Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona wrote:
Ginger, ja mialam tepego kota, Ty psa no to ladnie
Kochaniutka jak sie czujesz? I jak na spacerku, pogoda dopisuje?
coraz więcej wspólnego hihi;)
Teraz wróciłam do domku bo juz brzuch zaczął boleć. Spacer to za dużo powiedziane siedziałam na ławce w parku przed domem;) a Patryk jeździł bawił się na placu zabaw i gonił wiewiórki;)
To dobrze ze brat juz w domu mam nadzieje ze jednak zona o niego zadba..
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
A ja próbowałam usnac bo w nocy oczywiście budze się co 2 godziny... Teraz to juz w ogóle masakra z tym katarem.. Nie dość zr Glowa od tego boli to jeszcze od niewyspania
Moodliszka tez tak mama czasami to budze się z bólem kręgosłupa bo jakoś zle się uloze itd.. Te zwyke poduszki zaczynają mnie wkurzać bo kark mnie boli od nich
ogólnie ciezki żywot nasz
-
Rozmarzona tobie wszystko :*
Teraz to nic tylko odpiczywaj
Dlatego tak sie odzywam bo sily nie mam oczy sie kleja , zero chumoru tylko taki dol ze masakra
Ja wiecej go nie puszcze za granice bo na takie rozstania sil nie mam -
Wiecie jak ta mala pierdolka moja się rozpycha.. Nie widac takich malych kopniaczków tylko wręcz jakby Glowa albo pupa walila do brzucha
Gdzie te dzieciaczki się mieszczą
Jak przzystawilam ostanio meter krawiecki do brzucha to bylam w szokubo tak jak moja to kolo 18cm powinna miec juz
-
Izulka : nic tylko patrzec i podziwiac jak nasze kochane malenstwa rosna
Dziekuje :*
Poczatkiem sierpnia jak wypali- ilez mozna czekac , ja bym chciala tak bardzo by byl przy nas by obserwowal jak corcia rosnie i wogole by byl przy niej
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ginger, podobaja mi sie te wszystkie wspolne tematy i rzeczy, ktore nas lacza Kochana
Az sie usmiechnelam
Izulka, widzialam takie za niecale 130 zl, nie wiem czy czasem Ginger mi nawet linka nie podawalaSa z tego co widzialam rozne ksztalty.
Skarb, nie dziwie Ci sie tez bym wiecej nie puscila. I tak Cie podziwiam bo nie wiem czy nawet na chwile bym potrafila wypuscic Meza za graniceBuziak dla Ciebie za wytrwalosc :*
Wiecie co strasznie mnie dzisiaj sutki smala hahaZnaczy sie pieka
normalnie irytuje mnie to jak cholera bo co sie uloze to je czuje. Jem dzisiaj tez co chwile cos i Maz sie ze mnie nabija,ze apetyt mi wraca i tak zebym wlasnie karmila Dzidziusia
Oczywiscie zaraz potem dopadla mnie zgaga,ale co tam i tak zazyczylam sobie kakaa od Meza
Ginger84 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona szczegolnie takie jak tepe zwierzeta hahah:)
Nie ja linka do poduszek nie dawalam sama nie uzywam i nie mam. Poki co daje rade szkoda mi kaski na ta poduche. Pierwsza ciaze przezylam bez to mysle teraz tez dam rade:)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Skarb to podziwiam cie
ja bymm nie dala rady sama ..jeszcze w ciąży bez niego.. A jest opcja żeby tutaj znalazł jakas prace? Wiadomo zarobki inne ale cale życie osobno tez się nie da.. Bo jednak jak przyjeDzie na tydzień czy dwa to nie nadrobicie kilku miesięcy... Moze warto skromniej zyc alr razem ?
Dlugo tak juz jeździ ?
Teraz ci ciężko bo w ciąży wiadomo ze różnie bywa.. A jak urodzisz to fajnie by było żeby widział,jak rośnie bobaspotem nie pozna taty
skarb a sama mieszkasz ?
-
Rozmarzona : kochana ja do tego sily nie mqm to dla mnie za duzo
Izulka : nie kochanakiedys pracowal na miejscu , potem w delegacji w pon jechal w piatek wracal. Ale czasami i tak wracal szybciej wiec bylo fajnie i ok
Dopiero w lutym 25 pierwszy raz wylecial za granice bo nie mielismy innego wyjscia - szef mu zaczal wyplacac grosze 100/200zl na weekend z czego zyc ?
trafila sie okazja i praca za granica dobre pieniadze wiec sie zdecydowal .. Wylecial tak jak mowilam 25lutego do 10 czerwca wrocil na 10 dni i 20 czerwca z powrotem na ok 6 tyg - czyli jest duza szansa ze wroci poczatkiem sierpnia .. jak juz wroci zostaje z nami i nigdzie nie wyjezdza . :*
-
Rozmarzona hehe a mnie cale piersi bola ale jak mowi Ania i moj M to znaczy ze dalej rosna
No nic najwyzej bede sobie szyc staniki albo cos
Super ze ci apetyt wrocil
Aniu : super ! masz czas by sie oswoic z mysla ze bedziecie mieli malego pieskaRozmarzona lubi tę wiadomość