Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Słodkie zdjęcia;)
A ile mala waży?
Ja raczej nie będę robić tego trzeciego badania ale jeszcze zobaczę co mój gin powie. Mam nadzieje ze jeśli teraz i wcześniej nic niepokojącego nie wyszło to będzie tylko dobrze:)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : jakie swietne wiadomosci cudownie :* ! bardzo bardzo sie ciesze
A jaka sliczna masz córeczke cudowne zdjecia
A apropo sowaczka musisz sobie przesunac
Kochana trzymaj sie daty OM ja tak zawsze robie bo dzieciatko moze sie urodzic 2 tyg przed badz 2 tyg po :*
Mnie tak suszy ze pije i pije i jest efekt ze chodze co chwile do wc -
Skarb z tym piciem to ja mam tak samo. Najgorzej że teraz tak zimno, że wieczorem robię sobie herbatkę, w takiej wieeeeelkiej filiżance, przed snem idę siusiu i potem za jakieś pół godz znów muszę. A w dzień najlepsza woda, po sokach mi za słodko
-
Mala_Czarna_89 wrote:Skarb z tym piciem to ja mam tak samo. Najgorzej że teraz tak zimno, że wieczorem robię sobie herbatkę, w takiej wieeeeelkiej filiżance, przed snem idę siusiu i potem za jakieś pół godz znów muszę. A w dzień najlepsza woda, po sokach mi za słodko
soki mi średnio wchodzą - piję tylko takie naturalne wyciskane jablko z żurawiną, bo jest lekko kwaśne reszta za słodka - wypijam za to wodę średniogazowaną w ilościach hurtowych, aa no i nie piję z plastików
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:24
-
Molcia wrote:oo to widzę, że nie tylko ja tak mam
soki mi średnio wchodzą - piję tylko takie naturalne wyciskane jablko z żurawiną, bo jest lekko kwaśne reszta za słodka - wypijam za to wodę średniogazowaną w ilościach hurtowych, aa no i nie piję z plastików
Ale z plastiku, a właściwie prosto z butelki
-
Mala czarna i molcia hehe
to jakas parodia
jak by sie nie chcialo po tym siku co chwile to inna spawa
Ja pije nie gazowana wode z biedronki Oaze wczoraj kupilam 2 szesciopaki hehe- i tak szybko pojdzie bo mam susze jak na kacu a soki ciezko wchodza czesto mam po nich zgage.
Co do zdj tez dostaje co wizyte a mam co 2 tyg- troszke sie tego pozbieralo
-
skarb15 wrote:Mala czarna i molcia hehe
to jakas parodia
jak by sie nie chcialo po tym siku co chwile to inna spawa
Ja pije nie gazowana wode z biedronki Oaze wczoraj kupilam 2 szesciopaki hehe- i tak szybko pojdzie bo mam susze jak na kacu a soki ciezko wchodza czesto mam po nich zgage.
Co do zdj tez dostaje co wizyte a mam co 2 tyg- troszke sie tego pozbieralo
dopiero ostatnio chyba dwa razy wypiłam, po czym ostatnim razem miałam rewolucję żołądkową straszną - bulgotania itp
-
Molcia : haha powaznie?
jestes przykladem na to ze kazda ciaza jest inna
Ja przed ciaza kochalam kawe pilam nawet 3 dziennie mocne ale jak zaszlam w ciaze sama sie z nia rozstalam i nie wypilam ani jednej hohoale tak jestem wystraszona po 1 ciazy ze nie ma co sie dziwic :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:46
-
Molcia herbata czarna wlasnie powoduje takie dolegliwości i u mnie dodatkowo mega zgagę. Nie pije herbaty od kad wyszukalam o zgadze odstawilam i jak reka odjal a tak lubilam sobie wypic rano do śniadania i popoludniu przed tv lub kompem. Przestalam pic i jak reka odjal. Rano tylko mleko z kawa i caly dzien woda niegazowana z żywca. Jak mi sie chce gazowanego to woda srednio gazowana ale mam po niej wzdęcia i czaaasem od dzownu bardziej jak jest gorąco to szklanka coli
-
mikado wrote:Molcia herbata czarna wlasnie powoduje takie dolegliwości i u mnie dodatkowo mega zgagę. Nie pije herbaty od kad wyszukalam o zgadze odstawilam i jak reka odjal a tak lubilam sobie wypic rano do śniadania i popoludniu przed tv lub kompem. Przestalam pic i jak reka odjal. Rano tylko mleko z kawa i caly dzien woda niegazowana z żywca. Jak mi sie chce gazowanego to woda srednio gazowana ale mam po niej wzdęcia i czaaasem od dzownu bardziej jak jest gorąco to szklanka coli
coli czy fanty nie piłam w ogóle, raz spróbowałam łyka coli od męża i mnie odrzuciło, bo za słodkie, tak to tylko woda, ale ostatnio obowiązkowo z gazem (choć na początku mnie odrzucało) no i sok ten z żurawinką, ewentualnie frument z tymbarka z biedry(taka jakby oranżadka - bo to jest rochę kwaśne) aa no i grzeszę czasem bavarią original bo jako jedyna z tych wszystkich 0% smakuje mi piwem (a ja jestem piwosz straszny), no i jest jeszcze z warki takie 0% oranżada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:01
-
Rozmarzona-cudowna córcia
Co do badania genetycznego między 28-32 tc to myślałam że to obowiązkowe.. Ja w pierwszej ciąży robiłam,teraz też będę
zresztą moja gin pilnuje tych badań pomimo że u niej na każdej wizycie mam USG to jednak te po tym 30 tc pozwala określić ewentualne wady wzrostu,przepływy,stopień łożyska ,ilość wód itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:06
Rozmarzona lubi tę wiadomość