Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was tez ma tak ze niema praktycznie zadnych objawow ciazy? Bo u mnie nic a nic ( moze poza wczesniejszym chodzeniem spac niz zwykle) ale poza tym nic zadnych mdlosci czy problemow z zapachami.
Az sie boje ze to nienormalnehiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Lola87 wrote:Cześć Dziewczynki
Ja wczoraj pierwszy raz poczułam senność i padłam nie wiem nawet kiedy. Mój zajął się dziewczynami więc mogłam pospać chwilkę. Ja też w poniedziałek mam wizytę więc troszkę nas będzie. Zastanawiam się nad poszukaniem lekarza z lepszym usg i wogóle takiego który je wykonuje. Dziewczyny z trójmiasta polecacie kogoś takiego??? -
Kasia Kraków wrote:Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was tez ma tak ze niema praktycznie zadnych objawow ciazy? Bo u mnie nic a nic ( moze poza wczesniejszym chodzeniem spac niz zwykle) ale poza tym nic zadnych mdlosci czy problemow z zapachami.
Az sie boje ze to nienormalne -
nick nieaktualnyKasia Kraków wrote:Powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was tez ma tak ze niema praktycznie zadnych objawow ciazy? Bo u mnie nic a nic ( moze poza wczesniejszym chodzeniem spac niz zwykle) ale poza tym nic zadnych mdlosci czy problemow z zapachami.
Az sie boje ze to nienormalne
w pierwszej ciązy miałam zero objawów aż nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży w 9 tyg dopiero się dowiedziałam moja mama mi zwróciła uwage ze mi piersi urosły i w tedy mnie cos pikneło ze okresu nie mam bo nigdy nie miałam regularn i poszłam do lekarza i 9 tydz i do 6 miesiaca zero objawów później okropna zgagaKasia Kraków lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw tej ciaży obecnej już wyraznie widziałam objawy zaraz po owulacji było widać ze cos się dzieje głowa bolała strasznie w nocy zero spania, wrażliwe piersi i mega zmęczenie a mdłosci dopiero w tym tyg. odczuwam tak z rana trwają może godzinkę później przechodzi
Dobra Mamuśki zmykam do lekarki trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:35
-
Mała_czarna - Wszystkiego najlepszego dla Laury
Czy wszystkie już jesteście po pierwszej wizycie u ginekologa?
Ja tak do końca nie wiem co mam robić. Dziś dodzwoniłam się do rejestracji (mój gin na urlopie do końca tyg) i dowiedziałam się, że może nie być terminów przed świętami na wizytę. Nie wiem czy iść na pierwszą wizytę do innego lekarza...czy ma to sens. Mój lekarz jest chyba jednym z dwóch lekarzy którzy mają najlepszy sprzęt u mnie w mieście ...a ten drugi nie ma dobrej opinii. -
Giannaa wrote:Mała_czarna - Wszystkiego najlepszego dla Laury
Czy wszystkie już jesteście po pierwszej wizycie u ginekologa?
Ja tak do końca nie wiem co mam robić. Dziś dodzwoniłam się do rejestracji (mój gin na urlopie do końca tyg) i dowiedziałam się, że może nie być terminów przed świętami na wizytę. Nie wiem czy iść na pierwszą wizytę do innego lekarza...czy ma to sens. Mój lekarz jest chyba jednym z dwóch lekarzy którzy mają najlepszy sprzęt u mnie w mieście ...a ten drugi nie ma dobrej opinii.Giannaa lubi tę wiadomość
-
Hej, u mnie tez brak objawow. Znaczy moze wiecej snu potrzebuje i rano nie mam apetytu ale jem cos po troszke. Mdlosci brak, brzuch pobolewa, dzis np kluje w prawej pachwinie i wlasnie sobie poleguje.
Pierwsza wizyte mam w sobote, juz sie nie moge doczekac. -
Magu - własnie tez uważam, że nie ma sensu lecieć od razu na USG i widzieć tylko pęcherzyk i dalej się martwić czy wszytko jest dobrze, tym bardziej, że ja dopiero zaczynam 6 tydz
W pierwszej ciąży od razu z desperacją szukałam lekarza zaraz po zrobieniu testu
Chociaż z drugiej strony bardzo chciałabym mieć już tą wizytę za sobą