Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona masz moze zdj synusia by nam sie pochwalic :*?
Dobrze kochana ze tak szybko bynajmniej pol dnia nie bedziemy wyczekiwac jak na szpilkach -
Ginger, ja moge Ci oddac budyn za arbuza bo mam
A zrazilam sie do czekoladowego na poczatku ciazy uuu ciekawie bylo
Hihi znowu sie uzupelniamy
Modliszka, apetyty Nam wracaja najwyzszy czasJa wlasnie znowu poprawilam kanapkami
A Wy co myslicie czy pieszczoty sutkow moga doprowadzic do skurczy? Wiem ,ze przed porodem tak w zaawansowanej jak sa te jakies tam wydzielane podwyzszoneA tak jak teraz raczej chyba nie? Tak samo z innymi pieszczotami ciekawa jestem czy nie moga doprowadzic do skurczy i nie chodzi mi tu o orgazm bo wiem,ze ten jest bezpieczny jesli ciaza przebiega prawidlowo :)Jakos nagle mnie to naszlo bo np zauwazylam,ze teraz jak Maz masuje mi chocby posladki to jakos bardziej reaguje nawet na to i sie zastanawiam jak to jest , czy takie chocby dreszcze nie wplywaja jakos zle?Wiem dziwne mysli mnie naszly,ale jakos tak mnie naszlo.
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala_czarna sliczny psiunio:)
Skarb zdjęcia dostalam, ale nie widac na nich nic sensownego bo maly zaslanial buzke i chyba ogólnie nie lubi się fotografować (ale odbije sobie to jak się urodzi!). Za to mam nagranie na ktorym widac jak ziewaskarb15 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona: przyznam szczerze ze tez czasami o tym myslalam
Ania jaki sliczny piesiu *.*ukradne Ci go ! :*
Ona ; kochana rosnie Ci maly wstydzioszek hihiA nagranie to tez super sprawa :*
Dobranoc ja mykam spac kochaniutkieOna_89' lubi tę wiadomość
-
Mała super słodziak:*
Rozmarzona nie zrobiłam tego budyniu dziś wyślę mojego po czekoladowy;)
Arbuz juz dawno zjedzony moja droga;)
Jeśli chodzi o sutki to jak byłam w szpitalu mówili mi żeby nie masować brzucha i piersi bo to powoduje właśnie dodatkowe skurcze. Więc ja się tego trzymam ale u mnie ze względu na bóle a jak w ciąży bezproblemowej to nie wiem najlepiej zapytać lekarza. Ja nawet kremami szybko tylko się smaruje żeby nie masować za bardzo:/
Kurcze robi mi się okropny cellulit na nogachwcześniej jak ćwiczyłam biegalam to aż tak nie miałam a teraz strasznie:( mam nadzieję że jak zacznę ćwiczyć to się to cofnie?
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie :*
zorro : co z Cb taki ranny ptaszek ? :*
Ginger : nie wiem jak Ci pomoc bo nie mialam z tym problemu ale ost zauwazylam ze u mnie tez sie pokazujewatpie zeby to sie po cwiczeniach i wgl cofnelo
Ale mnie brzuszek kluje masakra -
Chyba spalam z 12 h z 1 h przerwa kiedy sie przekrecalam z boku na bok
musze pilnowac, zeby drzemke w ciagu dnia robic, bo bez niej pod wieczor jestem strasznie zmeczona i marudna.
Ja sie flak zrobilam:( sama czuje jak lapie pupe czu ramiona, ze sa mieciutkie...nie, zebym byla super zgrabna przed, ale jak cwiczylam to bylam zbita, a teraz zaczynam sie rozlewac;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 08:56
-
No i tego się będę trzymać izulka;)
Ja też właśnie cala taka "miękka" się zrobiłam:/ juz zapowiedzialam mojemu ze musimy po porodzie tak wszystko ustawić żebym przynajmniej 2 razy w tyg mogła ćwiczyć na siłowni resztę dni będę ćwiczyć w domu. Mój tez ćwiczy wiec jakoś musimy to pogodzić. Siłownię akurat mamy u siebie wiec jakoś damy rade.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Mała Czarna duży biust, to samo zło. Ja mam JJ rozmiar - jest gigant, a jeszcze urośnie.
Wczoraj mało odpoczynku,bo córka jeczala,ze chce do koleżanki,później imieniny taty. Za to dziś leżę. Kotek obok i mruczy.
Poducha cudowna rzecz. Polecam - odkąd ją mam zapomniałam co to ból pleców