Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za mile slowa, ze rozumiecie moje zdenerwowanie i oburzenie. Staralam sie na kazdy sposob ja polubic,ale widze,ze do niej jak sie reke wyciagnie to ona lubi odepchac.Ostatnio myslalam,ze sie zmienila na lepsze,ale widocznie sie mylilam,zalezy od jej humoru. Do brata jeszcze nie dzwonilam zamierzam za chwile. Ponoc byl wykonczony przez tel jak dzwonili,wiec boje sie by go nie obudzic.Narazie napisalam wczesniej eska na otuche i ze zadzwonie jak troszke wypocznie po kroplowkach itp.
Izulka,a ten preparat na katar prenalen probowalas? Srednio daje efekty,ale jest dla ciezarnych i mozna czesciej stosowac by odtykac nosek. Z reszta lekow Ci nie pomoge,ale tak jak mowi Skarb probowalabym domowymi sposobami bo sama sie tak uzeralam przez ponad tydzien jak bylam chora :)Mialam w razie w przepisane antybiotyki duomox,ale dalam rade bez nich.
Ginger, ja mialam tepego kota, Ty psa no to ladnie
Kochaniutka jak sie czujesz? I jak na spacerku, pogoda dopisuje??
Mala, czasem trzeba troszke zgrzeszyc i poleniuchowacA niech ma piekoty na uszach malpa jedna..
Zorro, ciesze sie,ze wszystko dobrzeZorro lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dzieki dziewczyny
najgorsze sa noce.. Bo ani spać ani oddychać się nie da
.. Jeszcze wszystkie mięśnie zaczynają mnie bolec..lekarz mówi ze migdaly mam tez powiększone....
A najlepsze jest to ze przeziębiłam się nie wychodząc z domu praktycznie..musiałam sie u dentysty zarazić .. -
Mała oto nasz sunia
http://ifotos.pl/zobacz/201506200_wsqhqhh.jpg
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Skarb, Rozmarzona nie krzyczcie tak na mnie, bo się zamknę w sobie i w ogóle przestanę się odzywać
Kochane, poradźcie mi cośco noc, jest gorzej. Spać nie mogę, bo jak się budzę, to brzusio mnie boli. Okładam się już poduszkami, ale to ulga na chwilę. Musiałabym w nocy spacerować co chwilę po mieszkaniu, żeby przestało boleć
myślicie, że ta specjalna poduszka dla kobiet w ciąży rozwiązałaby problem? Bo wygląda na to, że problem tkwi w niewygodzie, bo jak wstanę to po chwili brzusio boleć przestaje
-
Izulka, na pewno to cos da tylko bedzie trwalo troszke dluzej
Cierpliwosci duzo,a beda efekty
Modliszka, nieladnie jest grozic kolezankom <nono>
Tez mysle nad ta poducha bo niewygodnie i jeszcze jak sie przewracam to juz wgl.Nie wiem tylko czy nie wole tej kasy na cos innego przeznaczyc jeszcze zobacze, czy sie nie skusze.
Brat jest w domu z tego co po glosie slyszalam to wycienczony, pewnie jeszcze nic nie spal. Ciekawe czy jasnie pani bratowa chociaz mu obiad porzadny zrobi,a nie wyjalowione zupki jak dla dziecka.. Nie dziwie mu sie,ze je na miescie fasty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:11
Jestes juz z nami -
Izulka, z tego co zauważyłam to boli mnie raz z jednego raz z drugiego boku, zależy jak leżę. Kręcę się pewnie w nocy, poleżę może na prawym boku a prawy bok mi w ciąży nie służy i może stąd ten ból. Nad ranem bardziej mnie bolało po prawej stronie na wysokości pępka, takie kłucie i uczucie pełności.
A z pecherzem mam to samo -
Modliszka, rozumiem Cie bo sama ciagle walcze z myslami
Ostatnio jednak troszke lepiej spie,szczegolnie jak Maz po nocce spi w drugim pokoju
Mam wtedy cale wyro i jest ono twardsze,wiec dobrze sie w miare spi. Nie budze sie juz tez tak przy odwracaniu,wiec chyba organizm sie przestawia
Na ym w sypialni natomiast lozu wkurza mnie miekki materac bo sie w nim jakby zapadam i jak sie obracam na bok to sie wlasnie budze zawsze obolala
Edit: o zesz w pytke suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:15
Jestes juz z nami -
Moodliszka ; kochana nie zamykaj sie w sobie bo szczele focha i tez sie zamkne
Sprobuj z ta poducha najlepiej
Izulka : z tym parciem na pecherz mam to samo
Rozmarzona : ciesze sie ze z bratem wszystko w porzadku niech wraca do zdrowia :*Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Weekend sie zaczal mamy lataja z miotlami sa w gosciach a ja sie obijam jak zwykle ech .. bede miala buleczki z serkiem
tak na poprawe chumoru bo mam tak straszny i czarny ze masakra
bylam taka szczesliwa wesola jak moj byl a teraz go nie ma i nadal jestem ponura sama