Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo gril fajnie Ci kochana ;*
Ja mam cieple buleczki z serem chce ktoras ?
To czekam na zdj Twojego psiaka
A tak to calkiem juzmnie caly czas jak na poczatku ciazy
W czwartek co sie nie chwalilas ani w tabele nie wpisalas ?ja dzien po Tobie bo w piatek - przepisalam sie do nowego jak bym zostala u tej szurnietej to bysmy dalej mialy w ten sam dzien
-
nick nieaktualny
-
Izulka :
kochaniutka stram sie
zrob sobie mleczko z czosnkiem i pod poduchy i zdrowiejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:23
-
Kochana a co Ty myslalas ?
do rozwiazania jeszcze duzo
mam miseczke H i ta wizja mnie tez przeraza
- to jest najwieksza miseczka w sklepie .
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala ; z wynikami ale pewnie Cie pobada tez
co ile masz teraz wizyty ?
Zorro zawsze mialam takie duze;) przed ciaza mialam rozmiar G , urosly mi jak narazie 1 rozmiar
Izulka ;haha ja to samo- nie ma sensu sie uszukiwiac
-
Skarb niedawno mnie badal a nie robi tego na każdej wizycie u ciebie pewnie inaczej bo miałaś przejścia z szyjka. A usg z nfztu są trzy a ja miałam chyba 6
Ja też chce duże cycki!!!
Dziękuję wamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:06
-
Kochana jezeli u cb nic nie zagraza to nie ma takiej potrzeby . U mnie ze wzgledu na porod przedwczesny - w pierwszej ciazy , teraz pessar , stawianie sie brzuszka itd musze miec podglad co wizyte- a wizyte musze miec jak najczesciej by nic sie nie stalo jak to lekarz powiedzial ze powinnam byc pod stala opieka i kontrola :*
Chcesz troszke ? podziele sieMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Melduje sie ze zdrowym SYNKIEM
Aga mozesz zapisac na pierwszej stronie. Synuś waży 385g,a kolejną wizytę mam wtedy co Ty Skarb-3.07
izulkaa, skarb15, Zorro, Ginger84, Kitaja, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Micia, Molcia, Nymeria, MadaLena30, haen, Shibuya, Aga_502, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Ona gratuluje syneczka
bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze
no to bedziemy stresowac sie razemna ktora masz ? ja na 10.30 :*