Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maia1991 wrote:moj pecherzyk ma 11mm a zarodek 7mm a serduszko ladnie bije jestem szczesliwa bo widzialam babelka w 20tc chce zrobic usg 3d z plyta na pamiatke
A w pierwszej ciąży tez miałaś 3D? Moje dziecko niestety nie chciało się pokazać zakryło się rączką i nic nie było widać ale przynajmniej na zwykłym USG wiziałąm jak do mnie macha Teraz jest możliwość zrobienia USG 4D -
tak mialam i bylam szczesliwa bo dowiedzialam sie na 100 procent ze to ona hehe moje dziecko bylo smiale nigdy sie nie ukrywala i zawsze pokazala buziolka teraz tez jest smiala hehe mam nadzieje ze brat kub siostra bedzie tak samo smialy jak victoria i pokaze nam mala sliczna buzke a jak z ruchami mialas w 1ciazy ? ja juz czulam od 16tc i lekarz byl w szoku ze tak szybko mowil ze to nie mozliwe a potem stwierdzil ze szczupla jestem wiec dlatego czuje
-
nick nieaktualnyHej laski
Wróciłam po dzisiejszej wizycie i wszystko jest super, lekarz pochwaliła szkraba, że póki co bardzo ładnie się rozwija: ma 1,26cm a serduszko bije 163ud./min.
Kamień z serca normalnie
Ale powiedziała, że mam glukozę na granicy i że mam słodkie ograniczyć, a ja jej, że teraz to mam ogromną zachciankę na słodkie, ale skoro zakaz to zakaz
Któras z was pisała o piwie - piłam karmi żurawinowe i jest ok coś słyszałam o winie bez alko i poszukam sobie takiego, bo ochota jest, ale tylko tak by nie zaszkodzić dzieciątku.
Ginka powiedziała też, że dni do 10 tygodnia są najważniejsze, bo wówczas rozwija się wszystko i żeby teraz zachować szczególną ostrożność w tym co i jak często się je oraz dbać o siebie, wysypiać się i nie siedzieć za dużo, spacerowaćIzzy, ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy, Shibuya gratuluje kochane z całego serca!
Kopnijcie mnie dziewczyny bo panikuje.. Od wczoraj czuje się za dobrze.. Mdłości prawie zero, piersi bolą ale mniej wrażliwe. Jak tu się uspokoić.. Tak się boję, żeby serduszko mojego robaczka nie przestało bić. Przechodziłam już przez to i to najgorsze uczucie.. -
nick nieaktualnyIzzy ja mam dokładnie to samo i powiedziałam o tym gince na co ona, że to jest w normie bo nasze ciała powoli przyzwyczajają się do zmian hormonalnych
Piersi lekko pobolewają - są po prostu większe, zaś jeśli chodzi o inne objawy to zelżały bardzo - żadnych bóli podbrzusza, mdłości Ostatnio jedynie mnie głowa bardzo bolała no i zmęczenie zostało, choć źle sypiamIzzy lubi tę wiadomość