Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospałam trochę i co dalej mi się spać chce. Dobrze ze te moje dziecko się tak grzecznie bawi.
Mnie też jeszcze została jedna wizyta ale dwa zęby na raz będę robiła reszta to drobnostki wiec zrobię po ciąży.
Ja mam jeszcze znamię do wycięcia na nodze ale zdecydowałam ze skoro tyle czasu je mam to wytne to w grudniu. Nie będę już trula małego kolejnym znieczuleniem. -
Izulka, wspolczuje Ci mocno tych przezyc
Miejmy nadzieje,ze bedzie juz tylko lepiej!
Haen, nie dziwie Ci sie tez by mnie Maluszek przerazal taki malyNiech sie zalaczy instynkt po porodzie bo ja nie wiem.
Tez ciagle bym jadla znowuuu jestem glodna
Zbieracie punkty payback?
izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja nie zasnęłam
ale musiałam się mężem zająć, bo z pracy wrócił, więc obiad trzeba było zaserwować, posłuchać co tam w pracy, pogadać, no a teraz zasnął, więc mogłam znowu tu siąść
Izulka, ja nie mogłabym bez znieczuleniajedyne co zrobiłam wczoraj bez znieczulenia to ząb, który mi się trochę złamał i babka tylko go odbudowała, więc nic nie bolało
ale jak łatała mi dziurę w siódemce na dole, to nie obyło się bez znieczulenia
a i tak miałam wrażenie, że byłam znieczulona (pół gęby nie czułam), a jak tam dawała czadu, to coś czułam
ale to może tylko moja psychika
dlatego żeby odpocząć od znieczulenia, idę dopiero w sierpniu
-
No ja kontakt z małymi dziećmi miałam ogólnie wiex wiem mniej wiecej
. Kapania się nie boje akurat bo wiem żeby nie zamoczyc uszek i gabeczka myc, temp wody wyznaczy termometr wiec luzdamy rade. Z reszta będą tłumaczyć,jeszcze na szkole rodzenia
-
Moodliszka to ja prosiłam żeby zrobila jakiegoś zęba z mala dziurka to jak zaczela robic to okazalo się ze zepsuty w środku byl.. Ale jakos dalam rade chociaz mala dawala kopniaki mega wiec jej się nie podobało zdecydowanie
No ja jutro jeszcze tylko i tez sierpień -
Ginger84 wrote:Wróciłam:)
Wszystko super mały zdrowy wszystko w normie.waży 420gmachal rączka do Patryka tak się ciesze:)
Pani ginekolog potwierdzila ze z ciążą jest ok szyjka ok wiec moje bóle są związane z moja budowa. Normalnie mnie bolało jak mi jeździła tym usg po brzuchu czułam wszystkie wnętrzności;/
Weszłam do hm kupiłam sobie letni kombinezon i bardzo ucieszył mnie fakt ze mimo 6 mc ciąży nadal rozmiar 34:)
Patrykowi plecaka nie kupiłam bo nie było ale za to cała wyprawkę juz mu kupiłam. Został więc plecak i trampki. Jednego mam z głowy. Od lipca zabieram się za wyprawkę drugiego;)
Teraz leżę bo oczywiście po takim maratonie brzuch napieprza:(
Ale jestem szczęśliwa:))))
Świetne wiadomości kochanaBardzo się cieszę
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Mala wlasnie w smyku mam upatrzone 3 plecaki ale przez internet i chcialam zobaczyc na zywo zeby dobrze przylegal i nie byl za duzy na ta moja chudzinke ale jeszcze nie bylo. Wiec pojade w polowie lipca jeszcze raz juz powinny wtedy byc.
-
Hej
Trochę mnie nie było, ale podczytuje was codziennie jadąc czy wracając z pracy w tel, a jak same stwierdziłyście z tel jest strasznie nie wygodnie pisać ...
Ehh co do pracy, wzięli się w końcu za rekrutację, ale coś marnie im idzie. A ja oświadczyłam że pracuje do 8 lipca i niestety przykro mi ale na 12 h to nie mam siły.
Koleżanki w pracy troszkę zniesmaczone bo jedna musiała przełożyć urlop o tydzień, ale ja już nie mam siły na tyle godzin.
Maja, Ginger i całej reszcie gratuluję zdrowych bobasków!! Ja mam połówkowe 12 lipca i nie mogę się doczekać-mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Ciekawe czy potwierdzi się z prenatalnego usg dziewczynka. Chciałabym już wcześniej wiedzieć bo teraz są takie wyprzedaże, że z chęcią bym się obkupiła!
Rozmarzona - co do dziewczynki i urody... mi od początku mówili że pewnie "będzie w portuniach dzidzia biegała", więc sama nie wiem. Ostatnio sobie pomyślałam że skoro dziewczynka to ja mogę zbrzydnąć na maxa aby tylko moja malutka była najśliczniejsza
Micia ja też probuje mhh od jakiś 3mcy zrobić porządek w szafie:/ kiedy tylko mam wolne planuje sie za to zabrać, ahh szkoda gadać-może po 8 lipca będzie mi się tak nudzić że w końcu się za to wezmę
Haen patrzyłam tą szkołę rodzenia gdzie się wybierasz, bo obecnie jestem na etapie szukania, ale nie mogę się tam dodzwonić. A Tobie ją ktoś polecał??
Może któraś z was może polecić jakąś szkołę??
Micia lubi tę wiadomość
-
Ja to Izulka nie mam gdzie na razie robić miejsca
Czeka nas dopiero odbiór mieszkania i jego urządzenie- mam nadzieję że przed narodzinami... więc z chęcią bym kupowała wszystko po kolei ale niestety nie bardzo mam miejsce na trzymanie tego wszystkiego... sama nie wiem jak to rozwiązać bo nie chce też zostawiać dużo spraw na ostatnią chwilę.. -
Zazdroszczę, moja dzidzia zajmie mpja szafę i ciągle kombinuje gdzie siw przenieść z moimi ciuchami.
Powiem wam ze kilka godz chodzilysmy po galerii i zapomniałam o ciąży. Niby dobrze bo mi brzuch ani bol pleców nie dokuczal ale fajnie wyłożyć się na kanapie i czuć jak maluszek kopie -
Ja tez juz miejsce zrobilam w komodzie. Juz nawet wypelniona w wiekszosci ciuszkami ktore sa po wstepnym praniu:) zostala mi jeszcze jedna partia do wyprania i komoda bedzie pelna:) a we wrzesniu ostateczne pranie i prasowanie. posciel kocyki i takie tam bede trzymala w szufladzie lozeczka. ale w szafie tez zwolnie jedna polke (tzn moj maz zwolni:)
jejku czasem jak leze w sypialni wyobrazam sobie jak maluszek lezy w lozeczku juz bym tak chciala zeby byl listopad i kazda z nas cieszyla sie ze swojego malenstwa:)izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość