Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro daj znać po wizycie.Napewno wszystko będzie dobrze, ale wszystkie swoje obawy najlepiej konsultować z lekarzem, ja mam wizytę za 12 dni narazie te klocia wczorajsze mi przeszły mam nadzieje, ze nie wrócąCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ps. Mężowi prezent bardzo się spodobał
Mała na mnie czeka szafka z dokumentami:/ u Patryka juz zrobiona, ciuszki dla młodego tez juz posegregowalam tylko te nieszczęsne dokumenty:(
Przed ciążą dużo ciast piekłam teraz wcale. Wcześniej też różne dania na obiad wymyślalam a teraz prosty szybki obiad który nie wymaga stania przy garach. Jak urodze to wrócę to ciast i urozmaiconych obiadów;) -
A ja wstałam o 7 naszykowałam Nati do szkoły, zrobiłam mężowi kanapki do pracy i.wróciłam spać. Odwiozl Natkę do szkoły. Wstałam przed 11. Wstawiłam pranie i nic mi się nie chce. Pogoda okropna za oknem, zimno i pada.
Ja za sprzątanie biorę się dopiero od poniedziałku. Na początek pokój Nati. Jak tam ogarne to będzie sukces.
-
A ja wstałam o 7 naszykowałam Nati do szkoły, zrobiłam mężowi kanapki do pracy i.wróciłam spać. Odwiozl Natkę do szkoły. Wstałam przed 11. Wstawiłam pranie i nic mi się nie chce. Pogoda okropna za oknem, zimno i pada.
Ja za sprzątanie biorę się dopiero od poniedziałku. Na początek pokój Nati. Jak tam ogarne to będzie sukces.
-
-
Dzien dobry w ten pochmurny dzien
Dziewczyny, to widze,ze wczoraj co druga miala kryzys z bolami brzucha. Tez przechodzilam ten stres szczegolnie,ze Maz teraz nocki i w nocy sama.Na szczescie jednak noc minela spokojnie,a dzisiaj tez jest lepiej. Przymierzam sie by pojechac po wyniki badan krwi,ale ta pogoda mnie przeraza ;/ Na jutro planuje sie zarejestrowac do ogolnego,ale to tez mnie przeraza by nie siedziec wsrod chorych no zobaczymy jak to wyjdzie.
Nie ma problemu kakao dla wszystkich chetnych hihi skrzyczaly mnie
Izulka, dokladnie tak samo sie zastanawiam sie nad zabezpieczeniem po porodzie. Tabletek nie chce bo trzeba ciagle pilnowac ich brania,a wystarczy juz,ze tych na tarczyce musze pilnowac, latac po nie do lekarza i wgl jakos mi sie nie usmiecha. Pozostana,wiec prezerwatywy co tez jest slabym rozwiazaniem
Zorro, dokladnie klucia takie jakby przy jajnikach to rozciaganie wiezadel
Ginger, to niezle przyszalalas od rana z gotowaniemOszczedzaj mi sie tam :*
Moj Maz wczoraj w koncu poczul kopniaczki! Jak wczesniej kopala wieczorem spokojnie tak jak przylozylam jego reke to taki kopniaczek polecial
Urocze uczucie
Mala_Czarna_89, izulkaa, Kitaja lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Załatwilam ze mąż odbierze Patryka jeszcze wcześniej przed praca wiec nie musze nigdzie wychodzić
yupi:)
Oszczędzam oszczędzam na raty zrobilam wszystko;) teraz odpoczywam.
Chyba oleje dziś te dokumenty popatrzę na jakiś odmozdzac;)
Co do antykoncepcji to ja chyba przez ta niedroznosc mam do końca życia naturalna ale musze jeszcze zapytać lekarza.
Przyjaciółka moja chwali sobie krążek.
Rozmarzona a ty co dziś dobrego robisz?Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozmarzona najlepsza antykoncepcja jest ciaza
nigdy nie wykluczam kolejnej
chociaz po tym jak ta przechodzę to póki co mam dość
jeszcze ponad polowa mi zostala
Mój mąż juz czul kopniakapierwszego jakos na dzień dziecka
a teraz to kopie tak ze szok
czasem się zastanawiam jak będzie za 2 miesiące jak więcej silly bedzie miec:P czasem mam wrażeniem ze nie tylko nogami kopie alr i Glowa wali i czym się da
bo kopniak za kopniakiem a każdy w innym miejscu
chyba ze to fikołki.mala akrobatka ❤
Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Buffy, jeżeli Maluszek się nie odwróci to spokojnie poznacie płeć. Ja mam nawet zdjęcie siusiaka
Nie przypuszczałam,ze to tak super widać na usg
Nic mi się nie chce... Leżę pod kocykiem i czytam książkę. No i wyczekuję swojej wizyty dzisiejszej...Synuś
-
Buffy wrote:U mnie za to remont i sesja pełną parą
Jestem totalnie wykończona. Jednak nie mogę doczekać się połówkowego - już w pn, u bardzo dobrego specjalisty dzięki czemu może już ta płeć się potwierdzi ;ppoza tym z chłopakiem to pewniejsze
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:ojj Buffy na pewno! mnie już wczoraj lekarka potwierdziła, natomiast połówkowe mam dzień po Tobie i pewnie to już będzie kolejne potwierdzenie
poza tym z chłopakiem to pewniejsze
U mnie podczas dwóch ostatnich wizyt różne ginekolog wahały się przy określeniu czy chłopak, choć na usg genetycznym dr stwierdziła, że na 90% chłopiecStąd mam pragnienie by już wiedzieć na 100%
Molcia a gdzie masz połówkowe?
Także Zorro oby było jak mówisz i niech maluch się nie zawstydzi -
Witam sie ja .:*
Wczoraj na wieczor troszke lepiej sie poczulam a teraz dalej mnie boli bo pochodzilam troche bo przyjechal chrzezsniak z Laura i co chwile cos chceli teraz mnie boli i dalej ciagnie do pochwy najbardziej
Najlepsze laura do mnie jaki ty masz brzuszek ja do niej ze tam dzidzius siedzi sobie a ona naaaprawdehaha mowilam jej by byla ciii nie wiem czy jej to wyjdzie ae co innego mialam dziecku powiedziec
-
nick nieaktualnyShibuya wg mnie dobre zestawy. Każda mama, z którą pisałam bądź czytałam na blogach miałą inne preferencje - jedne wolą półśpiochy i jak ognia unikają śpiochów, tak drugie widzą w śpioszkach cud
Sama musisz przekonać się, co tobie będzie pasowało najbardziej
Malucha nie przeziębisz, bo w szpitalu ciepło jest; za to czytałam gdzieś, że dzieciom urodzonym w okresie jesienno-zimowym wartko kupić kilka ubranek z frotte, takich cieplejszych.Shibuya lubi tę wiadomość