X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się spać nie chce a lub po północy, nie poznaje się :D za to dziecię moje dopiero rozpoczyna imprezę a też cały dzień była wyjątkowo spokojna.

Co do pozycji to polecam na lyzeczki- brzuch nie przeszkadza wcale i kobieta się nie meczy a może kontrolować głębokość ;)

No i o ile nie ma przeciwwskazań to seks nie szkodzi w ciąży wiec nie bójcie się mamusie :) znam takich dwóch którzy kilka lat temu przytulali się w każdym możliwym momencie i to w kilkugodzinnych maratonach w ciąży a dziecko urodziło się zdrowe i w terminie ;)

Kitaja jak tam goście, dolecieli? :) zdazylas z porządkami? ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zmiana warty :-) Melduję się na froncie od rana ;-)
    Dzis w nocy Mały mnie obudził. Śniło mi się, ze próbowałam zatrzymać złodzieja i się z nim przepychałam,a on zaczął mnie dźgać ręką w brzuch. Zdenerwowałam się, ocknęłam ze snu i zorientowałam się,ze dokładnie w to miejsce dostawałam naprawdę mocne kopniaki raz za razem :-)

Widzę,ze zdecydowana większość z nas ma poprawę formy :-D Kiedyś nasz wątek zasypiał około 22, a budził się o 7 i to jak któraś jechała pobrać krew ;-)

Miłego dnia! Czy u Was tez pada?...

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja;)
    Dziś obudziłam się już o 5.30:/ teraz wcinamy tosty z Patrykiem a na 10 idzie na półkolonie. Zobaczymy czy mu się spodoba
    U nas tez pogoda do bani ale od środy upały:)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pogoda straszna. Noc ciężka, bo znowu się budziłam co chwilę :( no i te sny głupie :D nie wiem skąd się one biorą, serio.
    Mąż dzisiaj na 12 do pracy, wiec muszę się pospieszyć no i cały dzień w domu sama :(

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez od rana na nogach znaczy od 7 :) Dzis cały dzień po za domem bo mamy połówkowe i już w drodze jesteśmy bo najpierw odwiedzimy znajomych :)

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• haen Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta daj znac pozniej jak badanie poszlo;)

Kocham remonty, kocham remonty, myslicie, ze jak powtorze sobie to iles razy to uwierze:D? Dobytek z 3 pokoi zostal wniesiony do 1 i czuje sie jak w kawalerce;) jakbysmy 5 lat temu mieli kupe kasy, to bysmy zrobili remont mieszkania gruntowny, a tak robimy po kawalku i mamy dosc...jeszcze moim marzeniem jest parkiet, ale uznalam, ze jesli bedzie 2 dzieci i beda mozliwosci finansowe, to kupimy 4 pokojowe mieszkanie i tam sobie zrobie parkiet...ale wtedy zrobiny remont od a do z przed wprowadzeniem sie

perelka89 lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona z charakterkiem w ciąży i odważnością coś jest, bo jestem jeszcze większy wredziolek i też mam jakoś więcej do powiedzenia, pewnie hormony ;).
    Kitaja o widzisz jesteśmy spod znaku wagi :D.
    A ja z moim od początku ciąży nie kochałam się to będą jakoś 4 miesiące :P. Ja tylko czasem mam ochotę, a Mój jakoś chyba bardziej myśli o dziecko. Przeciwwskazań nie mamy, ale jakoś tak chęci też mniej :). Może jeszcze przyjdzie taki dzień :D. Miłego dnia uciekam do fryzjera podciąć włosy, bo rosną jak szalone. Buźka Mamusie :*

perelka89, Rozmarzona, Ona_89' lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ja juz w drodze do pracy, jeszcze 6 dni pracujacych... ale niestety wiekszosc na 2ga zmiane :(
    Ledwo podnioslam sie z lozka,pogoda paskudna i czuje sie jak by ciezarowa mnie przejechala.

Marta powodzenia na badaniu,niech dzidzia sie ladnie uklada :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to możemy sobie rękę podać :P
    Dzieki za rady dziewczyny alr jak ja mam tak cudować a w sumie radości żadnej z tego to nawet nie chce się zaczynać następnym razem :P najgorzej sie przestawić z trybu gdzie mozna wszędzie i ciagle na takie akrobacje dziwne..:P
    Z reszta moje libido jest prawie zerowe, mój chyba tez juz się przyzwyczaił do takiego obrotu sprawy bo nawet nie pyta a co dopiero inicjować wiec nie zdziwię sie jak spróbujemy jeszcze ze dwa razy i koniec :)
    Poza tym jak tylko on ma miec z tego przyjemność a zazwyczaj tak jest bo ja nie umiem się odprężyć to wole inaczej go zadowolić ;)

Skarb, dobrze dziewczyny mowia:) z reszta urOdzisz to tez zobaczysz jak z silami :)

Mala i co odpowiedziałaś córce na te dzieci ? Najgorzej dostosować odpowiedz do wieku :P

A ja dalej zmagam sie z przeziębieniem...:(

perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, dziś o 17:30 połowówkowe, nie mogę się doczekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 09:20

Micia, Molcia, izulkaa, haen, perelka89, MadaLena30, Rozmarzona, Ona_89', Aga_502, Zorro lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, ja już w robocie :) paskudny dzień dzisiaj :/ powodzenia Buffy trzymam kciuki :)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem taki ze musze zrobic przed wizytą u gin badania z krwi a jestem dalej przeziębiona.. Wyczytalam ze może to wplynac na wynik badania... Wiec albo pojadę bez badan do niego albo zrobię je w trakcie badz po przeziębieniu zaraz i wynik bedzie kiepski...
    Robilyscie morfologie czy mocz podczas choroby albo zaraz po ?
    Ja w przyszłym tyg mam wizytę a przeziębienie dalej trzyma i nie puszcza...:(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Agnike Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy-Powodzenia na wizycie :)

Izulka-Ja robiłam tuż po przeziębieniu jakiś dzień czy dwa,i wyniki wyszły całkiem dobre ;)

My jesteśmy w trakcie pakowania :)..w sobotę nareszcie wakacje i nad morze :-)

Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość

ex2bio4pxrb7jglc.png
    8unevfxm57wbd6tj.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnike dzieki :)
    Zobaczymy czy się zdążę wyleczyć :P
    Ale ci dobrze :) ja mogę zapomnieć o wakacjach a zwłaszcza o morzu...:P

3jvzgu1r782c9g1c.png

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka odpowiedziałam corce ze gdy jest pan i pani i bardzo mocno się kochają to się dużo i blisko przytulają i z tej miłości powstaje nowe życie :)

Ona_89' lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomyślała ze jak ona sir będzie przytulać to tez bedzie miec dzidziusia ? :P
    Pytala cie później o większe szczegóły ? Tzn w późniejszy wieku :P
    Moja siostra musiała tłumaczyć synowi 6letniemu czemu mu stoi czasami :P no cóż taka fizjologia a ty tlumacz tu dziecku :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jestem lekko załamana... Mam już siare... Myślę że kochanie się z mężem i pieszczoty pobudzily produkcję. Masakra

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być dorosłym żeby mieć dzieci :) Chciałam tłumaczyć, że musi być mąż i żona, ale ja i jej tata nie byliśmy wtedy małżeństwem. Całkiem niedawno oglądałyśmy odyseję życia i wtedy uzupełniłam swoją wypowiedź o to, że kijanki od tatusia lecą do jajeczka mamusi.
    Nie wiedziałam że siusiak stoi takiemu maluchowi :O pewnie jak się siku chce. Rany, ciężko byłoby mi z synem.

Pogoda cudna :/ chyba zostaniemy w domu i weźmiemy się za porządki.
    Oby te upały faktycznie przyszły.

Trzymam kciuki za wizyty!

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala no właśnie nie jak siusiu tylko sam od siebie.. Bo zaczynają działać hormony itd :P nocne spazmy tez się zdarzają w tym wieku.. Ale tlumacz dziecku który myśli ze siusiak tylko do siusiania :) a jak stoi to go uwiera :P najlepsze ze takie dziecko nie podnieca sie ani nie myśli o świntuszeniu a sam od siebie czasem stanie :P
    Dobrze ze będę miec corcie :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:10

MadaLena30, Rozmarzona, olcia88 lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