Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, a ja zawsze sobie myślałam, że synowa bedzie do nas przychodzić i ja nie będę zołzą, tylko fajną teściową, z której ona będzie czerpała wzory. A wczoraj mówię mojemu, że będą zięcie przychodzić, więc ich będę karmić heh. Mąż stwierdził, że nie będzie żadnych zięciów, a jak będą, to już on im da szkołę życia
-
nick nieaktualny
-
Musze sie Wam pochwalic zlozylam sobie zamowinie w avonie sa super promocje na lato
Wiec zamowilam tak brazujace kuleczki 20 zl przy zamowieniu jakiegos produtu ze stron to zamowilam szminke czerwona na 15 zlPerfume za 65 zl ale jak zamowie produkt za 20 zl to za 30 zl
mleczko pod prysznic 500 ml za 7 zl przy zakupie dowolnego produktu i regenerujacy odzywczy krem kakaowy do twarzy ciala i rak za 10 zl za 400 ml
Takim sposobem wydam 82 zl nie 159 - mamusia musi tez dbac o sbWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 17:56
-
Buffy wrote:Mała Czarna to mąż chce by córeczki zakonnicami były czy może żeby żony przyprowadziły? ;p
Laura jest jego księżniczką i tylko jego, pewnie z drugą córką będzie tak samo
W każdym razie Laura już nam zapowiedziała, że nie zamierza się od nas wyprowadzać haha -
nick nieaktualny
-
Izulka : jestes w ciazy nie przepuszczaj ich
Ginger i Mala dziekuje za przyblizenie sprawy w kocu teraz mam male pojecie o co w tym chodzi :*
Ginger: juz myslalam ze musze kazanie szykowac hihi
MW : bardzo sie ciesze kochana ze wszystko wporzadkugratuluje 3 coruni
a co do synka nastepnym razem sie uda hihi
-
Mala_Czarna_89 wrote:Podejrzewam, że chce, żeby nigdy nie dorosły
Laura jest jego księżniczką i tylko jego, pewnie z drugą córką będzie tak samo
W każdym razie Laura już nam zapowiedziała, że nie zamierza się od nas wyprowadzać haha
Powiem szczerze i z zawstydzeniem mam bardzo podobne podejscie jak Twoj maz -
Ja tam powiedzialam mezowi ze w tej kwestii nie ma zbyt dużo do gadki
MW ładne imionamój gin też powiedział, żeby próbować dalej z synem
A u nas w rodzinie chłopcy nie chcą się rodzić. Będziemy mieć 5 dziewczynek i ani jednego chłopca.
No te forum sprawia ze ja się też wielu rzeczy dowiaduje i juz nie boje się tak jak na początku ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 17:51
skarb15 lubi tę wiadomość
-
MW : kochana moge wiedziec ile masz lat ?
26 ? jak tak to nie masz co sie zapierac hihi
U nas juz 2 corcia ciekawe czy za 3 razem bedzie synus ;* -
MW : kierowalam sie nickiem
Wiem glupia mysl- ja wdlg nicku mialabym 15 lat
- a w nim chodzilo o to mialam ten zakladany profil w ciazy z Roksanka : skarb ze dzidzius , a 15 - bo urodzic sie miala w 2015 ..
Kochana no i co ? ;Djeszcze mozecie zadzialac do menopauzy -
Uwaga, prosze o fanfary:D
WANDA nadchodzi!!!
Potwierdzilo sie przypuszczenie z prenatalnego, na tym badaniu wszystko ok, ale lekarz nie mogl zmierzyc 1 rzeczy, bo jeszcze za wczesnie, ale liczylam sie z tym i na wlasciwe polowkowe pojde za 3 tyg.
Dziecko wazy 350 g czyli troche sera zoltego i troche wedliny:)
Co ciekawe wiekszosc wymiarow odpowiada 20 tc, jeden 19 tc a i tak czegos sie nie udalo sprawdzic, inna sprawa ze tam gdzie jest dziecko mam konkretna warstwe ochronna jak delikatnie ujal to lekarz czyt. tluszcz:)Mala_Czarna_89, Kitaja, natali101, Micia, Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Aniu dziekuje az sie usmiechnelam do telefonu i tak milutko mi sie zrobilo
MW zebys wiedziala zawsze z tymi nickami jest smiesznie bo ktos mysli ze tyle ktos ma lat a wcale tak nie jest
Wiecie co jak mowie do mojego M po przezwisku to on sie smiesznie denerwuje i ma focha (zawsze tak mowie jak cos on przeskrobie)Jak on mi to wytlumaczyl wszyscy moga tak do mnie mowic ale Ty nie ty masz mowic do mnie Kochanie , skarbie , Misiu hihi
Zreszta tak samo reaguje jak on powie mi Anita -
Wanduś : ciesze sie bardzo i to bardzo ze u Cb wszystko w porzadku :* Super wiadomosc
A u Cb ktory to tydzien ?bo stopki nie masz i nie pamietam :*
haen lubi tę wiadomość
-
haen: mowisz ze dzidzia nie dala Ci jednej rzeczy zmierzyc
Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze :*
Mi na przyklad w 1 ciazy nie dala Roksanka zmierzyc w 21 tyg skonczonym kregoslupa a Nikolcia w 19 tyg i 4 dniu dala zmierzyc wszystko :*
Tez tak licze wlasnie jak mam 20 t + 3 dzien - czyli 21 tc - no bo juz jest 20 tyg skonczonych i idzie 21Chodz do lekarzy podaje dokladnie bo to wazne :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 18:50