Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mikado wrote:A nie mogłaś w sklepie poprosić sprzedawcę żeby Ci na paragonie napisal ze towar bez metki? My tak zawsze robiliśmy klientom..
Mam taki zapis na paragonie, tylko wydaje mi sie ze przy sprzedazy dalej nie zadziala to tak skutecznie, jak metka przyczepiona do ubrania.
A tak w ogole moze mi jeszcze podpowiecie: w Marks and Spencer sa fajnej jakosci ubrania dla niemowlakow (body, pajace). W wielopakach mozna kupic 5 szt. za 45 zl czyli wychodzi 9 zl/szt (z dlugim rekawem) i np. pajace po 20 zl - czy to dobra cena?
Czy np. ubranka polskie z firm no name moga byc tansze? -
Cena dobra. Z zaslyszenia wiem ze ubrania tez nie sa najgorszej jakości. Osobiście nie mialam z nimi stycznosci. W porównaniu do innych gdzie 1 pajac wychodzi 37 /45 zl jak w coccodrillo czy w smyku 40 zl za 3 jak bodow .
haen lubi tę wiadomość
-
Dzieki Mikado:)
jesli ktoras z Was by miala jeszcze jakies sugestie, to chetnie poczytam:)
odnosnie ruchow: ja nie licze ile razy dziennie, tym bardziej ze czesto sie ruszam, co raczej usypia dziecko i przez to ja tez nie zwracam na to tak uwagi. Wczoraj z ciekawosci spytalam sie lekarza jak dziecko jest ulozone, to powiedzial, ze roznie i w ciagu samego badania usg kilka razy zmienilo polozenie i ja tego nie czulam;) i ze jeszcze ma duzo miejsca, wiec to normalne -
Tak jeśli byśmy chciały mieć priv położną to najwyższy czas się tym zająć, moja znajoma zaklepała sobie własnie położną ze Sw. Zofii a termin ma na grudzień. Ponoć nie tak ważne jest to że prowadzi Cie lekarz, ale właśnie położna ze szpitala. Oczywiście otwarcie nie jest to mówione, ale pierwszeństwo w kolejce mają właśnie podopieczne położnych. Może w listopadzie nie bedzie takich kolejek... ale bałabym się tego ze siedziałabym i czekała w tej kolejce--ehh sama nie wiem!
Daj znać jak się czegoś wiecej dowiesz i podejmiesz decyzję!
Co do kombinezonu-to bym pewnie zostawiła, mogę się założyć że jeszcze nie raz będziemy mieć dylemat kiedy znajdziemy coś fajnego i w dobrej cenie, a do głowy będą się nasuwac myśli czy nie za małe czy nie za duże-bo przecież nie wiemy jakie te nasze dzidzie sie urodzą
Micia lubi tę wiadomość
-
Jak coś zdecyduje, to napiszę
Dodam jeszcze tylko, ze moja gin. jest ze szpitala czerniakowskiego, ale jechanie przez cala Warszawe mnie bardziej stresuje niz rodzenie u nieznajomego lekarza/poloznejzreszta szansa, ze sie trafi na swojego lekarza jest po prostu mala;)
-
Dokładnie jest tak jak mówisz Haen:)
Ja to nawet nie wiem w którym szpitalu mój lekarz przyjmuje- dobra jestem co
Ale szczerze nie interesuje mnie to bo nie wiem czy chciałabym z nim rodzić, poza tym każdy mi mówi że lekarz to jest chwilę na porodówce, to położna jest ważniejsza...
Rano obdzwaniałam szkoły i właśnie odezwała się do mnie położna z inflanckiej.
Wstępnie zarezerwowałam sobie termin na 24 sierpnia. Ale jeszcze poczytam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:24
haen lubi tę wiadomość
-
Odpukać przyznaje ze ostatnio odzylam. Mdlosci minęły energia wraca. Oczywiście pozwalam sobie na odpoczynek w ciągu dnia (tłumacze się ze potem nie będzie takiej opcji) ale mam zadbany dom, rodzinę i jeszcze chęci na przyjemności
Ginger mam to samo z kopniakami z Laura. I też raz udawalam ze to kopniak choć sama poruszulam brzuchem by jej nie było przykro.
W 5.10.15 widziałam body po niecałe 10zl.
Cieszę się z tego kostiumu jak nie wiem. Ostatni kupowałam zanim Laura była na świecie. Maz obejrzał i zazdrosny ze będziemy chodziły bez niego haha -
Czy wy tez macie problem z podejmowaniem decyzji w ciazy? Bo u mnie jakas masakra. Zawsze samodzielna a teraz gdyby nie maz to o niczym sama nie umiem zdecydowac:/ od dwoch godzin wybieram trampki i dalej nie wiem ktore zamowic:/
-
Nigdy w trampkach nie chodzilam ale jakos przyszla mi ochota na taki zakup:) szpilki w tym roku odpadaja
wiec szukam czegos wygodnego
http://deezee.pl/obuwie_damskie/tenisowki_trampki/trampki_lady_lace_light_blue_trainers.html
lub
http://deezee.pl/obuwie_damskie/tenisowki_trampki/trampki_nana_orange_trainers.html