Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie w sumie zdziwilam ze mój mi podal numer znaczy na karcie ciąży jest takie miejsce i tam wpisal. Jeszcze nie korzystałam.. Mam nadzieje ze nie bede musiała.
A propo urlopow to mam nadzieje ze mi dzien przed wizyta babka nie zadzowni i nie powie ze wizyta przelozona bo gdzie ja tak szybko dobrego gin-pol-genetyka znajdę.. Jak nie kolejki to cena to obie rzeczy na raz.. A do mojego sie juz przyzwyczaiłam
Weny potrzebuje! Do wszystkiego!
Mam dola.. Boje sie ze przez ostatni brak seksu i jakiegokolwiek zbliżenia cos sie ppopsyje miedzy mną a mężem.. Bo jakos nie jest tak jak bylo albo ja sobie stwarzam siedząc w domu i wymyślając różne rzeczy.. Boje sie poprostu ze kogoś sobie znjdzie.. Nie wiem czemu mnie takie mysli nachodzą ale to chyba hormony.. -
MadaLena30: kochana ja w pierwszej ciazy z lekarzem mam nie mile spomnienia.
Teraz chodzilam do babki bardzo nie milej nie wykryla mi infekcji ani nic i pomimo tego zalozyla pessar nie pilnowala nic jakby nie pobyt w szpitalu to ja nie chce.myslec jak by sie to skonczyloteraz powiem Ci ze dzieki jednej pani w szpitalu znalazlam znakomitego lekarza ktory dba o mnie interesuje sie jest pod stalym kontaktem - i powiem ze jestem zadowolona i szczesliwa ze udalo mi sie do niego wreszcie dostac :*
kochana poszperaj w necie popytaj kolezanek o naprawde.dobrego ginekologa- bo ma to bardzo duze znaczenie . -
Mała Czarna, na głupie pytania są głupie odpowiedzi. Ta kobieta mnie irytuje. Jeszcze mi mówi, że 2 miesiące to dużo czasu i wszystko może się wydarzyć. To jej również życzyłama wszystkiego dobrego . Niektórzy mają problem z myśleniem.
Nati ogarnia, bo wie, że my wywalimy wszystko. Ja siedzę na łóżku i czekam aż zrobi porządek w jednym kącie. Z szafą jej pomogę i przy ubraniach. Teraz dotrzymuje towarzystwaMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Magdalena, sama przechodzilam takie rozterki takze doskonale Cie rozumiem i warto wtedy podzielic sie informacjami chocby dla samego uspokojenia :*
U jednego np prywatnie raz bylam gina to do niego dzwonilam,ale wcale nie byl taki pomocny jak sie okazalo i mial malo pacjentek,a kasy bral jak za zboze.Taki to wtedy ma czas odbierac telGinger, np ma szczescie bo ma swietnego gina i z tego co pamietam to jakis kontakt z nim ma. Jednak tak jak juz tu rozmawialysmy na lekarza z prawdziwego zdarzenia,a zeby jeszcze tel swoj dal to ciezko trafic.
Mysle,ze spokojnie juz mozesz isc i nie ma sie co stresowac, na pewno jest wszystko dobrzeA czujesz juz Kochana ruchy?
Edit: wlacha,gdzie jestes Ginger -.-Jestes juz z nami -
Mikado, ojjj co to za brzydkie myslenie ja sie pytam
!?
