WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb nie mowie nie;) choć to bardzo odległy temat;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie będziecie miec plan porodu czy raczej uważacie ze to zbędne bo poród potoczy się swoimi torem ? :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, tak wlasnie Slonce musze przesuwac :D Moze to i z jednej str dobrze bo zdaje sobie wtedy jeszcze bardziej sprawe jak ten czas leci choc czasem wkurza:) Kochana trzymam kciuki za dobra pogode,ale w razie wypadku wez lepiej parasol zebyscie nie zmokli, przezorny zawsze zabezpieczony (odezwala sie ta co parasola nigdy nie nosi hihi :D).
    Ciesze sie bardzo,ze u lekarza wszystko dobrze az jestem spokojniejsza o Ciebie i Malenstwo :* Dokladnie tacy lekarze to unikaty na wyginieciu,a szkoda :( Jutro Wasz dzien ogladania Maluszka pamietammm :*

Skarb, uwazaj bo Ci karniaki wlepie za denerwowanie sie rodzina swojego <nono> :)Ehe,zawsze czujna przypominajka:*

Izulka, ja na poczatku wgl kawy nie moglam pic tak mnie odrzuczalo :)Od 3 miesiaca sie zmienilo i rozpuszczalna mocno mleczna pije praktycznie codziennie zeby jakos zyc :)Co do planu porodu nie mam, pelna prowizorka i tak pewnie wyjdzie czyli jazda bez trzymanki :D Moj tez cos czuje,ze przy porodzie nie bedzie nerwowo by nie wyrobil chyba. Choc moze mnie zaskoczy , nie wiem sama czy bym chciala :)

Aga, ciesze sie,ze wizyta z endo wyszla pozytywnie :) Tez na dniach robilam wyniki tsh :) Brzuszek na pewno przejdzie tylko musisz troszke polezec i odpoczac :*

Natali, dobrze prawi polac jej :)! Oczywiscie lemoniady ;)

natali101 lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam radę i bez parasola bo park mam przy domu wiec w razie czego uciekniemy;)
    A ja czekam tez na twoją piątkowa wizytę;)
    Mnie by taki suwaczek wkurzal ;)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moze juz bede nudna w tej kwestii,ale wydaje mi sie,ze jeszcze gorzej mnie gania do kibelka :O A dopiero co bylam u lekarza i chyba niepotrzebnie jej mowilam ,ze raz na jakis czas mam taki problem bo wywolalam wilka z lasu i o wrocilo ;/ Moj poszedl do apteki zobaczymy czy nie trafi sie jakas sierota, ktora bedzie sie bala cokolwiek dac ciezarnej. Na dole mam taka apteke,ze nawet nospy i paracetamolu nie chcialy mi dac jak mocno potrzebowalam 0.0 W 4 stanely i lepiej nie , nic nie brac. Wyslalam go do innej apteki zobaczymy.

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger i to jest najlepsze rozwiazanie park blisko domu :) Mi sie w taka pogode wgl nie chce wychodzic,a samej to juz wgl. Natomiast Ty Kochana przynajmniej masz doborowe towarzystwo na spacerek :D Dokladnie tez czekam na wizyte, mam nadzieje,ze bedzie wszystko ok noi Maz tez co chwile wspomina o wizycie :) Biedny pospi zaledwie chwile po nocce i go zedre z wyra,ale dzielnie mowi,ze za dnia odespi przed kolejna nocka :)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze znowu? Ciekawe z czego ci się to bierze. Moja biedna:**

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak musze wyjść odebrać młodego z przedszkola ale tak się ciemno teraz zrobiło ze nie wiem czy zdążymy iść na ten rower:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka co to jest plan porodu?

Ginger, a jak z grupą krwi Patryka? Tzn jak się ma do ciebie i męża?
    U nas też konflikt, jednak to dzieciątko jest bezpieczne, bo Laura ma współczynnik rh taki jak ja, więc przy tamtym porodzie nie wytworzyły się przeciwciała :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, no nie mam pojecia i powiem Ci,ze mnie to juz strasznie denerwuje.
    Takie psikusy nam teraz robi pogoda ehh :)

• natali101 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna,teraz możesz napisać swój plan porodu i na porodowce muszą go uszanować. Możesz napisać czy godzisz się na nacięcie krocza,oksyrocyne. Kto może być z Tobą na sali porodowej. Wpisz w google i wyskoczy Ci sporo info na ten temat. Dużo się zmieniło przez te 11 lat, choć u Ciebie 7 lat

Mala_Czarna_89, izulkaa lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała właśnie ja mam rh- a Patryk rh +.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali nie miałam pojęcia ze cos takiego jest ale poczytam napewno.
    Nic lecę po Patryka.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali łooo to jestem w szoku. I co piszecie to?
    Ginger to faktycznie :/ u mnie teraz przy określeniu gr krwi wyszło, że jest ok.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przypadkiem trafiłam na ten plan porodu. Tylko ciekawe, czy będą go egzekwować?

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A można sobie w planie porodu zaznaczyć, że mają mi dać znieczulenie? :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy trudne studia, a Ty jeszcze 5 masz - gratki:)

Skarb - mezu zyje, jest w pracy:D

Izulkaa - mam nadzieje, ze porod nie bedzie az tak bolesny i ze dasz rade;*

Buffy, skarb15 lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co siedzę na poczekalni i ciśnienie mi podniosły stare dewoty... Gadają o in vitro ze państwo na to,kasę daje i dzieci się rodzą chore po tym.. Boże jak ludzie starzy sa niedoinformowani to aż Glowa sie lasuje..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala - plan poród powinni respektować w każdym szpitalu. Ale najlepiej zadzownic lub zobaczyć na stronie internetowej szpitala bo i wzory tam powinny być. Moj ma. A jesli o dzieci chodzi to nie wiem czy taka najlepiej doinformowana bede bo wszystkiego przy malej nie robiłam jak byla malutka ale najmlodsze dziecko i teraz sir juz jej mniej boje bo na poczatku owszem karmić uśpić odpeknac tak ale pampersa jej zmieniałam pierwszy raz jak miala trzy miesiące juz.
    No i wygonilam je do domu .. W drodze powrotnej wypilam jogurt z biedronki i nie wiem czy po jogurcie czy cos w powietrzy ale poniewiera mnie w kibelku co zjem i co wypije.. Narazie tylko dolem jak zacznr gora to jadę do lekarza jak moj z pracy wroci. Meczy mnie strasznie nie wiem juz co ze sobą zrobic.. Bede musiala mojego do apteki wyslac jak przyjedzie z roboty..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:15

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png

Wysłany: 24 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe, muszę o tym poczytać.

Posprzatalam, byłam z corcia na placu zabaw, na kawie u babci i na zakupach. Zrobiłyśmy lekcje, zjadlysmy obiad i teraz odpoczywam na kanapie. Heh życie jest piękne :) :) :)

skarb15, Kitaja lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: