Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona mówisz witaminę c ? Spróbować można
no to są straszne bole.. Tez niby zaczelam cos tam leczyć alr wiesz, póki nie boli to czlowiek zapomina potem o tym..a tu ciaza i sobie przypominam jak to bylo
Liczę ze poród to bedzie pikus przy tych bolach innych
Moodliszka wiesz co robię jeszcze, zaczelam smarować sutki oliwkazobaczymy czy cos da:)
-
Najlepsze jest to,ze strasznie szybko teraz mnie glod lapie. Jak wczesniej malo jadlam tak teraz rano budze sie z burczeniem w brzuchu
Objadlam sie tak pomidorowka, myslalam ze mina godziny nim zrobie miejsce,a tu chwila i juz glodna
Dzidzius rosnie hihi
izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Haha, nie wiem co we mnie wstąpiło, po raz pierwszy od bardzo dawna (czyli od jakiś dwóch tygodni xD) mam w ogóle na coś smak
Rozmarzona, mmm pomidorówka, też mam ochotę, a mam domowy przecier, który robi moja teściowa i zupka z niego wychodzi pierwszorzędnachyba zrobię sobie też
W ogóle dzisiaj tak się przejrzałam w lustrze i zrobiłam taaakie oczy patrząc na mój piękny brzusio, rośnie normalnie z dnia na dzieńNo ale co się dziwić, dzidzia też rośnie skoro dzisiaj tak mnie skopała, że czułam to tak, jakby zaraz miał się przez tą skórę przedrzeć i do mnie wyjść
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-
Izulka, to zwykla vit C, wiec nie zaszkodzi,a nam choc troche moze zawsze pomoc przy tych nerkach
Mowili mi bym brala profilaktycznie nospe,ale po konsultacji z tym fajnym lekarzem stwierdzilam,ze nie. Bo w szpitalu i tak jak mnie mial bol zlapac to i po nospie lapal,a wiec nie bede dodatkowo sie faszerowala jak nie zapobiegnie temu. Zazwyczaj laduja rozkurczowe w zastrzyku np spasmalgon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:30
Jestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:Modliszka nie ma to jak domowe smaki
Ehe brzuszki pieknie rosna u mnie stopniowo,ale tez sie nadziwic nie moge :)Kopniaki juz sa tak solidne,ze az mile
Baaardzo miłeTylko Mój cały czas narzeka, że nic nie czuje jak rękę przykłada, to ja mu mówię, że niemożliwe, bo przecież kopie
to on wtedy, że niby coś czuje, ale nie wie czy to to. MASAKRA z nim
bo mu mówię kiedy, a ten się jeszcze zastanawia i wątpi
-
Ja nospy przez całą ciążę nie wzięłam ani jednej
Choć ostatnio było już blisko, ale zrezygnowałam, bo miałam tylko nospę max, a ból po chwili przeszedł i podejrzewam, że był on spowodowany tylko i wyłącznie tym, że jakoś źle leżałam
W ogóle wczoraj znowu byłam u dentysty i znowu swoje się nacierpiałam, ale kolejny ząbek załatanya znieczulenie to mnie trzymało ponad 4 godziny lekko
jeszcze tylko jeden ząb, ale to dopiero w sierpniu i koniec. Uf.
-
Izulka, moj tez dopiero po szpitalu kazal brac, jak widzial ze to pewnie bedzie sie powtarzalo. Jednak i tak nie biore
Modliszka, mecz codziennie,a poczujeMoj tez nie czul, a meczylam go codziennie,wiec w ktorys dzien takie kopniaki sadzila,ze poczul
Najpierw mowil,ze to chyba to,a wiec corcia go utwierdzila bo tak mocno kopnela ponownie,ze juz nie mial watpliwosci
Jestes juz z nami -
Moodliszka tez bylam wczoraj u dentysty i jutro tez,idę
Wczoraj starałam się bez znieczulenia bo nie chciałam co 2dni brac alr nameczylam siebie i dzidziusia gorzej chyba niż jak bym wzięła to znieczulenie:(
Ja chyba w ciąży nie wzięłam żadnej przeciwbólowejstaram się
probuje naturalnie działać. Boli glowa to idę spać, boli brzuch to się klade, boli nerka to staram się lekko jeść itd
-
Izulka, zeby jeszcze tak zawsze sie dalo
Tez chcialam unikac jak ognia,ale niestety w ciazy sie mnie wszystko lapie jak na zlosc
To pozazdroscic snu bo ja za dnia cos nie moge usnacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 16:55
Jestes juz z nami -
RozmarzOna uwierz ze tez juz chyba wszystko miałam,ale nawet w szpitalu mi nic nie chcieli dac bo ciaza zagrożona i zawczesny miesiac byl i meczylam się z bólem. Nieraz plakalam aż z bolu jak wstawalam np. Jaki miałam rwe kulszowa to mój musial iść ze mną do kibla i z niego mnie zabrać bo nie dalam rady sama wstac... Nie raz z bolu plakalam..oby jak najmniej takich ciężkich boli w ciąży dziewczyny