Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Te z Fafą mi sie osobiście podobają i będziemy miec od mojego siostry tez właśnie z tej serii ale zwykle 120/60 z szuflada. Natomiast to na dluzej chyba starczy szczególnie ze można chyba zwykle z tego później zrobic?
-
Izulka, fajne lozeczko
Ja sie zastanawiam nad takim z wyposazeniem juz,ze tylko potem dokupie komplety poscieli i z glowy. Troszke drozsze,ale nie trzeba sie wtedy bawic w szukanie dodatkowo.Zobaczymy co z tego wyjdzie
izulkaa lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dziewczyny weszłam sobie do sklepu z wózkami żeby popatrzeć, interesują mnie wózki x-lander, pani w sklepie powiedziała że należą do drogich wózków ze względu na firmę, dlatego ich nie sprowadzają, bo jest mało chętnych, ale że ma jeden na stanie ostatni, zależy jej na sprzedaży dlatego może mi zrobić rabat, normalna cena była 1999 3w1 a że nie ma fotelika to sprzeda mi za 999 do tego dostałam torbę, śpiwór, adaptery do fotelika,folie przeciwdeszczową, i moskitiere, i jak nie brać, wzięłam bez zastanowienia. Kolor też bardzo ładny ecru, tylko wystarczy mi dokupić fotelik
Mala_Czarna_89, izulkaa, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Papiery, papiery, papiery. I mnóstwo zabawek którymi się nie bawi, ale tego przy niej nie ogarnę. Prawdę mówiąc, trudno mi nawet samej decydować co wyrzucić a co nie.
Dzisiejszym sukcesem było pozbycie się dużego sklepu z wózkiem i dużej kuchni (to tak poza workami), jedno pójdzie do młodszej kuzynki a drugie na ogródek.
Dzidziuś się też wyspał, bo od kiedy wstałam ciągle fika
Co do łóżeczek to dla mnie najbardziej klasyczne -
Agulla, no to rewelacyjna okazja Ci sie trafila super
!
Izulka, na allegro tez sa takie gotowce wlasnieZaraz jakis przykladowy link Ci znajde.
http://allegro.pl/13-el-wyprawka-lozeczko-posciel-koty-gratis-i5345241517.html
np cos takiego,ale oczywiscie to tylko przyklad takiego gotowca
tu jest jeszcze cos takiego,ale juz drozsze bo troche wiecej elementow
http://allegro.pl/baby-raj-20el-posciel-lozeczko-kokos-gratis-i5250397655.html?source=mlt
My wlasnie sie z Mezem nad jakims takim zestawem zastanawiamy.Anastazja85, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Uuu cisne na zakupki kupic sobie i Dzidziusiowi oczywiscie cos dobrego
hihi Trzeba troszke pogrzeszyc i czegos slodko niezdrowego pojesc
W koncu dziewczynka to bierze i na slodkie
Wiecie az sie nie moge tej nocy na tej mega wypasionej poduszce doczekac
Mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje ;)Maz powiedzial,ze jak juz na tym mi sie niewygodnie bedzie spalo to on kapitulujeJestes juz z nami -
Mała Czarna,za zabawki nawet się nie brała - poczekam aż pojedzie na obóz. Wtedy mi łatwiej będzie.
Agulla faktycznie okazja z tym wózkiem.
My siedzimy sobie w ogródku. Nati z kotem na hustawce,a ja lezaku. Słoneczka już nie ma, a fajnie wieje wiaterek.
Jutro na 4 godziny będę mieć bratanka. Kocham tego szoguna małego. Natka już zastanawia się co będą robić, bo on 5 min nie usiedzi w miejscu. -
Mnie sie podobaja takie zwykle proste lozeczka. Siostra ma podobny gust, wiec to ktore wezme od niej jest wlasnie takie:) do tego komode sosnowa dokupi sie/zamowi i tyle, zwlaszcza ze na razie nie planujemy urzadzac pokoju dla dziecka.
Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
No co ty Mała mam nadzieje ze do Mikołowa nie dojdzie deszcz;)
Nie doszłam dziś do wyciągniecia basenu ale mąż przed chwila mi go wyczyśćil wiec jak jutro rano Patryk do kina pojedzie to już wody maleje bo ma być gorąco. Oby..perelka89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona tez myślę o takim zestawie. Duże ułatwienie i oszczędność czasu
Z tym, że my szukamy raczej łóżeczka z szufladą. Z chęcią juz bym nabyła jakieś większe rzeczy m.in wózek, ale dopóki nie poznamy płci nie ma sensu.
perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Mała zastanawiam się nad jedną rzeczą. Mam materac do łóżeczka gryka kokos. Jak myślisz czy on się będzie nadawał czy przez te lata coś mogło się z nim lub w nim stać? Coś typu jakiś robaków itp? Jak ewentualnie go odświeżyc? Czy lepiej to olać i kupić nowy?
-
witam się po wizycie chłop zdrowy, wszystko prawidłowo, waży 260g
z niektórych wymiarów ma nieco mniej niż wynika z usg, ale ogólnie średnio tylko 1 dzień mniej niż wynika z OM
no i specjalnie dla cioć z wątku - dziubeczek od Juleczka :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:20
olcia88, Shibuya, mikado, Mala_Czarna_89, perelka89, haen, Buffy, MadaLena30, Agnike, Marta1986, justa1234, skarb15, madzi4aam, Zorro, Rozmarzona, MW26 lubią tę wiadomość