Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wizyte mozna sie zapisywac dopiero od piatku i to nie wiadomo czy odrazu zapisza czy dalej beda cos kombinowac i czy dadza mi wreszcie zmienic lekarza prowadzacego , bo sie wkurze to bede chodzic do tego ktorego chce , co 2 tyg prywatnie
-
U mnie tez dzisiejsze samopoczucie do dupy.. wyszłam na chwile na dwór, niby zimno nie jest, ale taka dziwna pogoda, w ogole nie mam sił..;( posprzątalam trochę i nic więcej, leżę.. trochę się stresowalam, bo po tym upadku w ogóle nie czułam małej, dopiero dziś trochę czuje jak się rusza.. moj tz nie jest zwolennikiem detektora a przez te dwa dni, to kazał co chwile sprawdzać i słuchał co chwile. Wcześniej tylko raz go zmusiłam do posłuchania serduszka.. tez się teraz wystraszył, mam kilka siniakow, największy nq kości ogonowej..
-
Ginger, wlasnie pamietam jak o tym pisalas i zaobserwowalam,ze chyba mam tak samo jak Ty
Uwazaj Myszko na siebie za kolkiem i wgl daj znac jak wrocisz :*
Skarb, mam dokladnie takie same bole ktore opisujesz dzisiaj. Wczoraj zreszta tez takie mialam. Najwidoczniej to normalne skoro dopada tyle kobietek naraz
Madzia, nie dziwie Ci sie ,ze sie wystraszylas,ale najwazniejsze ze wszystko dobrze.. Moze sobie obilas cos dodatkowo przy tym upadku tak jak mowisz,ze siniec jest. Dobrze,ze gdzies na pupe spadlas,a nie przodem. Widze nie tylko moj Dzidzius taki leniwy od wczoraj z ruchami, to pewnie tez ta pogoda tak dziala i lusiaja sobie w brzuszkuJestes juz z nami -
Czesc dziewczyny
rzadko sie udzielał, ale podczytuje Was. Co do zwolnien L4, moj pracodawca jak tylko dowiedział się, że jestem w ciąży, to od razu zaproponował rozwiązanie umowy o pracę na czas nieokreślony. Oczywiście za porozumieniem stron. Jakież było moje zdziwienie jak to uslyszalam. Chcialam pracować jak dlugo sie da, ale czułam się coraz gorzej. Oczywiście na normalne zwolnienie nie moglam iść, bo nie chciał mi płacić. Za namową koleżanek z pracy poszłam do mojego lekarza i powiedziałam jak wygląda sytuacja. Dostalam zwolnienie do końca września od razu. To był 7 tydzień. Do dnia dzisiejszego nie mialam żadnej kontroli, a to juz 13 tygodni zwolnienia. Mam nadzieje, że juz tak zostanie do końca. 6 tyg przed porodem mam spotkanie z moim szefem i jestem ciekawa nawet bardzo jak rozliczy mi 24 dni urlopu i 40 nadgodzin. Dodam tylko, że mieszkam w De i myslalam, ze tuta pod tym względem jest inaczej, ale się pomylilamwszędzie liczy sie tylko kasa.
-
Izulka, dokladnie mam to samo tak ciagnie i boli jak sie obkrecam
Czasem uda mi sie przespac noc w miare bez budzenia,ale jak sie niefortunnie obroce to i tak sen schodzi z powiek bo boli. Wiesz mi strasznie maly brzuch urosl i tlumacze to sobie,ze Dzidzius nie ma miejsca i to wszystko sie naciaga i boli,ale jak jest naprawde
? Na pewno to nic zlego:* A przy obkrecaniu z boku na bok trzeba uwazac widocznie jak i przy wstawaniu z wyrka by nie robic tego gwaltownie
Jestes juz z nami