Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się spać nie chce a lub po północy, nie poznaje się
za to dziecię moje dopiero rozpoczyna imprezę a też cały dzień była wyjątkowo spokojna.
Co do pozycji to polecam na lyzeczki- brzuch nie przeszkadza wcale i kobieta się nie meczy a może kontrolować głębokość
No i o ile nie ma przeciwwskazań to seks nie szkodzi w ciąży wiec nie bójcie się mamusieznam takich dwóch którzy kilka lat temu przytulali się w każdym możliwym momencie i to w kilkugodzinnych maratonach w ciąży a dziecko urodziło się zdrowe i w terminie
Kitaja jak tam goście, dolecieli?zdazylas z porządkami?
-
No to zmiana warty
Melduję się na froncie od rana
Dzis w nocy Mały mnie obudził. Śniło mi się, ze próbowałam zatrzymać złodzieja i się z nim przepychałam,a on zaczął mnie dźgać ręką w brzuch. Zdenerwowałam się, ocknęłam ze snu i zorientowałam się,ze dokładnie w to miejsce dostawałam naprawdę mocne kopniaki raz za razem
Widzę,ze zdecydowana większość z nas ma poprawę formyKiedyś nasz wątek zasypiał około 22, a budził się o 7 i to jak któraś jechała pobrać krew
Miłego dnia! Czy u Was tez pada?...Synuś
-
Marta daj znac pozniej jak badanie poszlo;)
Kocham remonty, kocham remonty, myslicie, ze jak powtorze sobie to iles razy to uwierze:D? Dobytek z 3 pokoi zostal wniesiony do 1 i czuje sie jak w kawalerce;) jakbysmy 5 lat temu mieli kupe kasy, to bysmy zrobili remont mieszkania gruntowny, a tak robimy po kawalku i mamy dosc...jeszcze moim marzeniem jest parkiet, ale uznalam, ze jesli bedzie 2 dzieci i beda mozliwosci finansowe, to kupimy 4 pokojowe mieszkanie i tam sobie zrobie parkiet...ale wtedy zrobiny remont od a do z przed wprowadzeniem sieperelka89 lubi tę wiadomość
-
Ona z charakterkiem w ciąży i odważnością coś jest, bo jestem jeszcze większy wredziolek i też mam jakoś więcej do powiedzenia, pewnie hormony
.
Kitaja o widzisz jesteśmy spod znaku wagi.
A ja z moim od początku ciąży nie kochałam się to będą jakoś 4 miesiące. Ja tylko czasem mam ochotę, a Mój jakoś chyba bardziej myśli o dziecko. Przeciwwskazań nie mamy, ale jakoś tak chęci też mniej
. Może jeszcze przyjdzie taki dzień
. Miłego dnia uciekam do fryzjera podciąć włosy, bo rosną jak szalone. Buźka Mamusie :*
perelka89, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja ja juz w drodze do pracy, jeszcze 6 dni pracujacych... ale niestety wiekszosc na 2ga zmiane
Ledwo podnioslam sie z lozka,pogoda paskudna i czuje sie jak by ciezarowa mnie przejechala.
Marta powodzenia na badaniu,niech dzidzia sie ladnie ukladaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona to możemy sobie rękę podać
Dzieki za rady dziewczyny alr jak ja mam tak cudować a w sumie radości żadnej z tego to nawet nie chce się zaczynać następnym razemnajgorzej sie przestawić z trybu gdzie mozna wszędzie i ciagle na takie akrobacje dziwne..
Z reszta moje libido jest prawie zerowe, mój chyba tez juz się przyzwyczaił do takiego obrotu sprawy bo nawet nie pyta a co dopiero inicjować wiec nie zdziwię sie jak spróbujemy jeszcze ze dwa razy i koniec
Poza tym jak tylko on ma miec z tego przyjemność a zazwyczaj tak jest bo ja nie umiem się odprężyć to wole inaczej go zadowolić
Skarb, dobrze dziewczyny mowia:) z reszta urOdzisz to tez zobaczysz jak z silami
Mala i co odpowiedziałaś córce na te dzieci ? Najgorzej dostosować odpowiedz do wieku
A ja dalej zmagam sie z przeziębieniem...perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam problem taki ze musze zrobic przed wizytą u gin badania z krwi a jestem dalej przeziębiona.. Wyczytalam ze może to wplynac na wynik badania... Wiec albo pojadę bez badan do niego albo zrobię je w trakcie badz po przeziębieniu zaraz i wynik bedzie kiepski...
Robilyscie morfologie czy mocz podczas choroby albo zaraz po ?
Ja w przyszłym tyg mam wizytę a przeziębienie dalej trzyma i nie puszcza... -
Nie pomyślała ze jak ona sir będzie przytulać to tez bedzie miec dzidziusia ?
Pytala cie później o większe szczegóły ? Tzn w późniejszy wieku
Moja siostra musiała tłumaczyć synowi 6letniemu czemu mu stoi czasamino cóż taka fizjologia a ty tlumacz tu dziecku
-
nick nieaktualny
-
Trzeba być dorosłym żeby mieć dzieci
Chciałam tłumaczyć, że musi być mąż i żona, ale ja i jej tata nie byliśmy wtedy małżeństwem. Całkiem niedawno oglądałyśmy odyseję życia i wtedy uzupełniłam swoją wypowiedź o to, że kijanki od tatusia lecą do jajeczka mamusi.
Nie wiedziałam że siusiak stoi takiemu maluchowipewnie jak się siku chce. Rany, ciężko byłoby mi z synem.
Pogoda cudnachyba zostaniemy w domu i weźmiemy się za porządki.
Oby te upały faktycznie przyszły.
Trzymam kciuki za wizyty! -
Mala no właśnie nie jak siusiu tylko sam od siebie.. Bo zaczynają działać hormony itd
nocne spazmy tez się zdarzają w tym wieku.. Ale tlumacz dziecku który myśli ze siusiak tylko do siusiania
a jak stoi to go uwiera
najlepsze ze takie dziecko nie podnieca sie ani nie myśli o świntuszeniu a sam od siebie czasem stanie
Dobrze ze będę miec corcie