Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulkaa u mnie rośnie duża dziewczynka
Mam nadzieje że tak do 3,5kg nie więcej urośnie. Ja byłam mała 2900 a tatuś miał 3500, skoro ma długie nogi po tatusiu to waga też może być po nim
Na plusie mam 5kg.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Marta, dziekuje jestem z Malutkiej dumna,ze choc sie wiercila to dala sie ladnie zlapac w koncu na 3d
Anet, o dokladnie takie uczucie mam dziwne co opisujesz! Jakby uciskalo gdzies na pecherz szczegolnie jak siedze,a macice nisko tez takie ciagniecie czulam dzisiaj jak chodzilam czy lezalam inne niz zwykle.
Magdalena, oooo to sie zamien bo to i tak przysmak Mezusia, ja nie lubie szpinaku za bardzo :)Pasi mi zamiana
Ginger, pewnie Ci bedzie smutno bez SynusiaTo mowisz tez sie zmagalas z bolami, eh moglyby juz Nam minac
Mala, brzuszek sporyTez bym pomyslala,ze jestes juz duzo dalej z miesiacami
Jestes juz z nami -
Rozmarzona nie gadaj nawet
ta moja mina jak wstaje po badaniu i zostaje po mnie duzo wydzieliny , a ja w poplochu scieram za soba bezcenne
- ale wiem ze u mnie ta nadmierna ilosc jest takze spowodowana pessarem ;*
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : zeby moc i nie miec na to ochoty podziwiam Was
Wlasnie to robie hehedlugo nam sie mamuska nie odzywala pomijajac nawet wczorajszy dzien :*
-
Nie ma to jak sie opchac platkami o tej godzinie. Doslownie zglodnialam i musialam cos na szybko zjesc
Wiecie tak mi sie sytuacja przypomniala, ktora byla na dniach jak moj brat z mala przyjechal do mojej mamy na noc. Wieczorem chcial ja wykapac,ale Mala tak plakala,ze nie dala sie wykapac. I tak oto w ten sposob z kapieli zrobila sie wielka akcja bo moj brat razem z mama musieli ja kapac bo za cholere by nie poszloAni sposobem chlupaniem by zrobic dla niej zabawe z kapieli ani nic. Okazalo sie,ze wczesniej miala strupka w ktorys dzien na kolanku i przy kapieli w domu czula pieczenie jak bratowa ja kapala i do tej pory sie boi kapieli. Tak siedzialam i sobie myslalam jak to ja sie bede zmagala w takich sytuacjach hehe
Jeszcze najlepsze co mala zrobila (ma niecale dwa latka), po wszystkim spokojnie siadla i sama do siebie "noi czego beczysz" haha aparatka rozwalila mnie tym na lopatki slodka
Fajnie tez spiewa ruda tanczy jak szalona
I to jaka pamiec taka mala!
Masakra, nade mna gdzies hałasy jakies slychac tupanie, bieganie i to strarych koni -.- to po klatce z chichotami i drzwiami trzaskaja jakby sie ciszej o tej godzinie nie dalo. Mam nadzieje,ze znowu jakiejs imprezki nie zrobia bo mnie to powoli wkurza.skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
hahaha
glodomorku Ty ;*
W takich sytulacjach bedziesz sie zmagala instyktownie :*
Cudowna jest haha
Wylec i ich miotla pobij