Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, no wlasnie dlatego zastanawialam sie jak to jest z tym przesadem bo jednak czesto sie sprawdza :)Choc wiadomo trzeba przymykac oko na pewne zabobony
Nie stresuj sie lepiej Kochana na zapas bo tylko gorzej pozniej bedziesz sie bala im bedzie blizejA i tak zapewne emocje juz beda wtedy dosc spore
Powiedzmy,ze pozytywne myslenie wywola pozytywny porod hihi takie pocieszenie
Maia, gratulujemy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:43
izulkaa, maia1991 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja wygladalam ładniej w ciąży z Michalina. Teraz przy synku raczej gorzej...
Znów siedzę u teściów bo na działce obok trwa pełną parą budowa naszego domku. Maz w pracy więc ja nadzoruje z tesciem. Na szczęście wieczorem do siebie wracamy...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Rozmarzona to mam podobnie,. Na jednej nerce piasek ba drugiej kamień..a przed ciąża zapalenie nerek itd..
Teraz staram się jeść w miare bez soli..
Ogólnie badania w ciąży zle wychodzily.. Przepisał mu tylko moczopędne tabl moj gin...i po nich wyniki ok.. A teraz znowu nerki czuje..
Ogólnie boje się ze mnie dopadnie ze wzmożoną sila w ciąży albo przy porodzie.. Jeszcze ja mam z kręgosłupem problemy w ciąży miałam rwe kulszowa , kość ogonowa.. Wiec jak wszystko to się odezwie przy porodzie to ja dziekuje..a słyszałam ze jak ktos w ciąży mual takie problemy to trza mówić ba porodówce bo może podczas porodu tez być.. Wiec nastawiam się ba te bole nawet krzyżowe i wszystkie inne. Ogólnie nastawiam się na najgorsze -
Podejrzewam,ze to kwestia hormonów..
Ja zawsze miałam problemy z hormonami wiec może dlatego ciaza tez powoduje ze zmienia się twarz u mnie
Podczas badz przed okresem tez często jakis syfek wyszedł, wiadomo ze nie w takim stopniu ale może cos wspólnego to ma:) i skora mi się wysuszyła strasznie na całym ciele a najgorzej na czole
Ale niech bierze tej urody ile chceoddam jej wszystko :-*
-
Izulkaa ja i w pierwszej i teraz drugiej ciąży tak mam ze skórą. Bardzo przesuszona, niczym nie idzie jej nawilzyc, ale to w drugiej połowie II trymestru powinno przejść. Z wypryskami to samo i teraz i wcześniej miałam tylko już przechodzi...
izulkaa lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Izulka, to wiesz jakie to ciezkie bole ;/ Mamy z tym cholernie przerabane, nikomu takich boli nie zycze. Ja wlasnie dlatego przed ciaza ten piasek usunelam tymi lekami by az tak przekichane nie miec. Miejmy nadzieje,ze przez te dolegliwosci,ktore mamy bedziemy mialy za to lekkie porody
Jakos sie trzeba pocieszac :)aa i mi lekarz kazal brac vit C dwa razy dziennie i wiadomo duzo pic moze tez sprobuj? Leki moczopedne jakbysmy juz malo nie sikaly
Jestes juz z nami -
Bylam na pobraniu krwi przyjechal o 12 a mnielismy byc o 10 brak slow. To taki typ
Patrzylam sie na ginow i tak pobrali sb urlopy ze masakra -
Na pacjentki oni raczej z urlopami nie patrzą. Ciekawe kiedy moj ma..
Gratuluje udanych wizyt i oby tak dalej.
Mi od poczatku wroza syna bo ponoc ladniejsza buzia mi sie zrobila i w sumie ja tez widzę ze taka promienniejsza mimo kilku plamek i syfkow..
Kuźwa ale sie najadlam.. Pekne zaraz a tak mi się młodej kapusty z koperkiem chciało no i teraz bede miała do samego wieczora
Ale.. Obiad zrobiony czeka na meza domek posprzątany pranie zrobione to teraz ja moge wkoncu odpocząćmoodliszka lubi tę wiadomość
-
A ja pojadlam pomidorowki bo dawno nie jadlam,a chetka byla
Truskawek tez pojadlam,a teraz czas na pyszne ciasteczka,ktore mnie wrecz wzywaja i kawka
Skarb, nie przejmuj sie pewnie co drugiej z nas sie tak trafi,ze na urlop pojdzie nie w tym czasie co trzeba ;/Jestes juz z nami