Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
perelka89: jak milo ze pamietasz o mnie :*
Brat tak troche cale szczescie bo jak bym byla calkiem sama w tym stanie oto ja nie wiem
A Ty jak się czujesz ?co tak żado się odzywasz ?perelka89 lubi tę wiadomość
-
Molcia, ciezko mi powiedziec bo ja mam dawke 75,a narazie tsh trzyma sie powyzej 2. Jednak dobrze sie czuje przy tej dawce i nie wzrasta mi przez to tsh. Taka dawke mialam juz przed ciaza bo mi ciagle roslo i 50 to bylo za malo, zle sie czulam. Ufam endokrynologowi bo wyprowadzil mnie z wielu rzeczy,a nie jest nawet z mojego miasta
Skarb, miejmy nadzieje, ze wyniki beda dobre i nic Ci nie bedzie doskieralo zadne tarczyce
Ehe, my tez wlasnie takie zboczki wiecznie bylismy,a w szczegolnosci ja,wiec pomyslow zawsze bylo 105Fajnie sie wspomina niektore wybryki
No wlasnie najgorzej bedzie wrocic do gumek jak sie tyle czasu ich nie uzywalo,a jak sie nie chce tabletek ;/
Poprawilyscie mi humor bo przyznam Wam sie,ze poszlam do drugiego zaciemnionego pokoju, gdzie moj spal. Tak ten brzuch mnie dzisiaj bolal i tak polezalam chwile z myslami i dostalam jakiejs handryNormalnie moj sie obudzil i pyta mnie co jest, co taka smutna. Ja do niego,ze sie boje,ze teraz gdy wiem,ze to Ona i czuje ruchy to bym sobie nie wybaczyla gdyby tfu tfu cos.. Masakra z nikad mnie wzielo na lekki placz.Bez kitu to ta pogoda tak na mnie dziala .Przyszlam tutaj do jasniejszego pokoju, poczytalam Was i mi lepiej noi moj Kochany mnie uspokoil,ze w piatek Pani bedzie Dzidzie badac poogladam. Jeszcze powiedzial,ze to nie wiadomo czy to nie od tych nieszczesnych nerek i mnie slodko pocieszyl,ze Dzidzia sie rusza i wgl. Kochany jest, Kocham Go
Ciekawe jak Ginger daje rade na zebraniu..Jestes juz z nami -
Rozmarzona mamo wrocilam:)
Dalam rade nawet az tak dlugo nie trwalo. Ale jestem mega zadowolona. Patryk jest w klasie z cala swoja ekipa z przedszkola
wychowawczyni tez zrobila na mnie pozytywne wrazenie mam nadzieje ze to sie nie zmieni. ja to z tych mamusiek co sie udzielaja i wogole wiec dobrze zeby wychowawczyni byla otwarta osoba a na taka wyglada:
tak wiec pierwszy szkolny stres juz zaliczylam:)Rozmarzona, haen, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ginger, juz sie zaczynalam martwic.. Dobrze,ze sie odezwalas
A wiec ciesze sie bardzo,ze trafila sie fajna wychowaczyni Twojemu Synkowi i ekipa z przedszkola :)Uwazam,ze dobra i przy tym sympatyczna wychowaczyni to polowa sukcesu i mniej stresow :*
Jestes juz z nami -
Kochana,a ja wlasnie mialam wczesniej smaka na dniach,a nie mialam w domu bo wieki nie pilam
! Tylko jakies po dacie to mowie przeciez,ze trzeba swieze kupic
I tak wlasnie dzisiaj sie skusilam w sklepie
Mam jeszcze ochote na arbuza,ale nie po drodze bylo na zakupach i muszse wytrzymac ;/ Lody kaktuski tez tonami jem i teraz tez bym zjadla,a tu brak ciezarna wyjadla wszystkie
Jestes juz z nami -
Czasami mile jak tak ludzie dzwonia i pamietaja,a czasem az juz meczace. Jak lezalam w szpitalu to byl tel na tel, strasznie to bylo mile.Jak wyszlam i nadal tyle tel bo kazdy sie martwil to juz bylam zmeczona bo usypiam np,a tu tel
Kochana, jestes tak kontaktowa osoba,ze odrazu zlapiesz kontakt z wychowawczynia zobaczysz :*!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:50
Jestes juz z nami -
Jutro pora na nadziewane jaja bo mezus mnie meczy
Kupilam pieczary, koperek i majonez jest i do dziela. Szkoda tylko,ze ja sie bede bala ruszyc. Niby majonez prawdziwych jaj nie widzial,ale jakos stalam sie ostrozna zbytnio w tej ciazy
Mam nadzieje,ze jutro bede lepiej sie czula bym byla w stanie cos robic.
Jestes juz z nami -
Ha Rozmarzona to zjem za ciebie ide wlasnie do lodowki po arbuza:) hihih
Haen zebys wiedziala jeszcze puszczam sobie moj ulubiony kawalek felix jaehn ain't nobody uwielbiam i z patrykiem spiewamy. gdybym mogla to bym potanczyla. ale niestety. zawsze z patrykiem robimy sobie imprezy w kuchni spiewamy i tanczymy:)
Brzuch napieprza niestety dalej wiec leze, mlodemu udzielil sie moj nastroj bo wariuje w brzuchu jak szalony:)
Mala zebranie trwalo godzine wiec dalam rade nie bylo najgorzej ale weszlam do domu i od razu do wyrka bo brzuch jak skala:/
Rozmarzona, haen lubią tę wiadomość