X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się spać nie chce a lub po północy, nie poznaje się :D za to dziecię moje dopiero rozpoczyna imprezę a też cały dzień była wyjątkowo spokojna.

Co do pozycji to polecam na lyzeczki- brzuch nie przeszkadza wcale i kobieta się nie meczy a może kontrolować głębokość ;)

No i o ile nie ma przeciwwskazań to seks nie szkodzi w ciąży wiec nie bójcie się mamusie :) znam takich dwóch którzy kilka lat temu przytulali się w każdym możliwym momencie i to w kilkugodzinnych maratonach w ciąży a dziecko urodziło się zdrowe i w terminie ;)

Kitaja jak tam goście, dolecieli? :) zdazylas z porządkami? ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zmiana warty :-) Melduję się na froncie od rana ;-)
    Dzis w nocy Mały mnie obudził. Śniło mi się, ze próbowałam zatrzymać złodzieja i się z nim przepychałam,a on zaczął mnie dźgać ręką w brzuch. Zdenerwowałam się, ocknęłam ze snu i zorientowałam się,ze dokładnie w to miejsce dostawałam naprawdę mocne kopniaki raz za razem :-)

Widzę,ze zdecydowana większość z nas ma poprawę formy :-D Kiedyś nasz wątek zasypiał około 22, a budził się o 7 i to jak któraś jechała pobrać krew ;-)

Miłego dnia! Czy u Was tez pada?...

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja;)
    Dziś obudziłam się już o 5.30:/ teraz wcinamy tosty z Patrykiem a na 10 idzie na półkolonie. Zobaczymy czy mu się spodoba
    U nas tez pogoda do bani ale od środy upały:)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pogoda straszna. Noc ciężka, bo znowu się budziłam co chwilę :( no i te sny głupie :D nie wiem skąd się one biorą, serio.
    Mąż dzisiaj na 12 do pracy, wiec muszę się pospieszyć no i cały dzień w domu sama :(

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez od rana na nogach znaczy od 7 :) Dzis cały dzień po za domem bo mamy połówkowe i już w drodze jesteśmy bo najpierw odwiedzimy znajomych :)

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• haen Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta daj znac pozniej jak badanie poszlo;)

Kocham remonty, kocham remonty, myslicie, ze jak powtorze sobie to iles razy to uwierze:D? Dobytek z 3 pokoi zostal wniesiony do 1 i czuje sie jak w kawalerce;) jakbysmy 5 lat temu mieli kupe kasy, to bysmy zrobili remont mieszkania gruntowny, a tak robimy po kawalku i mamy dosc...jeszcze moim marzeniem jest parkiet, ale uznalam, ze jesli bedzie 2 dzieci i beda mozliwosci finansowe, to kupimy 4 pokojowe mieszkanie i tam sobie zrobie parkiet...ale wtedy zrobiny remont od a do z przed wprowadzeniem sie

perelka89 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona z charakterkiem w ciąży i odważnością coś jest, bo jestem jeszcze większy wredziolek i też mam jakoś więcej do powiedzenia, pewnie hormony ;).
    Kitaja o widzisz jesteśmy spod znaku wagi :D.
    A ja z moim od początku ciąży nie kochałam się to będą jakoś 4 miesiące :P. Ja tylko czasem mam ochotę, a Mój jakoś chyba bardziej myśli o dziecko. Przeciwwskazań nie mamy, ale jakoś tak chęci też mniej :). Może jeszcze przyjdzie taki dzień :D. Miłego dnia uciekam do fryzjera podciąć włosy, bo rosną jak szalone. Buźka Mamusie :*

perelka89, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ja juz w drodze do pracy, jeszcze 6 dni pracujacych... ale niestety wiekszosc na 2ga zmiane :(
    Ledwo podnioslam sie z lozka,pogoda paskudna i czuje sie jak by ciezarowa mnie przejechala.

