Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie uwierzycie pamietacie jak opowiadalam Wam o mamach na Styczen- czerwiec 2015 ?
Nie zgadniecie ?! dodalam ja jeszcze raz .. Przyjela mnie ... no i dzis zagladam i zostalam ponownie usunieta.. Przypadek nie sadze .. Co za tepak.. A ze mnie debila robila. -
Ginger : i za Wasz odlegly temat trzymam bardzo mocno kciuki
Ty na rowerczy Patryczek na rower ?
Rozmarzona :aaa nalezy mi sie nalezy
Noo batak to jest jak lezysz i tyle miechow i nic nie robisz praktycznie - j
bc mowie o sobie
Ty to biedna jestes ze musisz sie tak meczyc
Co do grup ja mam O RH - moj RH + a Roksanka miala RH - . No i ja nie wiem co z tym i jak bo nigdy na ten temat mi nie gadali
Izulka : co do planu porodu jeszcze pomysle
haen : tak sie ciesze ze jest caly i zdrowy - mial szczescie , praca go uratowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:52
-
Stay gościu sie ryje jak mam wchodzić do lekarza i pierdoli ze on byl wczesniej jak to na godzinę się zapisywalo.. Wladzi do pokoju przedemnie...ja się kloce mowie ze ja bylam na 14.30 a i tak godzinę czekam...a to ze on przyszedł wczesniej bo ma czas to co mnie to...
Mowie ze ja tu bylam na 14.30 on na 15 i jeszcze w ciąży jestem a ten ciul dalej swoje..
Boże jak tu do ludzi wyjść jak takie ciśnienie dostaje... -
Izulka : ten temat starych ludzi to temat rzeka .. Dlatego wkurza mnie wychodzenie w ciazy do lekarzy , sklepow , autobusow, aptek - praktycznie nikt nie szanuje kobiet w ciazy , nie ustepuja mniejsc nie przepuszczaja ni nic .
Raz mnie rozwalilo 18 latowie siedza sobie w banku mi slabo , stoje duszno mi , bylam z bratem on zauwazyl wyprowadzil mnie na pole bo bym zemdlala . - a ci mlodzi skurwys*** nie ustepili ciezarnejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:00
-
skarb rozmawiałam z moim ginem o tym i tak: ja b-, maz a+, Laura 0-. Jeśli dziecko ma to samo Rh co mama to super, nie ma problemu. Jeśli ma inne tzn ze twoj organizm mógł się przed tym bronić i wytworzyć przeciwciała po porodzie. Nie szkodzi to dziecku które się rodzi tylko nastepnemu- organizm matki może "zwalczać" kolejnego malucha przy wymieszaniu krwi tj przy kolejnym porodzie. Wtedy podaje się maluchowi nowo narodzonemu coś tam żeby mu nie szkodziło.
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb mnie tez... Ale czasami trzeba iść w takie miejsca to wtedy szlag mnie trafia. Bo stary to musze mu ustąpić chociaz w ciąży jestem? Porażka..
Młodzi tez, ale młodych idzie zrozumieć bi,jeszcze ciaze przed nimi to nie rozumieją tego...
Ale starzy mysla ze wiedza wszystko,na temat zycia bo oglądają tv trwam.. Ze woedza wszystko na temat młodych i sie madrza..skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb Patryk Patryk:) Hehe ja grzecznie na laweczce siedziałam.
To jak Roksanka miała rh takie jak ty to ok. Ale zapytaj jeszcze lekarza jak to dokładnie wygląda czy w takim przypadku nie trzeba jakiś badań. Ja po porodzie i po poronieniu dostałam zastrzyk kurde zapomnialam czego:/ i teraz musze mieć badania czy nie mam konfliktu z dzieckiem. Przy pierwszym dziecku nie ma problemu dopiero przy kolejnymskarb15 lubi tę wiadomość
-
Haha przypomniało mi się ostatnio czytałam ze gościu czarnoskóry jechał autobusem w Gliwicach chyba to było. Wsiada kobieta w ciąży ustąpił jej miejsca poprosił żeby usiadła ale w międzyczasie usiadła na to miejsce jakaś stara pruchwa. To on jej grzecznie mówi ze to miejsce ustąpił kobiecie w ciąży. Stara na to ze nie wie z jakiego on jest plemienia ale w Polsce to się miejsca ustępuje starszym ludziom. Facet się zirytowal i mówi do niej: nie wiem z jakiego plemienia pani jest ale u nas takie stare ku*** to się je na kolacje:)) amen hihi
skarb15, Mala_Czarna_89, Sajgonara, Anastazja85, Marta1986, Kitaja, Shibuya, Cebulka, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po wizycie. Z maleństwem wszystko dobrze ,waży 350g . I będzie 3 córeczka
Termin się znów przesunął , ale nie zmieniam suwaczka ,bo to i tak data orientacyjna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:55
haen, Mala_Czarna_89, Marta1986, Kitaja, natali101, Micia, Shibuya, Cebulka, Aga_502, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
I mój małżonek stwierdził , że dalej będę próbowała starać się o syna , bo tak naprawdę to mi chyba bardziej zależało niż mojemu żeby był w końcu synek mamusi.
Najważniejsze jednak żeby dzieciątko było zdrowe:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 18:12