Przestan tak wgl myslec. Jak widzisz polowa z Nas nie potrafi teraz sie zwyczajnie kochac,a nawet odklada seks na bok. tez czasem mialam takie myslenie,ze nie podniecam juz Meza,ale On mi to zaraz wybil z glowy i powiedzial,ze saie boi zwyczajnie o Malutka.Powiedzial wrecz,ze ciaza dodaje mi jeszcze bardziej uroku. Faceci maja inne myslenie i nie potrafia byc w takich tematach tak wylewni bo nie chca tez wyjsc na jakis mieczakow. Tak naprawde to wlacza sie takze w nich instynkt i odkladaja seks na bok z mysla o Malenstwie. Nie martw sie i nawet tak nie mysl tylko porozmawiaj na spokojnie z Mezem co czuje i czy sie czegos boi tak jak ja meczylam swojego co jestMicia, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Agnike wrote:Olcia- 19t1d Lilka miała 14,2cm
Na połówkowym 20t4d już nie mierzyła bo nie da rady od pewnego momentu mierzyć,ważyła Lilka 320 gram
Natali wsparcie moralne haha?Moja lubi, gdy sprzątamy razem i mówię jej dokładnie co ma robić. Ale w ciąży w zamian za pomoc w jej śmietniku musi mi pomóc ogarniać salon i sypialnię
natali101 lubi tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:Haen chyba nie mam innego wyboru....
Podkoloryzuje na maksa a jak nie dostanę to pójde gdzies priv i konkretnie powiem że chce zwolnienie !!
Dzowniłaś do Pani ze szkoły Magiera? Bo 14
Taask udalo sie:) pani mi potwierdzila udzial, mowila, zeby na zajecia przyjsc w wygodnym stroju i skarpetkach lub butach na zmiane. Trzeba miec zaswiadczenie od lekarza, ze nie ma przeciwskazan do udzialu+dowod z meldunkiem (ciekawe co zrobia Ci, ktorzy maja juz nowy...). To co mnie zdziwili, to ze placi sie zsliczke 100 zl, ktora potem jest zwracana.
Ja jak bylam w luxmedzie nie mialam szczescia do ginow;( ale rozwazalam prowadzenie ciazy u Lizniewicz-Krzywickiej (ona przyjmuje w placowce Medycyny Rodzinnej na Zwirki), bo kolezanka u niej ciaze na nfz prowadzila, ale ta tez nie byla skora do wystawienia l4... -
Mikado, dokładnie tak jak mówi Rozmarzona. Oni są dumni, że w nas rośnie ich córka/syn. Nawet jeśli nie są zbyt wylewni, by o tym mówić, to tak działa ewolucja- facet ma płodzić
ja całkowicie zgubiłam talię, przytyłam 8kg, ale wiem, że dla m jestem najpiękniejsza
Chyba to już kiedyś pisałam, ale napiszę jeszcze raz dla ciebie: kiedyś jedna moja klientka po 50tce mówiła mi, że narzekała przy mężu, że ciało już nie takie, piersi, obwisłe itd (jak to baby). A on jej powiedział: "kochanie, najpiękniejsze co miałaś oddałaś moim dzieciom. To sprawia, że kocham cię jeszcze bardziej"
Rozmarzona, izulkaa, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
-
az sie przy tym poplakalam
- taka prawda decydujac sie na dziecko oddajemy im wszystko co najpiekniejsze :*
-
Piękne słowa
Z moim sie niestety nie da rozmawiac bo albo cos w żart obraca albo odpowiada pól slowkami zapewaniajac ze wszystko jest ok. Wczoraj byliśmy na spacerze to wyskoczył mi z tekstem ze jak pojedziemy na wakacje to on sobie tam na jedna imprezę skoczy bo znalazł ze jest fajna a ja pewnie w domu zostane.. No i jak tu nie myśleć.. -
Natalii no fantastyczna babka, dobrze jej odpowiedzialas:D
A lekarz, na tym moim wczesnym polowkowym 1 rzeczy nie mogl zmierzyc, bo dziecko jeszcze za mlode, ale i tak planuje isc pod koniec 21 tc. do innego (sle to zrobilam swiadomie), mimo ze wiekszosc wymiarow byla o tydzien do przodu. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok
-
mała lepiej jak rośnie za dużo niż za malo, pewnie później przystopuje.
Też słyszałam, że na tym etapie już się nie mierzy, ale mi nikt nie zmierzył od 12tc - chociażby żeby sprawdzić czy są podobnej wielkości.
Czyli u mnie jutro w 20t3d powinnym mieć conajmniej 300 g bo dwie z Was napisały że w tym czasie miały 320 i 350g
Mała grzybka nie mam bo własnie sexik z okazji odebrania posiewu z szyjki z wynikiem ujemnych- zero jakichkolwiek bakterii i grzybów. Niestety mąż nakazał sex z gumką ;/;/;/ yyyyy... NIENAWIDZĘ!! niestety powiedział, że tak będzie do końca ciąży, bo to , że ja nie mam nie znaczy że on nie ma (!) ( też został przeleczony na wszelki- 1 tabletka) a wyczytał mądrala,że infekcje prowadzą do skracania się szyjki- największej zmory w ciąży mnogiej. W sumie- miło z jego strony, że się troszczy, chociaż wolałabym żeby z tej troski za mnie sprzątał lub gotował -
Olcia, z Mezusiow widze to niezle cwaniaczki :)Naczytaja sie w internecie,a pozniej kozacza i cwaniacza jakiej to wiedzy nie maja haha
Mikado, a moze tak specjalnie powiedzial zeby sprawdzic Twoja reakcje w glupi sposob? Moj wlasnie tez lubi ze smiechem odpowiedziec na cos albo czasem jak go najdzie to sie do czegos przyzna,ze cos wyciagne z niego-zlote mysli. Jezeli mowil to na powaznie z impreza, to sadze,ze tego nie przemyslal albo moze chce skorzystac z wyjscia przed narodzeniem dziecka i obowiazkami? Kurcze nie wiem co Ci powiedziec,ale mysle,ze jesli Tobie sie to nie podoba to powinnas o tym mu wprost powiedziec oraz zmusic go do rozmowy o. To,ze nosisz dziecie w brzuszku to tez jego sprawa i powinien sie Toba zajmowac oraz myslec o Twoich uczuciach.Jestes juz z nami -
Powiem Wam,ze ja raz mialam taka sytuacje w zeszlym roku,ze sie cholernie wkurzylam. Otoz kolega wyciagnal Meza na piwo i ogolnie nigdy nie mialam nic przeciwko temu. Wiadomo jakby bylo za czesto to bym sie wkurzala i zaraz to ukrocila,ale mowie barborka dobra niech ida. W trakcie tego wyjscia moj wysylal mi eski, czesto sobie wtedy o mnie przypomina, pyta co robie itp. Jednak pisal,ze kolega gdzies zaginal polazl i go nie ma. No to sie zmartwilam bo wczesniej mowil,ze tam jakas boruta byla i mowie by poszedl sprawdzic do toalety.Na to On mi na to,ze nic mu nie jest,ze wrocil bajerant,ze romansil z gornikami. Mowie do niego,ze jak ten gdzies lazi i go zostawia to niech wraca do domu. Noi niedlugo potem Mezus dzwoni bym zamowila Mu taksowke napity oczywiscie. No to zamowilam i jak wrocil to byl ladnie porobiony,a On tak nie jest za alkoholem.Jak lezal ze mna to widzialam,ze cos go meczy i odrazu mi sie przyznal,ze tamten jakas typiare bajerowal i polecial z nia do kibla 0.0 Jak ja to uslyszalam to normalnie sie zagotowalam. Tamten ma dziewczyne i z nia mieszka piekna para jak mi sie wydawala i ta laska wgl sliczna,a on polecial na jakis pasztet.Byli nawet na naszym weselu. Masakra laska w domu na niego czekala,a ten takie cos? Zaczelam krzyczec,ze nigdzie wiecej z nim nie pojdzie ew. w domu piwo,a knajpy odpadaja.Moj wszystko mi wyspiewal bo nie chcial stracic mojego zaufania,ale uwierzcie mialam ochote tej dziewczynie wszystko powiedziec.Nie zrobilam tego tylko dlatego,ze moj powiedzial mi to w tajemnicy i nie chcialam stracic jego zaufania. Maz to skomentowal z ironia,ze wierny facet to z tamtego nie jest i widac,ze tem mu sie to nie podobalo. Masakra i pusc tu gdzies chlopa z kims tak by w nic go nie wplatali..Jestes juz z nami