Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama i siostra to skorpiony;) jak powiedzielismy moim rodzicom o ciazy i mowie, ze to bedzie skorpion, to moj tata poklepal porozumiewawczo mojego meza po ramieniu i powiedzial "no to powodzenia"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 19:57
Micia, Sajgonara, Zorro, Kitaja lubią tę wiadomość
-
MiciA ja mam wg usg na 28 października wiec jakby się tak troszku wcześniej urodził najlepiej w połowie października bo wtedy juz donoszona ciąża będzie to byłaby waga
Ale tak jak piszesz skorpion skorpionowi nie równy.
Ja jestem baran i mój tez ale ja jestem typowy uparty baran a mój mąż zupełnie inny inaczej byśmy się zagryzli;)Micia lubi tę wiadomość
-
Ginger ja jestem waga
. I też nie mam za łatwego charakteru hehe
, ale jestem ugodowa
(zresztą nie mnie oceniać
). Według mnie każdy jest inny, nie ma co się znakiem zodiaku sugerować, chyba ...
.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja też jestem baran, mój mąż to skorpion i teraz rośnie drugi skorpionek.
My z mężem bardzo dobrze się dogadujemy. Kiedyś przeczytałam w horoskopie, że baran+skorpion to takie połączenie, że albo się pozabijają albo będą szczęśliwą parą. Jeśli na początku są już jakieś oznaki nieporozumień to lepiej to zakończyć. U nas jednak padło na to drugie - jesteśmy ze sobą szczęśliwi
Ciekawe jak będzie z naszymi dziećmi.
Waga to moja mama - spokojna, opanowana, z dobrym serduszkiem, typowy domator i raczej ma bardzo łagodny charakter także inaczej niż Ty miciaMicia lubi tę wiadomość
-
Ona_89 ale teraz mi dowaliłaś hehe
, co do dobrego serduszka to też taka jestem wszystkim bym pomogła, każdego wytłumaczyła i przygarnęła wszystkie zwierzątka no może prawie wszystkie
. Ale bywam wredziolkiem
tzn. mój tak mówi. Ja za to lubię byki mój tata jest, to złoty człowiek, ugodowy, dobry i zrobiłby dla innych wiele, byleby tylko uszczęśliwić. Mój to jest bliźniak i jak to bliźniak ma dwa charakterki, raz do rany przyłóż innym razem trzeba uciekać
.
Wydaje mi się, że dzieci to mieszanka charakterów rodziców. Moja mama to znowu jest bardzo dokładna i to też mam po niej a jest Panną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 20:41
Kitaja lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia, czyli wagi ogólnie mają dobre serduszka
z tym "inaczej niż Ty" miałam na myśli charakter, bo napisałaś, że nie masz za łatwego charakteru a o mojej mamie -wadze absolutnie nie mogę tak powiedzieć. To ja muszę ją uczyć jak byś zołząTakże nie odbierz tego źle
Napisałaś, że Twój tato to byk i że to złoty człowiek. A ja znam dwie kobiety byki, dwie są rózne, ale ani jednej ani drugiej nie trawię. Jedna jest wredna i myśli, że jej się wszystko należy i wszystko ma być tak jak ona powie. A druga była kiedyś moją przyjaciółką i już nigdy nią nie będzie. Długa historia.
W każdym bądź razie wygląda na to, że nie ma co oceniać ludzi czy ich charakterów po znaku zodiaku. Może czasem coś się tam sprawdzi, ale jak widać każdy jest inny.Micia lubi tę wiadomość
-
Ja sie tam zodiakami nie sugeruje dawno dawno nie czytalam .
no ale to taka zabawa dla mnie
jak juz mowic moj M jest skorpionem , nasza Nikolcia prawdopodobnie tez bedzie skorpionikiem ( termin 8 listopad) ja Koziorozec potrafie byc wredna hihi;)
Moj chce nastepne dzieciatko 6 msc badz 1 rok po porodzietez chce ale boje sie czy dalej nie bede miec lezacej ciazy..
-
Skarb, taki krótki czas po porodzie i kolejna ciąża to cieżka sprawa, ale z drugiej strony jak już dzieci lekko podrośnięte to się tak fajnie bawią ze sobą, jeden drugiego uczy. Też bym chciała mieć rok lub max 3 lata róznicy między dziećmi, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
-
Spoko Ona_89 żartowałam sobie z tym, bo jak pierwszy raz przeczytałam to co napisałaś to nieźle zabrzmiało
. . Ale prawda jest, że jednak każdy jest inny, przynajmniej nie jest nudno
.
Ale ziewnięcie. Ja w środę poznam płeć już nie mogę się doczekać, Mój uważa, że będzie chłopak idzie ze mną na USG i zobaczymy czy rzeczywiście ma nosa co do płci
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:19
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Hehe izulka to ty taka grudniowa czy styczniowa ?
Bo ja urodziny mam 24 grudnia w wigilie
ona : kochana ja mam ciaze lezaca zagrozona .. nie wiem czy to jest spowodowane tez tym ze wlasnie tak szybko czasami sie zastanawiam.