Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, takie uroki ciazy
Tylko u niektorych wystepuje taryfa ulgowa Dzidzius daje mniej czadu hihi
Kolezanka ostatnio mowila mi ,ze ona wgl nie miala zadnych dolegliwosci i sie smiali z niej,ze stworzona do rodzenia dzieci
Nawet nie zauwazylam kiedy Maz uciekl do drugiego pokoju spacNigdy mu sie to nie zdarza za dnia,ale cos mi dzisiaj padl jak pocwiczyl,a na nocke idzie to niech pochrapie
Ps. Znowu nie pamietam kiedys sie ostatnio kochalismy bo stwierdzil,ze to juz polowka dzidzius slyszy itp nie przegadaszMa szczescie,ze ja za bardzo nie mam ochoty przez samopoczucie bo tak to juz ja bym znalazla na niego sposob skuteczny
!
Jestes juz z nami -
izulkaa wrote:Noo..lepsze to niż strata zębów w ciąży
chociaz mój bobasek sie niecierpliwi i nie podoba mu się zdecydowanie
Rozmarzona nie wiem co gorsze dziąseł czy nerek
Ale my biedne wszystkie...
Można by książkę napisać o naszych dolegliwościach :-*
Grrr az sie wzdrygnelam na mysl o nerkachJestes juz z nami -
Rozmarzona : kochana dokladnie ale tak przez pogode by nas dopadlo masakra
leze i nie oddycham .
Widze ze jak Twoj mezus sie uprze tak jak i moj to nie przegadasz
Ginger: kurcze co za chamyteraz Ty musisz leciec po mimo swojego stanu .
uwazaj na sb :*
Izulka : haha dokladnie z tego ksiazka byla by jak nic -
Skarb, a zebys wiedziala jaki uparty! Nieraz jak sie zaprze to bys go konmi nie ruszyla
Strasznie sie wtedy denerwuje jak mi na czyms zalezy,a On mi sie tak zaprze. Wtedy ja sie denerwuje, On tez i o klotnia gotowa
Edit: Wlasnie nie wiem czy to przez pogode,ale u siebie tak zauwazylam,ze wlasnie przy takiej okropnej pogodzie jest gorzej i boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 17:57
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : czasami ma to swoje zalety ale czasami . Moj to samo uparty jak osiol nie przetlumaczysz bo on swoje . Tlumacze mu jak malemu dziecku delikatnie i spokojnie , obchodze sie jak z tykajaca baba czasami . Ma trudny charakter ale jest dla nas tak opiekunczy i kochany ze ojej
Mojego upatrego osiolka za zadne skarby bym nie zamienila hehe
W sumie szczerze sama nie mam latwego charakteru -
Skarb, hihi w tym rzecz,ze ja tez nie mam latwego charakteru bo Moj jak mnie zezli to mi tak latwo nie przechodzi
On za jakis czas zapomni,a mnie trzyma o
Tak samo jednak mam z nim wspaniale zycie i jestem wrecz pewna,ze bedzie wspanialym ojcem
Pomaga mi i zajmuje sie np oplatami wszystkimi w domu,ze ja nie musze nawet tym glowy zajmowac. Tak jak ja lubilam wydac na cos pieniadze i on mi nigdy nie zalowal, tak On jest rozsadny i wie kiedy trzeba odlozyc na cos wazniejszego i kiedy przystopowac
Mysle,ze sie uzupelniamy pod wieloma wzgledami w koncu jak kazdy bylby taki sam to swiat bylby nudny
Jestes juz z nami -
Siedzę na poczekalni ale nikt nie przepuści ciężarnej.. Każdy patrzy na brzuch i ma w dupie...eh.. Ta znieczulica ...
