Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, tak wlasnie Slonce musze przesuwac
Moze to i z jednej str dobrze bo zdaje sobie wtedy jeszcze bardziej sprawe jak ten czas leci choc czasem wkurza:) Kochana trzymam kciuki za dobra pogode,ale w razie wypadku wez lepiej parasol zebyscie nie zmokli, przezorny zawsze zabezpieczony (odezwala sie ta co parasola nigdy nie nosi hihi
).
Ciesze sie bardzo,ze u lekarza wszystko dobrze az jestem spokojniejsza o Ciebie i Malenstwo :* Dokladnie tacy lekarze to unikaty na wyginieciu,a szkodaJutro Wasz dzien ogladania Maluszka pamietammm :*
Skarb, uwazaj bo Ci karniaki wlepie za denerwowanie sie rodzina swojego <nono> :)Ehe,zawsze czujna przypominajka:*
Izulka, ja na poczatku wgl kawy nie moglam pic tak mnie odrzuczalo :)Od 3 miesiaca sie zmienilo i rozpuszczalna mocno mleczna pije praktycznie codziennie zeby jakos zyc :)Co do planu porodu nie mam, pelna prowizorka i tak pewnie wyjdzie czyli jazda bez trzymankiMoj tez cos czuje,ze przy porodzie nie bedzie nerwowo by nie wyrobil chyba. Choc moze mnie zaskoczy , nie wiem sama czy bym chciala
Aga, ciesze sie,ze wizyta z endo wyszla pozytywnieTez na dniach robilam wyniki tsh
Brzuszek na pewno przejdzie tylko musisz troszke polezec i odpoczac :*
Natali, dobrze prawi polac jej! Oczywiscie lemoniady
natali101 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wiecie co moze juz bede nudna w tej kwestii,ale wydaje mi sie,ze jeszcze gorzej mnie gania do kibelka
A dopiero co bylam u lekarza i chyba niepotrzebnie jej mowilam ,ze raz na jakis czas mam taki problem bo wywolalam wilka z lasu i o wrocilo ;/ Moj poszedl do apteki zobaczymy czy nie trafi sie jakas sierota, ktora bedzie sie bala cokolwiek dac ciezarnej. Na dole mam taka apteke,ze nawet nospy i paracetamolu nie chcialy mi dac jak mocno potrzebowalam 0.0 W 4 stanely i lepiej nie , nic nie brac. Wyslalam go do innej apteki zobaczymy.
Jestes juz z nami -
Ginger i to jest najlepsze rozwiazanie park blisko domu
Mi sie w taka pogode wgl nie chce wychodzic,a samej to juz wgl. Natomiast Ty Kochana przynajmniej masz doborowe towarzystwo na spacerek
Dokladnie tez czekam na wizyte, mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok noi Maz tez co chwile wspomina o wizycie
Biedny pospi zaledwie chwile po nocce i go zedre z wyra,ale dzielnie mowi,ze za dnia odespi przed kolejna nocka
Jestes juz z nami -
Izulka co to jest plan porodu?
Ginger, a jak z grupą krwi Patryka? Tzn jak się ma do ciebie i męża?
U nas też konflikt, jednak to dzieciątko jest bezpieczne, bo Laura ma współczynnik rh taki jak ja, więc przy tamtym porodzie nie wytworzyły się przeciwciała -
Mała Czarna,teraz możesz napisać swój plan porodu i na porodowce muszą go uszanować. Możesz napisać czy godzisz się na nacięcie krocza,oksyrocyne. Kto może być z Tobą na sali porodowej. Wpisz w google i wyskoczy Ci sporo info na ten temat. Dużo się zmieniło przez te 11 lat, choć u Ciebie 7 lat
Mala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Mala - plan poród powinni respektować w każdym szpitalu. Ale najlepiej zadzownic lub zobaczyć na stronie internetowej szpitala bo i wzory tam powinny być. Moj ma. A jesli o dzieci chodzi to nie wiem czy taka najlepiej doinformowana bede bo wszystkiego przy malej nie robiłam jak byla malutka ale najmlodsze dziecko i teraz sir juz jej mniej boje bo na poczatku owszem karmić uśpić odpeknac tak ale pampersa jej zmieniałam pierwszy raz jak miala trzy miesiące juz.
No i wygonilam je do domu .. W drodze powrotnej wypilam jogurt z biedronki i nie wiem czy po jogurcie czy cos w powietrzy ale poniewiera mnie w kibelku co zjem i co wypije.. Narazie tylko dolem jak zacznr gora to jadę do lekarza jak moj z pracy wroci. Meczy mnie strasznie nie wiem juz co ze sobą zrobic.. Bede musiala mojego do apteki wyslac jak przyjedzie z roboty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:15