Marta powodzenia na badaniu,niech dzidzia sie ladnie uklada :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to możemy sobie rękę podać :P
    Dzieki za rady dziewczyny alr jak ja mam tak cudować a w sumie radości żadnej z tego to nawet nie chce się zaczynać następnym razem :P najgorzej sie przestawić z trybu gdzie mozna wszędzie i ciagle na takie akrobacje dziwne..:P
    Z reszta moje libido jest prawie zerowe, mój chyba tez juz się przyzwyczaił do takiego obrotu sprawy bo nawet nie pyta a co dopiero inicjować wiec nie zdziwię sie jak spróbujemy jeszcze ze dwa razy i koniec :)
    Poza tym jak tylko on ma miec z tego przyjemność a zazwyczaj tak jest bo ja nie umiem się odprężyć to wole inaczej go zadowolić ;)

Skarb, dobrze dziewczyny mowia:) z reszta urOdzisz to tez zobaczysz jak z silami :)

Mala i co odpowiedziałaś córce na te dzieci ? Najgorzej dostosować odpowiedz do wieku :P

A ja dalej zmagam sie z przeziębieniem...:(

perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, dziś o 17:30 połowówkowe, nie mogę się doczekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 09:20

Micia, Molcia, izulkaa, haen, perelka89, MadaLena30, Rozmarzona, Ona_89', Aga_502, Zorro lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, ja już w robocie :) paskudny dzień dzisiaj :/ powodzenia Buffy trzymam kciuki :)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem taki ze musze zrobic przed wizytą u gin badania z krwi a jestem dalej przeziębiona.. Wyczytalam ze może to wplynac na wynik badania... Wiec albo pojadę bez badan do niego albo zrobię je w trakcie badz po przeziębieniu zaraz i wynik bedzie kiepski...
    Robilyscie morfologie czy mocz podczas choroby albo zaraz po ?
    Ja w przyszłym tyg mam wizytę a przeziębienie dalej trzyma i nie puszcza...:(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy-Powodzenia na wizycie :)

Izulka-Ja robiłam tuż po przeziębieniu jakiś dzień czy dwa,i wyniki wyszły całkiem dobre ;)

My jesteśmy w trakcie pakowania :)..w sobotę nareszcie wakacje i nad morze :-)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnike dzieki :)
    Zobaczymy czy się zdążę wyleczyć :P
    Ale ci dobrze :) ja mogę zapomnieć o wakacjach a zwłaszcza o morzu...:P

3jvzgu1r782c9g1c.png

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka odpowiedziałam corce ze gdy jest pan i pani i bardzo mocno się kochają to się dużo i blisko przytulają i z tej miłości powstaje nowe życie :)

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomyślała ze jak ona sir będzie przytulać to tez bedzie miec dzidziusia ? :P
    Pytala cie później o większe szczegóły ? Tzn w późniejszy wieku :P
    Moja siostra musiała tłumaczyć synowi 6letniemu czemu mu stoi czasami :P no cóż taka fizjologia a ty tlumacz tu dziecku :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jestem lekko załamana... Mam już siare... Myślę że kochanie się z mężem i pieszczoty pobudzily produkcję. Masakra

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być dorosłym żeby mieć dzieci :) Chciałam tłumaczyć, że musi być mąż i żona, ale ja i jej tata nie byliśmy wtedy małżeństwem. Całkiem niedawno oglądałyśmy odyseję życia i wtedy uzupełniłam swoją wypowiedź o to, że kijanki od tatusia lecą do jajeczka mamusi.
    Nie wiedziałam że siusiak stoi takiemu maluchowi :O pewnie jak się siku chce. Rany, ciężko byłoby mi z synem.

Pogoda cudna :/ chyba zostaniemy w domu i weźmiemy się za porządki.
    Oby te upały faktycznie przyszły.

Trzymam kciuki za wizyty!

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala no właśnie nie jak siusiu tylko sam od siebie.. Bo zaczynają działać hormony itd :P nocne spazmy tez się zdarzają w tym wieku.. Ale tlumacz dziecku który myśli ze siusiak tylko do siusiania :) a jak stoi to go uwiera :P najlepsze ze takie dziecko nie podnieca sie ani nie myśli o świntuszeniu a sam od siebie czasem stanie :P
    Dobrze ze będę miec corcie :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:10

MadaLena30, Rozmarzona, olcia88 lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