Mój mąż kiedys opowiadal ze byl w sklepie i po moich narzekaniach pezepuscil ciezarna w sklepie..pomyslal co taka babaka w zaawansowanej ciąży kupi..ze 3 rzeczy... Mówi ze wyniosła 2 pelne siaty:P
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Asia, to a granicą można w trakcie ciąży zmienić warunki zatrudnienia? Hard core!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Oczywiscie i tak musze sie do czegos przyczepic,ze tyle rzeczy jest teraz dla Niego wazniejsze,a ja bym chciala go miec wiecej
Bo to praca, to cwiczenia to odpoczywa,a mi to juz zaraz przeszkadza i chce by sie Nami zajmowal
Dzisiaj jak rozmawialam z Nim o seksie to powiedzial,ze po ciazy ze smiechem. Na co ja,ze o Moj drogi w takim razie drugiego Dzidziusia nie bedzie poki nie pekniesz
Zaparl sie na drugie i cos wspomina,ze w niedlugim czasie po tym Malenstwie
Oczywiscie tez chce drugie,ale na pewno nie odrazu tak jak kiedys o tym wspominalam
Jestes juz z nami -
Izulka, ja tak kiedys trafilam na fajnego faceta w poczekalni do pobierania krwi. Jak uslyszal,ze ja w ciazy bo to jakis czas juz temu bylo,a brzucha nie bylo widac to kazal mi stanac przed drzwiami i wchodzic.Stare baby zaraz wstaly z krzesel i pod drzwi bo gdzie ja pierwsza wchodze.Nie chcialam sie szarpac i dalam sobie siana co ten Pan skomentowal do mnie,ze co one sobie mysla. Oczywiscie mnie pozniej przepuscil i powiedzial,ze wie jak to jest bo mial zone w ciazy i wgl ona miala perypetie rozne i rozumie co to jest tak stac. Bardzo to bylo sympatyczne :)Jednak widzisz dzisiaj mieli w tylku nawet babke w zaawansowanej,a byla tylko po wyniki..Jestes juz z nami
-
witam się po wizycie! maluch się ładnie rozwija, wszystkie organy w normie, główkę ma o 2 dni mniejszą niż wynika z OM, ale już np nogi ma tak długie że prawie tydzień do przodu - ale jak to Pani dr stwierdziła, ma wysokich rodziców to się nie ma co dziwić i ponoć tak ogólnie z nogami to już ma ponad 20cm -niezły szok
dokładniej się dowiem za tydzień na połówkowym, ale na razie wszystko jest ok - no i nie ma wątpliwości że to chłop
niestety nic mu nie chciało zniknąć przez ten miesiąc
no i dziewczyny z niedoczynnością, jednak dr stwierdziła, że mam to tsh zbić, więc wracam do euthyroxu..
Rozmarzona, skarb15, haen, Nymeria, Anastazja85, Kitaja, Cebulka lubią tę wiadomość
-
No to gratulacje malego wielkoludka
! Bardzo sie ciesze Molcia,ze wszystko w porzadku z Dzidzia
Taaa.. niedoczynnosc zmora naszych czasow.. Przez nia jak zawsze bylam szczupla pare kg przybralam i musialam przejsc na diete bezglutenowa by lepiej sie czuc. Zgubilam prawie 9 kg i mialam cud wage 59 kg
Straszne wyrzeczenia byly,ale dzieki temu latwiej mi bylo zajsc i teraz w ciazy nie tyje jak slon tylko stopniowo :)Zastanawiam sie czy jak ur bede potrafila znowu przejsc na ta diete hehe
Jestes juz z nami -
Rozmarzona otoz to widze ze mamy bardzo podobnie chodz ja teraz sie przelamuje bo nie chce denerwowac nikolci i dale spakoj
poczekaj az urodze
Ta ja pamietam doslownie wszystko od poczatku naszego zwiazku oraz przed nim - jestem bardzo pamietliwa , on zapomnie a ja nadal pamietam
Taka moja wada
A wy chyba kochac mozecie sie no nie ? Na Twoim miejscu jak bym mogla seksu bym nie odpuscila
Moj chcial nastepnego dzieciaczka pol roku po tymszaleniec . Mowie mu ze chociaz poltora a ten tatus i tak zrobi swoje
-
Hihi Skarb, dokladnie pamietliwa skad ja to znam
No wlasnie mozemy,ale powiem Ci,ze jeszcze jakis czas temu mialam w miare ochote to go bralam na sposob
Teraz natomiast marudze Mu,ale tak naprawde cos ochoty jakos nie mam tu bole tu zmeczenie
I w ten oto sposob Maz sie nie musi stresowac bo Mu odpuszczam,ale jak mnie ochota najdzie to i tak sposoby na niego mam
Popatrz jedno jeszcze im sie nie urodzilo,a Ci juz takie plany goraceTez mowie Mezowi,ze zobaczymy jak Cie bedzie w nocy budzilo i bedziesz chodzil jak zombie do pracy
To bedzie spal w drugim pokoju hehe Ja tam wole zatesknic chwile do pieluch i nie latac z wielkim brzuchem za drugim szkrabem jak to w sklepach nieraz widze
Jestes juz z nami -
Molcia : bardzo sie ciesze ze z synusiem wazystko w porzadku
Na pewno zbijesz i bedzie wszystko w porzadku :*
Ja bede robic w tym tygodniu badanie na tarczyce i na wizyte jtora nie wiem jeszcze kiedy bd miala beda wyniki sama sie stresuje -
Rozmarzona mój identycznie mówi
ze jakies pól roku i znowu
juz ma zaplanowane ze śpi w drugim pokoju żeby mogl się wyspać do pracy
jeszcze gada ze jak urodzę to sobie odbijemy caly stracony seks
juz to widzę.. Jak oo dziecko zacznie plakac albo nie będzie czasu albo sily na to:P nie mówiąc ze czas pologu to 6 tyg