrobi sobie operacje mózgu następnym razem. A on, żebym nie ćpała, nie wiem dlaczego tak emocjonalnie do tego podeszłam, przecież znam swoją wartośc i to szkodzi dzidzi.
-
Malgo ; matko boska co to za czlowiek ?
nie przejmuj sie tym ludzie sa wredni i nie obchodzi ich to czy my jestesmy w ciazy czy tez nie troszcza sie tylko o swoja dup* . A Ty najlepiej wiesz co robisz wiec nie przejmuj sie tym nie dowartosciowanym nie kulturalnym debilem. Kobiety w ciaxy sa zadko szanowane taki chory kraj
-
U mnie wyglada to tak ja w kolejce w sklepie z brzuszkiem stoje sobie z dwoma produktami inni przede mna z pelnymi wozkami . Patrza sie na brzuszek a potem udaja ze nie istnieje ..
Albo ja w aptece stoje sobie w kolejce a jakas baba mi sie wryla w kolejke ch*j wie z kad bo jej sie nalezy . ps : przyszla z innej dluzszej kolejki . Co za ludzie ja pierdol* Kupowala i kupowala jeszcze jej matka stara kobieta sb przyszla pogadac bo im sie nalezy. kobiety w ciazy sa nie szanowane nie powinno tak byc ! -
Izulka :siara ma zoltawy kolor wiec kochana to to
Dostalam jednego kuksanca w pecherzprzypomnialam sobie jak jest cudownie ledwo sie nie posiusiac
-
Molcia może faktycznie powinnam coś z tym zrobić, na umowie zlecenie nie miałam żadnych dodatkowych zadań, robiłam wszystko to, co do mnie należało. A co do kontroli z zus to nigdy nie słyszałam, żeby faktycznie przychodziły, a do mnie się pofatygowały na pewno nie bez powodu...
-
anet wrote:Molcia może faktycznie powinnam coś z tym zrobić, na umowie zlecenie nie miałam żadnych dodatkowych zadań, robiłam wszystko to, co do mnie należało. A co do kontroli z zus to nigdy nie słyszałam, żeby faktycznie przychodziły, a do mnie się pofatygowały na pewno nie bez powodu...
i pamiętaj że w pip jest tajemnica skargowa, a zatem nikt nie powinien wiedzieć, że to przez Ciebie jest ta kontrolaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:52
-
probuje zrobic sobie na obiad spaghetti ale brzuszek mnie cos zaczal bolec az promieniuje do kregoslupa i pochwy
masakra
-
myslalam ze zoltawa wydzielina a nie strupek
no to ja nie wiem co to
Ginger : ty tez?ja z powodu mdlosci a Ty z jakiego ?
-
skarb15 wrote:myslalam ze zoltawa wydzielina a nie strupek
no to ja nie wiem co to
Ginger : ty tez?ja z powodu mdlosci a Ty z jakiego ?
ogólnie samopoczucie do bani słaba jestem i cholernie ciągnie brzuch i znów więcej skurczy:( a musze iść na to spotkanie:(
Ciśnienie mam ok wiec nie wiem co taki słaby ten dzień
Dlatego też mało co pisze bo najzwyczajniej w świecie nie mam siły:/
Edit.mały tez od wczoraj jakoś się uspokoił.. nie wiem czy się martwić. W środę wizyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:05
-
Ginger, moja Malutka tez cos dzisiaj malo sie wierci wczoraj bylo podobnie. Dzisiaj znowu boli mnie brzuch i cos nie przestaje,wiec leze ciagle praktycznie. Coraz bardziej jestem przekonana,ze to przez ta pogode.. Wspolczuje Ci Kochaniutka,ze musisz jeszcze pedzic na zebranie jak takie samopoczucie
Ktoras wczesniej znacznie pytala czy boli brzuch przy odwracaniu sie z boku na bok, nie pamietam ktoraOtoz ja tak mam i czuje sie wtedy jak polamana i ciagnie tak nieprzyjemnie.
Malgo, a to zlamas jeden! Wcale sie nie dziwie,ze sie zdenerwowalas i nie mozesz sie uspokoic w koncu takie slowa od drugiego czlowieka do kobiety ciezatnej.. Palant jakis bez kitu, bydlo nie ludzie. Tez przezywam pozniej takie rzeczy,ze brzuch z nerwow mi sie napina i serce wali z nerwow jak mam jakies nieprzyjemne ekscesy.Postaraj sie jak najszybciej zapomniec o pajacu.Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja juz jakiś czas temu pisałam właśnie ze u mnie te bóle chyba od pogody zależą i się zastanawiałam czy to możliwe ale za każdym razem się tylko potwierdza:/
Mąż dzisiaj zaprawil resztę kompotow w sumie 60 szt powinno wystarczyć
Malgo poprostu brak mi słów. Nie rozumiem kompletnie takiego zachowania. Też bym się popłakała ale na miejscu pani w okienku bym wstała i poprosiła bez kolejki. Ludzie to dno. Jak można być takim podłym do czego ten świat zmierza:/
No nic chyba musze się zwlec z łóżka:( -
Ginger : moze lepiej nie idz na to spotkanie lepiej nie ryzykuj tylko odpocznij :*
Ja tez mam jeden z gorszych dni nie zaobserwowalam skurczy tzw twardniejacego brzuszka , tylko boli mnie brzuch promieniuje do pochwy i do kregoslupajeszcze rano tak mnie kolo - az bolalo chwile po lewej stronie
wzielam duza poduche i leze ... Bylam w czwartek tamten na polowkowym i mialam badania ginekologiczne i bylo wszystko dobrze . Lekko sie rusze boli ciagnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:29
haen lubi tę wiadomość