Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
sShibuya Mam nadzieje ze Cie ni zaskoczą
No to gratuluje :*
moja malutka na wieczór sobie tańce urządziła kopa i kopacudownie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 23:15
Shibuya lubi tę wiadomość
-
shibuya czułam w kościach ze cię w szpitalu zacznie kopać
a to dlatego ze dużo leżysz i masz czas na obserwacje
a co wyszło z twoim serduchem?
Ja pierwsze dziecko urodziłam w 3h mam nadzieje ze teraz będzie podobnienp ale gdy dojechalam do szpitala to miałam juz 8cm rozwarcia
Mw26 dziewczynki też chodzą w air maxach i rurkachchoć moja Laura ubrala butki dwa razy stwierdzając ze są do kitu.
skarb15, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Bezsenność + mdłości = zombi aaaa ja chce spać , tez tak macie ze jak już sie obudzicie to cieżko wam ponownie zasnąć ? Maź wstawał o 05:30 i mnie obudził .....wrrrrCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam a ja mam dzis wizyte o 11.30 i sie bardzo denerwuje bo chcialabym dowiedziec sie kto tam w brzuszku mieszka i rosnie wiec bardzo was prosze o 3manie kciukow by malenstwo pokazalo kim jest
no i dzis bd omawiala z pania dr krzywa cukrowa i moj problem z ndzerka niby ciaza ja goi ale wszystko wyjdzie w praniu
jak tylko wroce to zdam wam relacje
a ja 3mam kciuki za wszystkie mamuski ktore razem ze mna denerwuja sie przed dzisiejsza wizyta
natali101, haen, madzi4aam, Kitaja, Mala_Czarna_89, Micia, Rozmarzona, Cebulka lubią tę wiadomość
-
I ja się przyłączam do beznadziejnej nocy:/ taka padnieta byłam a zasnęłam chyba ok 3:/
Ok lecę się szykować na polowkowe wiec Proszę o kciuki;)
Kurde zaczynam się stresować ale przecież musi być dobrze prawda?natali101, maia1991, Shibuya, haen, madzi4aam, Kitaja, Mala_Czarna_89, Micia, Rozmarzona, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki dziewczyny. Ja po tygodniu beznadziejnych nocy, dziś tylko raz wstałam i zasnelam od razu. Nawet zawiozlam Nati do szkoły - pierwszy raz w tym tygodniu, a zarazem ostatni raz budzik dzwonił o 6;20 .jutro wstajemy o 9 dopiero. Ostatnie dwa dni pracy i w końcu odpoczynek. Jeszcze tylko 30 ciasteczek, tort, 20 babeczek i dwa ciasta i koniec
maia1991, madzi4aam, Micia lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Mam pytanie dot. zwolnienia lek. i Zusu (ktoras kiedys pisala, ze jest ksiegowa/kadrowa), to moze mi cos podpowie: od pon zacznie mi leciec 3 tydzien zwolnienia. Mozliwe, ze akurat w tym czasie zaczna sie u nas w mieszkaniu prace remontowe, wiec na ten cAs chcialabym sie przeniesc do rodzicow. Czy w Zusie powinnam zglosic ze np.na tydzien zmienie miejsce pobytu niz wskazane na zwolnieniu? Czy ktoras z Was sie orientuje?
Ps.zawsze moge liczyc, ze nikt nie zevhce przyjsc mnie skontrolowac, ale wole rozwazyc na razue rozne opcje
Chyba ze wypisane masz juz zwolnienie na ten czas ?
Kontrole się zdarzają ogólnie ale raczej rzadko kontrolują kogos z kodem b tj. Kobiety w ciazy -
U mnie noc jak zawsze czyli wstawanie do kibelka po kilka razy...potem usnac nie można...
Ogólnie beznadzieja...jeszcze nerki mnie zaczely bolecmiała ktoras z was problemy z nerkami w ciąży albo przed? Ja mam nadzieje ze problem mój nie wróci...
te tak macie ze nie mówcie spac na plecach? Ja mam wtedy tak napięty brzuch i podbrzusze ze masakra, jakbym czuła dziecko przez skórę... W dodatku czuje jak uciska mi na wszystko:( -
Spanie na plecach nie wchodzi w grę od 2 miesięcy.
Ciasteczka gotowe, jeszcze tylko zrobić napis na 15 szt. Babeczki są, ozdoby do 3 są, jeszcze 5 ozdób i na 10 napis. Później tylko ozdobić i zapakować. Już ostatnio obiecałam, że nie będę brać zleceń i dupa.Micia lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie :*
Dziewczynka w rurkch ale chlopczyk nigdy nie wyobrazam sobie- ale to moje upodobania
A takie polaczenia wystepuja u tej u tej plci - ja bym szersze spodnie dla chlopca preferowala gdziez rurki
Trzymam kciuki mamuski za wizyty :*
Shibuya : dawaj znac co i jak :*
Wiecie co ja od 8 na nogach szykowalam sie na pobranie krwi ale widze ze brat wylazyl dalej pizde na mnie i nic z tego.. pieprzony egoista. -
izulkaa wrote:Haen zawsze możesz przy wypisaniu l4 powiedziec gin żeby napisal ci inny adres na zwolnieniu...ogólnie to podaje się adres zamieszkania..tylko musialabys podac pracodawcy( komus w kadrach nowy adres zeby wyslal sobie zgłoszenie do zusu zr masz inny adres ) ..
Chyba ze wypisane masz juz zwolnienie na ten czas ?
Kontrole się zdarzają ogólnie ale raczej rzadko kontrolują kogos z kodem b tj. Kobiety w ciazy
no wlasnie mam juz wypisane zwolnienie na ten czas;/ -
natali101 wrote:Spanie na plecach nie wchodzi w grę od 2 miesięcy.
Ciasteczka gotowe, jeszcze tylko zrobić napis na 15 szt. Babeczki są, ozdoby do 3 są, jeszcze 5 ozdób i na 10 napis. Później tylko ozdobić i zapakować. Już ostatnio obiecałam, że nie będę brać zleceń i dupa.
Ja bym je bardzo chetnie sprobowala:D
ja spie jeszcze na plecach tzn. pozycja pomiedzy plecami a bokiem;)natali101 lubi tę wiadomość
-
Wrecz swietnie jak moj zapalil sobie fajke przed odjazdem to ten a kurwa jak sie o tej umawia to kurwa o tej ma wyjsc ze co on sobie wyobraza. a ten wcale nie przyjechal, popierzone to nie mam słow,
Jak bedzie ze 21 letnia cieżarna kobieta w okolicach Jarosławia zabiła brata bo wystawił ją a miał ją zawieść na badania . - To to bede ja.!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:20
-
a co mam zrobic ? umawia sie ze mna od 50 min go nie ma nie odzywa sie a ja sie denerwuje a jestem w zagrozonej ciazy czy to jest normalne zeby tak Robic i z kolezka sb siedziec .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:31