Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie Was nadrobiłam. Skarb, Maskotko okropna, nie ładnie tak nabijać się z kogoś w niedoli
Moje jedzenie to istny koszmar, gdyby rodzinka mnie nie dokarmiała to byłoby źleee
Czuję się dobrze, bóle minęły po lekach rozkurczowych. Mam nadzieję,ze niebawem mnie wypuszczą.
Macica mi się non stop stawia, nawet dziś podczas badania lekarz wołał studentów żeby sobie zobaczyli. A najśmieszniejsze,ze akurat tego skurczu nie czułam wcale. Zobaczymy jak to będzie.
Haen, gratuluje dużej Wandziskarb15, haen lubią tę wiadomość
Synuś
-
Aniu: kochana a ze mnie taki wredny czlowiek ze jak bym jadla cos dobrego to bym napisala by narobic Wam smaka
A pozytywka cudownaciekawe w jakiej cenie
?
Haen : ooo nastepna corcia dolaczyla -
Zorro : kochana no co , przeciez masz podawane sniadanko ciaple 2 obiadki do lozka i kolacje
- moj M byl tak kochany i tak mnie zawsze pocieszal :*
Ale masz racje jak by nikt Ci by nic nie dowiozl to szlo by sie zaglodzic !
Oby skurcze przeszy ja tez nigdy nie czulam ani nie czuje kiedy dopiero jak lekarz mnie uswiadomil
Ale nic zlego kochana sie nie dzieje ? :* jest dobrze tak ? :*
Co do praktykantow jak u nas bylo stado tlukli sie przetwierali i przychodzili wtedy kiedy nie trzeba mialam ochote ich wystrzelic i czulam sie jak krolik doswiadczalny - ale na kims przeciez musza sie uczyc.
Haen : przepraszam zrozumialam ze to ty masz Wanda na imiea to o corcie chodzilo z tego co widze
Co mnie nie upominasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:13
-
Mala : a to bardzo przystepna cena , widze ze juz zabawki wyszukujesz
oczywiscie u u mnie to tatus kupi swojej najdrozszej corusi
haha
Skad wiedzialas ?mam jakas kamerke zamatowana ?
Zjadlam na sniadanie troche platkow na obiad kapuste no i teraz czlapie do kuchni zobaczyc co zjem na kolacje dziekuje ze mi przypomnialas :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:24
-
Haen kochana zapamietam Ty Hania a Twoja corcia to Wanda
Obiecuje sie nie mylic
Rozmarzona : a Ty nie mialas dzis wizyty hmm ? -
Jedz, jedz, żebyś nie musiała lądować na IP tak jak Maia. Twoja córcia potrzebuje witaminek
Mam leniwe popołudnie i oglądam co się daNo i Laurce pokazywałam, jakie pieluszki wybrałam, jakie prześcieradełka na przewijak itd
Ale nie kupuję na razie
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Hean gratuluje córeczki
dziewczyny mogę wam zadać głupie pytanie co to znaczy stawianie się macicy ? Jestem nie doświadczona mamuśka ... Ja dziś dzwoniłam do lekarza ,on podejrzewa, ze grzybek do mnie wrócił przepisał mi receptę na globulki clotrimazolum teściowie przylatuja w piątek to mi wezmą a za 11 dni wizyta to sprawdzimy czy w końcu się go pozbyliśmy ....
haen lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Anius staram sie zjesc chociaz te trzy podstawowe posilki jak nie mam takich mdlosci ze zakopie sie pod poduszka to zwyczajnie zapominam zjesc
Ostatnio cos malo piszecie o jedzeniu
Kitaja : tlumaczylam juz mamusia pare razy i nie wiem juz jak to wyjasnic ; ja mam od poczatku ciazy stawianie sie macicy i dlatego tez leze - po prostu sa to skurcze macicy :* -
Skarb ja nie piszę o jedzeniu, bo mi wstyd, że tyle przytyłam. Ale myślę o nim często, z czego korzystają moi domownicy, bo ciągle mają przygotowane coś nowego.
Kitaja a my narzekamy na naszą służbę zdrowia w Polsce..skarb15, Kitaja lubią tę wiadomość