Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem kocik jestem ale jakis leniwy dzien nawet pisac mi sie nie chce:/ leze bo mnie tez brzusio boli i patrze na wenezuelski tasiemiec.
Patryk u kolezanki po przedszkolu byl teraz poszli z jej mama na plac zabaw wiec od rana jeszcze w domu nie byl.. ahh te przedszkolne milosci:)
Od poniedzialku ida razem na polkolonie wiec nudzic mu sie nie bedzie.
-
Mala zazdroszczę tego libido...
U mnie poniżej skaliw sumie od poczatku,ciąży jakos mi się nie chce.. Dlatego pewnie ze czuje dyskomfort..mam ograniczone pozycje, odczuwam i tak jakis bol.. Bo szyjka jakas taka mala..zawsze bylo w sam raz a teraz jakby jego interes za duży
moze od,tej luteiny?
Poza tym ciężko mi zacząć a mój się nie pali bo się boi
Pomijam fakt ze dekoncentruje mnie fakt ze dzidziuś w trakcie zaczyna kopaćwtedy juz ciężko się skupić na czymś innym niż kopniakach
-
U nas dalej zakaz serduszkowania i raczej tak zostanie juz do konca. Nie wiem jak moj to wytrzymuje ale daje rade i rozumie sytuacje wiec nie naciska. Po ostatnim przytulaniu pojawilo sie plamienie wiec sam stwierdzil ze nie ma co ryzykowac. Tak wiec jeszcze pare mc trzeba wytrzymac..
-
Mala brzusio przecudny!!! Sexi Mamuska z Ciebie,nie dziwie sie ze Twoj M ma takie checi
Ja po ostatnim razie troche wymuszonym bo moj M boi sie o dzidzie stwierdzilam ze jednak to nie takie fajne w ciazy...a zawsze mnie ciekawilo jak to jest. Tak jak Izulka nie moge sie wyluzowac a do tego suchoty...
izulkaa, haen lubią tę wiadomość
-
chetnie bym sie z Wami zamienila bo ja nie moge a mam taka ochote ze o jej no ale trzeba sie pocieszyc innymi formami pieszczot jak jest moj
-
Izulka : ja juz mojego podtrulam tabletka
ale co ja biedna wyposzczona przez 4 msc moglam wymodzic ?
-
Odnosnie sklepow, ktore maja ubrania lub linie ciazowe, ktore znam: happy mum, c&a, h&m, lindex, dorothy perkins, zalando, new look, torelle, 9fashion, bebefield, bon prix, duzy wybor jest w sklepie pieknamama.pl
Mala pieknie i apetycznie wygladasz;)
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Mam juz po 3szt ciuszków z każdego kompletu dla bobaska
wysępiłam od szwagierki to juz cos mam
Po wypłacie nakupię jakies nowejuz mam kilka upatrzonych ciuszków
Tez czujecie jak się wierca ? Mnie az brzuch boli i macica rozpiera az.. Tak mysle ze to od tego się się rozpycha bo zaraz przechodzi.. -
Dziękuję wam kochane moje zawstydzilyscie mnie
Z tym seksem to nie jest tak wesoło bo mój jest wiecznie niewyzyty i czasem wkurza mnie ze traktuje mnie jak maszynę do p.... Tym bardziej ze z moimi chęciami różnie bywa. I potem on mówi ze wiecznie mu odmawiam
Ładna pogoda u nassiedzimy u teściów na placu w krótkich rękawkach. Oby tak dalej.
A dzidzia znow wyżej a właściwie szerzej- coraz więcej miejsca w poziomie zajmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:23
skarb15 lubi tę wiadomość