Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja hiv i zoltaczki nie brałam innych wyników pod uwagę
w sumie to tarczycy mi nie robił... Kolejne pytanie do kalendarza czy trzeba. Kiedys robiłam t3 i t4 i były w normie to bylo wieki temu.. Nie chciałabym sobie chorób wynajdować..
-
maia1991: Jeszcze raz kochana Ci pogratuluje ślicznej zdrowiusienkiej córci
Aga_502: Trzymam kciuki za wizyte i innych mamus tez jak dziś maja
Izulka : Kochana wracaj do zdrówka poki chorobsko tak calkiem Cie nie dopadlo kuruj sie domowymi sposobami :*
Ginger : kochana mimo tego ze masz przyplyw energii nie wykorzystuj tego wiem co mowie :* -
Skarb no właśnie wiem ze nie mogę szaleć
juz i tak boli kurcze no;(
Zorro super ze juz do domku;)
Przez godz gadałam z przyjaciółka i prawie bym nie zdążyła usmażyć ryb zanim mój pójdzie do pracy:/Zorro lubi tę wiadomość
-
Hej, to ja, dumna mama
Właśnie wróciłam z rozdania świadectw, moja córka dostała wyróżnienie no i wręczenie świadectwa przed dyrektora na auli przy całej szkole. Wzruszyłam się
A rano też się wzruszyłam, bo byłyśmy w kościele, a my w kościele jesteśmy od wielkiego dzwonu i miałam tam takie przemyślenia, jak wspaniale Pan Bóg zaplanował mi ten rok, bez naszego udziału (dzidzia była zaskoczeniem), ale ile szczęścia nam to daje
I biorę się szybko za obiad bo głodne jesteśmy jak wilki
WAKACJEEEEEE!skarb15, Rozmarzona, haen, natali101 lubią tę wiadomość
-
Ginger : kochana no wlasnie uwazaj na siebie i prosze Cie nie przecholuj :* Tak jest dostaniesz wiecej energii a potem brzuszek bedzie tak bolal ze bedziesz trzy dni plackiem lezec tfu tfu ! :* Wiec uwazaj ! :*
Mala : No to swietnie :* Gratuluje :* -
Witam
!
A wiec jestesmy po wizycieMalutka jest na pewno Nią i sie dosyc wiercila przy badaniu. Az mnie Babeczka pytala co slodkiego jadlam,ze tak sie wierci
Oczywiscie sie nie przyznalam,ze zjadlam ciasteczko i troche kawy wypilam tylko powiedzialam,ze nie lubi tego dzwieku hihi
Ogolnie wszystko dobrze i fajnie przeprowadzone badanie.Koszt to 250 zl w tym obraz 3d puscila dosyc dlugo, tylko Malutka sie zaslaniala raczkami na buzce
Zdjecia 3d mamy tez na pamiatke,wiec za chwile wstawie. Z plytki dvd zrezygnowalismy bo to koszt dodatkowy 50 zl i stiwerdzilismy,ze zdjecia tez beda ok
Doktor mila,wiec wszystko opowiadala i jest nowy termin na 12 listopada, jednak ja nie zmieniam na suwaczku bo juz sama durnieje..
Zeby jaj nie bylo,ze 14 sie urodzi jak moj Maz bo bedzie chodzil dumny jak paw hihi
Mialam wczesniej pisac,ale zaczelam i tak mnie dziwnie brzuch na dole jakby w pecherzu czy w szyjce zacxzelo bolec,ze siedziec nie moglam.. Wzielam leki, chwile polezalam i jest lepiej. Wgl mam czasem dziwne uczucie w szyjce jakbym czula ruch macie tak?
Mala, no wlasnie sama bym wywolala,ale tego tyle jest,ze kosz teraz za duzy. Pomysle nad ta strona co Magdalena podalaTeraz wydatki na Malutka najwazniejsze
Jesli chodzi o arbuza to najwidoczniej cieplo w kuchni bylo,ze taki sie zrobil z dupy
Stawianie macicy to chyba tez teraz wlasnie mialam bo dziwne uczucie,ze siedziec nie szlo i trzeba bylo sie polozyc,ale dluzej trwalo. Mysle jednak,ze to nic zlego bo teraz w miare przeszlo i zreszta badana bylam. Szkoda moze tylko,ze szyjki tez nie mialam badanej,ale jak bylam wtedy u swojego to ciagle dluga,zamknieta i ok byla.
Zorro,wiem o czym mowisz z tymi lazienkami i wc w szpitalach masakraaaa.. Nie nawidze i chyba z brzuchem nawet wielkim bede leciala na Malysza bo mam taka odraze,ze szojNajwazniejsze,ze wychodzicie ze szpitala i jest ok
Ginger, Kochana tak sie ciesze,ze wszystko dobrze wyszlo,ze szok! Mamy obie polowkowe za soba :* Teraz lecimy z nastepnymi tygodniami
Wyslalam fotki mmsem do szwagierek i tesciowej niech sie ciesza . Tak sie ciesze,ze w sumie sie pochwalilam
Skarb, dziekuje Tobie rowniez za pamiec :*Mala_Czarna_89, haen, Micia, skarb15, Shibuya lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala, gratulacje i masz racje ciesz sie z cora wakacjami
Maia, sliczna Niunka :*
Edit: bez kitu mam dziwne uczucie od wczoraj jakbym miala w srodku tampona juz mocno zuzytego wlozonego
..i prawie mi mleko wykipialo tak sie rozpisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 12:45
Jestes juz z nami