Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia to faktycznie miałaś pecha z tym lekarzem:/ kurde wiadomo ze to badanie jest ważne dla rodziców a on was tak potraktował
u nas badanie trwało ponad 20 min wszystko mówiła pokazywała dala wydruk z wynikami i nawet kolorowe zdjęcia. Ja akurat nie płaciłam ale dlatego że byłam pacjentka kliniki. Jeśli chodzi o mojego gina to place 80 zł za wizytę ze wszystkim. Chyba ze robi jakieś dodatkowe wymazy itp to wiadomo ze więcej. I ostatnio nawet 4d robił bez dodatkowych opłat wiec się pytam za co te 180 zł?masakra:/
-
Zorro u mnie wygląda to dokładnie tak samo. Mały sobie upatrzyl jedno miejsce gdzie Wypycha wszystko co się da. Robi mi się wtedy taka górka twardnieje macica i mam jakby skurcz. Dodam że bolesny. Zawsze tylko w tym jednym miejscu mnie boli po prawej stronie na dole.
-
O kurde to wy macie kosmiczne te ceny:/ ja te 80 zł place i w tym za każdym razem usg, badanie dopochwowe, mierzenie szyjki. Cytologia tez 40zł.
Dodam że mój gin ma bardzo dobry sprzęt i oprócz tego że byłam gdzie indziej na prenatalnych bo musiałam mieć w klinice to on tez sprawdzal czy wszystkie parametry są w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 09:07
-
Dziendobry:)
Dzis mialam pobudke o6 wiec przed wyjsciem do pracy zrobilam pranie i zmylam podlogi -taki poranny przyplyw energii
Ah jak dobrze ze weekend mam wolny ale chyba spedze go sama bo mojM zastanawia sie nad wyjazdem na polowy dorsza z kumplami z pracy... widze ze bidulek nie wie co ma robic bo z jednej strony chce jechac a z drugiej strony chcialby ze mna zostac. Pyta sie mnie o rade ale ja cicho siedze-niech sam zdecyduje.
Milego dnia i czerwonych paskow na swiadectwach:) -
Co do zdjec:ja tez trzymam je na kompie ale uwielbiam miec wywolane i ogladac je w albumie. Ostatnio nadrobilam czesc zaleglosci. Kupilam na godella wywolanie 800zdjec,z przesylka zaplacilam ok145zl-polecam wam. Szybko i wygodnie a jakosc ok.
haen, Molcia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Moja wizyta za dwie godziny:)
Oczywiście jak przed każdą wizytą człowiek spać nie może i wstał o 6, plus jest taki,że pranie zrobione, pościel zmieniona i posprzątane. Teraz idę się szykować do doktorka.
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
To ja place 180 zawsze usg mam, wcześniej dopochwowe a ostatnio przez brzuch badal wszystko, badanie gin.. Usg prenatalne mam w tej samej klinice ale u innego lekarza który typowo się tym zajmuje i 250 zl..
Robiłam jakos w 13tc to trwalo badanie jakos 20-30 min, zdjęcia dal ,plytke z przebiegiem całego badania , omawial wszystkie części i na koniec obliczal zagrożenie chorobami dziedzicznymi..
-
A mnie choróbsko lapie.. Miałam iść do dentysty ale odpuszczę sobie ... Nie mam sumienia jeszcze stresowac bobaska..a kopala cala noc
aż mojego obudzialm ale usnal zanim poczul ;)kopie juz tak ze szok
Nie spalam prawie cala noc.. Leb to mi pęka.. Gardło, zatkany nos..ble..
Idę chyba spać...moze usne -
MadaLena30 wrote:Co do zdjec:ja tez trzymam je na kompie ale uwielbiam miec wywolane i ogladac je w albumie. Ostatnio nadrobilam czesc zaleglosci. Kupilam na godella wywolanie 800zdjec,z przesylka zaplacilam ok145zl-polecam wam. Szybko i wygodnie a jakosc ok.
-
Oj biedna to kuruj się tam izulka.
Ja dziś mam przypływ energii niestety brzuch skutecznie uniemożliwia zrobienie czegoś więcej.
Okapalam się, zjadlam śniadanie, wyciągnęłam zakupy i na razie to by było na tyle:/
Cholera człowiek tyle by zrobił. Mały od rana tak wyprawia w brzuchu ze szok.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Mamuski wracam do zywych :*
natali : dziekuje natchnelas mnie tymi 700 polaczeniami
Zaczelam klikac raz po raz co chwilw i po 6 klikniecia bylam w takim szoku ze sie na telefon napatrzec nie moglam :*- geniusz ze mnie
Zapisalam sie do tego lekarza do ktorego tak bardzo chcialam chodzic - z czego jestem bardzo i to bardzo szczesliwa
Wizyte chciala mi ustalic na 17 lipca ja takie galy otrzasnelam sie i mowie ze ja chodze wlasnie tu do szpitala i powinnam chodzic na wizyty co najmniej co 2 tyg i wtedy gadka sie zmienila a lekarz to ze przejmuje tylko w piatki to jestem umowiona na wizyte 3 lipcajuz za tydz
- akurat od ostatniego badania wyjda 2 tyg
wiec przestalam panikowac
Aaa i polozna jeszcze mi podala jakie mam wyniki przy okazji na zoltaczke ( to hbs) , tarczyce i hiv wszystko ujemneMadaLena30, Micia lubią tę wiadomość