Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Dziewczynki za mile slowa :* No to polowa Mamusie juz za Nami
!
Skarb scherloku juz przesuwam krzycza i krzycza
Mnie cos dzisiaj brzuch boli i troche mnie to zaniepokoilo,ale w sumie chyba tak juz mam czasem.
Bedziecie sie smialy,ale Malutka ma na jednym zdjeciu nosek strasznie do mnie podobny u mnie rodzinny jest taki kartofelek hihiTatus mowi,ze urode ma miec po mnie,a charakter po nim pfff
Zazwyczaj jest tak,ze jak dziecko jest podobne najpierw do jednego rodzica to po latach sie to gdzies zmienia na drugiego rodzica
U mnie np tak bylo
Musze zaraz sie wziasc za nalesniki ze szpinakiem i serem mozarella bo moj ma zachianke,a ja znowuż nie lubie,wiec bedzie mi lecial po dzem jak wstanieNarazie to dalej poszedl po badaniach spac po nocce.
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : haha ale jestem kochana
Nie lepiej zmienic suwaczek sobie bys w dzien w dzien nie musiala przesowac ?
Bylas dzis kochana na wizycie i wszystko jest dobrze to czemu sie martwisz ? :*
U mnie znowu jest duzo lepiej niz bylo ostatnio tfu tfu by nie zapeszyc :* i ciesze sie bo spokojnie poczekac do piatkowej wizyty ;*
Kochana czemu mamy sie smiac ? Ja z moim to samo do ktorego ze zdj usg malutka jest podobna i szczerze hehe stwierdzam ze do mojego - fajna taka zabawaa co mozna nam
ech po Twoim wpisie stwierdzam ze musze sobie zjesc tostaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona piekne zdjecia twojej coreczki
faktycznie wyglada jak malusi elfik
Mala fajnie ze poszlas na zakonczenie roku i jaka dumna musialas sie czuc gdy corcia dostala wyroznienie
Widze ze humory wam dopisuja ginger skarb i pozostale mamusie super
Ja ciagle pracuje i po pracy odczuwam zmeczenie i spie duzo ...a teraz od kilku dni leze w lozku bo mam powiekszone migdaly i lekarz powiedzial ze jak mi nie przejdzie do nastepnego tygodnia to dostane antybiotyk peniciline wiecie przestraszylam sie troche..nie chce antyb
Ja mam polowkowe za tydzien juz sie nie moge doczekac i wtedy poznam plecRozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Skarb, przywiazalam sie juz do tego suwaka
Tak jakbym obserwowala swojego szkraba jak rosnie
Majeczka dziekuje:) zyczymy Ci wiec duzo zdrowka bys jak najszybciej stanela na nogi :* Jeszcze troszke i Ci zleci do polowkowegomajeczka8, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona mnie tez boli czasem.. Tak jakby pulsowalo nawet, alr moze nasze szkraby cos kopi albo wtykają nóżkę i dlatego tak
Nie stresuj się bo miałaś badanie i z dzidziusiem ok wiec wiecznie takie uroki naszej ciąży ze musi cos zabolećRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie i dzidzia ma wszystkie parametry zgodne z wiekiem ciąży - zgodnie z USG 5 dni starsza (od samego początku tak wychodzi).
Patrząc po Waszych wpisach mam chyba najgrubszego bobaska - waga mojej kruszynki to 465g
Rozmarzona, Molcia, majeczka8, izulkaa, skarb15, haen, Marta1986, Nymeria, perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Izulka, dobrze prawisz
Poprostu czasem nie wiadomo czym sie martwic, ale na szczescie to jakby od szyjki juz tak nie boli przy siedzeniu,ale za to brzuszek dla odmiany
Takie jednak bole miewalam, wiec rozrastanie i jeszcze raz rozrastanie
Czasem poprostu czlowiek sie stresuje,ze czuje ruchy Maluszka juz tak wyrazne, zna plec i jeszcze bardziej sie boi.
Jestes juz z nami -
Jejkuu jak ja Wam zazdroszczę że znacie już płeć swoich maluszków
ja muszę jeszcze troszke poczekać za 4 tyg. mam kolejne usg może tym razem maluszek pokaże co ma między nogami lub czego nie ma
to oczekiwanie i ten czas strasznie mi się dłuży.
Rozmarzona piękną masz córcię i faktycznie do Ciebie podobna heheRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Aga no to rośnie ci wielki czlowiek
Ja jeszcze 2 tyg mmusze poczekaćciekawe ile moja bedzie ważyć
a duzo przybralas na wadze ? Ciekawe czy to id tego zalezne ile kto przybrał na wadze badz ile kto wazy w ogóle...
Ja podejrzewam ze moja dzidzia przy porodzie bedzie miec z 3800max.. Mój miał 2600 tylko ja 3800 z reszta u nas w rodzinie grubasow nie maoby nie 4kg i wiecej bo nie wiem czy urodzę takiego kolosa
Dziewczynki może mniejsze troche zawsze
Rozmmarzona wiadomo ze stresy..zwłaszcza w pierwszej,ciąży ale ja się pocieszam ze ważne żeby dzidzia zdrowo rosla a jak mnie cos boli to mam nadzieje ze to fizjologia.. Bo co innego jakby bardzo bolalo i non stop..a tu zazwyczaj przechodzi -
Zjadlam cala pake lapakow nadeszla ich czarna godzina
Maz pojadl nalesnikow,a ja niezadowolona bo mam chec na pizze badz pierogi z jagodami,ale Maz mnie psoci,ze po wyplacie bo w tym miesiacu bylo duzo wydatkow.
Edit: Skarb widzee CieeeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 16:48
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami