Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też przybrały o 1 rozmiar- z B na C. Na początku ciąży bardziej było to widać, teraz przy mojej piłce nie robią już aż takiego wrażenia
Skarb, tak się budzę ostatnio. W ogóle od jakiegoś tygodnia znów muszę robić drzemkę w ciągu dnia, bo zasypiam na stojąco.Synuś
-
A mi w tej ciazy aż tak nie urosły. Miseczka b nadal jest miseczka b
w ciąży z Patrykiem mi urosły o rozmiar ale jak skończyłam karmić to wróciły do swojego rozmiaru. Teraz jedynie zrobiły się pełniejsze wiec przez to min większe ale nie dużo. Pewnie do porodu jak mleko zacznie się zbierać to jeszcze urosną.
-
Wiem ze duże piersi są ciężkie, boli kręgosłup i pewnie z czasem ciągną ku dołowi, ale ja jako posiadaczka malutkich uważam je za niesamowicie seksowny kobiecy atrybut i zazdroszczę wam tak czy siak
Dziękuję za mile słowa
Oczywiście wiem ze pies to wielka odpowiedzialność dlatego nie kupiliśmy go wcześniej mimo ze temat był od wielu lat. Uważaliśmy jednak ze oboje po całych dniach pracujemy i nie możemy zapewnić mu tyle uwagi ile potrzebuje. Wiem też ze to szalone kupować rottweilera w 5 mc. Ale przedyskutowalismy to, będę dużo w domu, maz obiecał częste spacery (zresztą ten pies to jego marzenie od dzieciństwa), od wczoraj wciąż doszkalany się w kwestii tresury, myślę ze damy radeno i mamy ogródek za domem zawsze to jakas alternatywa.
A dziś jedziemy na obiad do mojej babci wiec mam wolnepada deszcz, ale wczoraj do 22 posiedzieliśmy w ogródku i było ciepło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 10:32
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Zorro : bidulka ;( z tego co pamietam tez masz niskie cisnienie :*
My narzekamy ze mamy za duzy biust inne ze za malydogodz tu kobiecie
Mam takie mdlosci ze masakra nie wiem czy zyje jeszcze czy nie
Musze sie pozbieraz bo zaraz jade na grob Roksanki .. -
Haha ok to mówisz juz mam zacząć oszczędzać;p
Ja też noszę staniki z push up trzeba sobie radzić
Ważne ze dobrze przemyśleliscie decyzje o psie a nie pod wpływem chwili bo to różnie się kończy niestety
Skarb ty jesteś biedna z tymi mdłościami. Współczuję bo ja sobie nie wyobrażam żebym dalej je miała:/ -
Ja mam H wiec moglabym sie Aniu z toba podzielic chodz szczerze mogly by byc wieksze . A czemu mi sie tak ubzduralo to wszystko przez moja ciotke - dluga historia nie bede Was nia zanudzac :*
A mi takie duszno ze az ciezko mi oddychac bym gdzies tam bratu nigdzie nie padla . Zyczcie mi powodzenia -
Ginger : 22 tydzien i mdlosci tego sie nawet nie spodziewalam ze beda mnie trzymac tak dlugo ale widze ze taki chyba moj urok bo z Roksanka takie okropne mdlosci mialam do 20 tygodnia a pozniej troche miejsze dalo sie przezyc ale nadal byly az do urodzenia .
-
Mala ginger : mowicie ze pojdziecie na operacje ?
moze beda Was puszczac w telewizji w tym programach hihi
-
Hahaha, u dr Szczyta powiadacie?
Jak ostatnio bylam w szp. to na IP wisiał plakat zeby zgłaszać się do "porodów" (emisja chyba na Polsat cafe). Najbardziej zachęcające było hasło - "dostaniesz od nas drugie becikowe". Myślałam,że padnę
haen, Anastazja85 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Hej Kochane Moje
!
Widze humorki dopisuja od rana w ten paskudny dzien, ciesze sie
Ginger,a wiec kolejna wspolna rzecz biust hahaZaczynam sie tego bac. A moze ja mam siostre i o tym nie wiem ;)hihi Maz jednak jest zdania,ze sa idealne bo do raczki i mozna w pelni masowac
No wlasnie niby ciaza dobrze przebiega,ale brzuch czasem sobie lubie masowac Dzidziusia,a z sutkami to tak przy seksie sie zastanawialam. Niby jak ok wszystko to mozna,a przed porodem nie bo mozna skurcze wywolac. Masakra na ile rzeczy trzeba uwazacMowie mi tak teraz organizm nawet na zwykle masowanie dziala,ze sie zastanawiam czy to juz samo to czegos nie moze tfu wywolac
Czlowiek zaraz zestresowany
Seksu narazie i tak mi sie nie chce,wiec tutaj tyle spokoju
Wiecie co tez sie dzisiaj na maksa nie wyspalam,ale tak ze szok. Zamienilam sie stronami z Mezem by moc sie od boku podnosic,a nie od brzucha. Nie nawidze spac od strony podlogi,a nie sciany ;/ Tak,wiec lezalam odwrocona pol nocy na jedna str,a jak sie chcialam odwrocic na druga to sie budzilam i na tamtej mi bylo niewygodnie. Niech to szlag doslownie az mnie cale podbrzusze bolalo bo juz jakby uda zaczely uciskac wielka macice przy ciaglym lezeniu na boku bez uniesienia nogi. Tak,wiec dzisiaj utwierdzilam sie wkurzona wrecz,ze zamawiam poduche i to dzisiaj! Zakomunikowalam to Mezusiowi i juz kazal jakas wybrac, sam chyba widzial,ze dzisiaj sie mega wiercilamTyle chociaz dobrego.
Jestes juz z nami