Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84: haha kochana no nie ?
mikado : to tez tak mialas ?myslalam ze tylko mnie to dopadlo ufff
Aniu : jestes w ciazy i nie powinno byc Ci wstyd :* -
Ale powiem wam dziewczyny (z racji tego, że wy chudziny tego nie wiecie
), że coraz gorzej mi się porusza. Raz, że brzuch nagle urósł, a dwa d... i inne części ciała też urosły, nie da się ukryć. Idziemy na spacer i pierwsza mam zadyszkę (a zawsze miałam ostatnia). Jak mam się po coś schylić, to wydaje mi się, że ruszam się słoniowato. Nawet zawiązanie butów jest teraz inne.
Więcej grzechów nie pamiętam, ulżyło mi. -
Aniu : po mimo tego ze JESZCZE ( nie oklamujmy sie) nic nie przytylam urosl mi brzusio i leze praktycznie caly czas wiec jest mi ciezko zrobic co kolwiek nie dosc ze mnie to meczy to brzunio zaczyna bolec
Ii jest mi ciezko takze i czuje sie jak sloniatko a jak chodze kroczek po kroczku , jak moj mnie zobaczyl nie mogl uwierzyc ze tak sie pozmienialo :*
-
Wiec Aniu nie jestes sama w poruszaniu sie jestem solidarna z toba :*
Mowisz ze Ci te kilogramy poszly wszedzie ? :* -
Chcesz mi Anitko powiedzieć, że to jak się czuje bierze się z ciąży, a nie z tego, że się spasłam?
Ok, pocieszające
Poszło w bioderka, buzia widzę też zaokrąglona. Mam nadzieję, że w lato będę się więcej ruszać to i mniej tyć, choć obawiam się, że to właśnie teraz zacznie się prawdziwe przybieranie.
Trzeba niedługo foty brzucha wrzucić
Dziś przy prysznicu zauważyłam, że chyba ta ciemna linia powoli się tworzy. -
Aniu tak chcialam Ci to powiedziec kochaniutka :*
Ja przed tem tyle przytylam i czulam sie wiele lepiej niz teraz chodz nic keszcze nie przytylam teraz to sie czuje jak sloniatko
Co sie przejmujesz na pewno uda Ci sie to zwalic , chodz moj M mowi ze kochanego cialka nigdy za wiele -
Mój na szczęście też ciągle powtarza, że jestem śliczna i mu się podobam, nie wiem, czy chce połechtać moje ego, czy serio tak uważa, ale ważne, że tak mówi
Masz rację, dużo zależy od trybu życia. Jestem dużo szczęśliwsza mogąc gdzieś wyjść i wypełniając swoje obowiązki. A gdy musiałam leżeć, to łapałam się czarnych myśli i było mi po prostu smutno.
Mikado właśnie na dole ją zauważyłam, tzn od pępka w dółprzy Laurce szła przez cały brzuch, ale nie pamietam kiedy zaczęła się tworzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 20:58
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, długo nie odwiedzałam wątku (tak mi wstyd)
ale w końcu jestem na zasłużonym zwolnieniu i cieszę się że w końcu będę mogła w pełni skupić się na sobie i na dzidziusiu.
no wlasnie "dzidziusiu" tak bardzo chciałabym już znać płeć mojego maluszka:( a kolejne usg mam dopiero za 4 tygodnie. Ja to jestem niecierpliwa istota
tak sobie czytam po kolei wasze komentarze i pociesza mnie fakt, iż nie jestem sama z tą moją kondycją a raczej jej brakiem ...mimo że ogólnie rozpiera mnie energia, nie mogę sobie na zbyt dużo pozwolić. Bardzo szybko się męczę, nie wspominając już o tym że ledwo włażę po schodach na drugie piętro. Za każdym razem łapie mnie zadyszka,czuję się wtedy jak słonica
ale cóż takie uroki ciąży.
-
Mam pytanie dot. zwolnienia lek. i Zusu (ktoras kiedys pisala, ze jest ksiegowa/kadrowa), to moze mi cos podpowie: od pon zacznie mi leciec 3 tydzien zwolnienia. Mozliwe, ze akurat w tym czasie zaczna sie u nas w mieszkaniu prace remontowe, wiec na ten cAs chcialabym sie przeniesc do rodzicow. Czy w Zusie powinnam zglosic ze np.na tydzien zmienie miejsce pobytu niz wskazane na zwolnieniu? Czy ktoras z Was sie orientuje?
Ps.zawsze moge liczyc, ze nikt nie zevhce przyjsc mnie skontrolowac, ale wole rozwazyc na razue rozne opcje -
Ewela wg usg dziś zaczynam 22tc
witaj ponownie
haen szczerze mówiąc nie spotkałam się żeby ZUS kontrolował pracowników, chyba ze pracodawca go wyśle
Zapisałam się z corka na jutro do fryzjera (pozazdroscilam wam) i jeśli będzie zapal to skoczymy do centrum handlowego po kostiumy kąpielowe. Mam zamiar w wakacje chodzić z corcia na basen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:57
-
U mnie z kilogramami przed ciążą już był kłopot. Leczenie hormonami mnie "zmieniło".
Szczerze staram się żeby za dużo nie przytyć , bo mogę mieć kłopoty zdrowotne. Codziennie wieczorem chodzę na spacer który trwa około 1.5 h ale to może nie wystarczyć. Teraz najważniejsze jest maleństwo -
Mala_Czarna_89: Moj meżus to samo to tak mnie uskrzydla
Shibuya moge Cie pocieszyc ? nie ciesz sie wolnoscia na zapas bo zawsze moga Ci nawet kogos o 3 w nocy wsadzic mio tak zrobili ze wstajac bym zawalu nie dostalahahaha ile mnie ta dziewczyna przepraszala
ale byla spoko wybaczylam jej to