Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka8: zobaczysz szybciutko zleci :* Ja po polowkowych ale mam wizyte kontrolna w piatek na nastepny tydz i tez sie strasznie nie moge doczekac
Rozmarzona : he he to teraz przesuwaj sobie dzien w dzienprzedtem tez tak bylo ?
Aga_502 : super wiesci gratuluje :* -
Rozmarzona : pojawiam sie i znikam
A tak to byl chrzesniak z laura co chwile byli glodni i chodzilam tam i spowrotem do kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 16:58
-
Aga juz prawie pol kilo super, kiedy one tak urosły
Molcia przybijam piątkę z tym piwem, mój maz zawsze żartował ze nie musi z kolegami chodzić na piwo bo się z zona napije. Ale odpukać nie ciągnie mnie teraz. Przerabialam Bawarię original i jabłkowa i warke cytrynowa ale mi się zbrzydly. Jest coś jeszcze 0.0%?
A moja malutka przespała dziś cala msze, kolejny antychryst mi rośnie.
Byłyśmy dziś tu i tam i mnie zemdlilo przed chwilą na Maksa. Córka z mężem w ogródku a ja musiałam się położyć przeforsowalam się chyba -
Mnie tam nie ciagnie do takich rzeczy
Aniu mialas nie szalecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:32
-
Ha! Jednak Mezus kupil pierogi tylko jak na zlosc nie bylo jagodowych i musialam sie nacieszyc ruskimi
A taka mialam ochote z jagodami mmm.
Skarb, ehe zawsze tak przesuwalam tylko wczesniej nie zwracalas uwagi poprostu,ze tak leniwie to przesuwalam i nie w czas
Jakis ten dzien markotny tez tak Wam dziwnie mija?
Noi znowu moj leniwy Maz mnie zezlil. Nawet juz sie nie odzywam. W lazience halogenki wygasly dwie i bylo ciemno bo tylko jedna swiecila. To co zrobil moj Maz? Wykrecil z toaletki mojej halogenke i tam wkrecil.. Teraz zanim sie doczekam az kupi i wstawi mi ja do toaletki to nawet nie komentuje. Grrr jak On mnie ostatnio irytuje.Jestes juz z nami -
Rozmarzona u mnie w łazience 3 halogeny nie swieca ale jako ze mamy 7 to mój maz nie widzi problemu
Skarb wiem ze miałam się nie przeciążać ale zapominam o ciąży czasem. Nawet gdy dziś serduszkowalismy (zostałam w bluzce bo córka była w ogródku i w każdej chwili mogła przyjść) to nie zwracałam uwagi na brzuch, nie pamiętam kiedy ostatnio tak byloWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:41
Rozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona ja mam ochote na ruskie tak dawnoo ich nie jadlam ze hohoho ;O
No ale pocieszylam sie ryzem z jogurtem
Powaznie ja nie zwracalam uwagi łał
Mala : a masz jakies przeciwskazania :* bo jak nie to nie masz sie czym nie potrzebnie martwic ;*
Ale nuda masakra łeb mi peka caly dzien musze sie pozalic wreszcie
Mi sie ten czas nie samowicie i okrutnie dluzy- ten tydz od kad moj M wylecial . Tak za nim tesknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:59
-
Mala tak slodko jest hehe
Ja z Roksanka z duzym brzusiem w czasie sexu takze, czulam sie taka sexi
No ja sie zastanawiam jakim cudem ja go ppuscilamco za nie czyste sily mnie do tego namowily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:05
-
Mala, hihi to mnie pocieszylas
Przynajmniej wiem,ze nie tylko moj taki leniwy i sprytny jak wybrnac z problemu kosztem innej rzeczy
Pozazdroscic seksowania bo ja nawet Meza nie biore na sposob, poniewaz sama jakis dyskomfort czuje i nie mam takiej ochoty na seks jak zawsze.
Tak sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie wygladalo przy dziecku hehePo kryjomu z partyzanta
!
Skarb, ja mialam kupne z pierogarni, ale calkiem dobre robiaSamej mi by sie nie chcialo lepic. Dzisiaj tak ten brzuch dziwnie mnie boli,ze te nalesniki jak juz konczylam smazyc to mialam dosc i chcialam lezec. Irytuje mnie to uczucie wlasnie jakby gleboko w szyjce bo nie mialam takich odczuc i sie zastanawiam czy tylko ja tak mam?Tak jakby juz macica,ale zarazem nisko. Moze Mala sie tak rozpycha,a ja panikuje.
skarb15, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Po prostu warto by bylo zaspiewac Skarb piosenke : Gdzieeeee Ci Mezczyzniiiii mmmmmmm prawdziwi tacyyy
No gdzie te chlopy, gdzie?!
Ginger pssttt odbior, odbiorWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:09
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : wszystko robione samemu jest najlepsze ale to dla mnie nie wazne chce pierogi tu teraz zaraz nawet kupcze
Wiesz ja mialam inne bole przez 3 dn takie w dole brzucha ciagniecia pochwie i kregoslupie lezalam caly czas z nogami wysoko na podusze i wiesz ze juz mi nie co lepiej tfu tfu :* wiec idz teraz w tym momenicie lezec i nic juz nie rob tylko mezulek- uwierz jak bym miala swojego przy sobie wykorzystalabym go ze ho hobiedny on
Jak piszesz o tym bolu w szyjce to ja kompletnie nie rozumiem jaki to bol mozesz mi bardziej to spolszczyc? bo ja w ciazy jakas teraz zrobilam sie miej kumata ;*
A zebys kochana wiedziala nic dodac nic ujacmezczyzni zawsze robia tak by sobie zycie uproscic my kobiety - skomplikowac
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
No i wolny weekend czas zaczac... a moj nadal nie zdecydowal czy jedzie na dorsza...ehh jak baba w ciazy;)
Ale jestem dzis zmeczona,troszke w pracy popracowalam i sa skutki...
Rozmarzona przeslij kurierem nalesnika ze szpinakiem!! Taka mame m chec ale nie mam sily robic
Gratuluje dzisiejszych wizyt,slicznych dzidziusiow:)
Do mojego polowkowego jeszcze 16 dni... aaa nie doczekam sie!Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moze mi podsuniecie pomysl gdzie moge kupic sukienke.... za miesiac mam wesele brata i chcialabym wygladac jak sexi przyszla mama... ale te sukienki mieszczace brzusio sa na jedno kopytko