Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka wrote:i dodam ,ze wciaz czekam w kolejce w banku . 2 godzina sie komczy.Nie polecam pko.bp bo zawsze tak jest!! a chce tylko ksiazeczke mieszkaniowa zlikwidowac i nigdy wiecej tu nie wejde.
musialam wybaczcie
Oj tam oj tamja nie wiem co to za oddział
u mnie byś miała szybciej hihi ;p
Galaretka lubi tę wiadomość
-
witam się dziewczyny i mam do was pytanie - wiem już, że większość z was ma też uczucie parcia na pęcherz, ale mnie dzisiaj dodatkowo zaczęła strasznie piec pochwa - i nie wiem co to, bo upławy mam normalne i wymaz niedawno robiony ok i kompletnie nie wiem co to może być - miała tak któraś? nigdy nie czułam takiego pieczenia - tam w środku
-
MadaLena30 wrote:Wczoraj miałam kiepski dzień i nic pękła...
A Ty jak sobie radzisz?MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczęta
Witam się w 6. miesiącu
Obiad wstawiony, mieszkanie posprzątane, sesja zamknięta i w końcu zaczynam przygotowania wyprawkiOdpalam Worda i biorę się za tabelkę
Miłego dnia wszystkimMolcia, Rozmarzona, olcia88 lubią tę wiadomość
-
Ginger, nigdy w zyciu tak samolubna bym nie byla tylko jeszcze bym sie podzielila :*
Zobaczysz jeszcze Ci tego Sloneczka z nawiazka wysle
Dziewczyny, powiem Wam,ze jednak mamy dobrych tych chlopowBo jak tak czytam,ze Wasi tez sporo pracuja,ale zawsze w czyms pomoga to az milo,ze o Nas mysla
Jestes juz z nami -
Galaretka wrote:Mikado najbardziej mnie to demerwuje ,ze nie ze swoich beda placic , nic czekam do sierpnia co zrobia. Dzieki kochana za wsparcie. Czytalam gdzies ,ze umowa o prace ma zastepstwo nauczycoela liczy sie.jak normalna ech...
Galaretka lubi tę wiadomość
-
MadaLena30 : kochana a nie dasz rady zwolnic sie z pracy bo tak sie nie da pracowac jak nie to mam nadzieje ze jutro Ci sie uda dobic
Doskonale Cie rozumiem bo moj na przyklad jest za granicaech i ciezko jest
haen: kochana staram sie ale ciezko mi sie czasami przelamac dzis wedrowalam do kuchni z 10 razy bez skutku
Co obiadu to okurat mam pozadnezadko kiedy nie mam
Buffy gratuluje ;*
Rozmarzona : zazdroszcze podusiRozmarzona, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Jejku jakie ladne ciuszki dla maluszka
ja bede robic po 30 tc dopiero bo moj oczywiscie lubi zostawic sobie na ostatnia chwile
najwyzej ja urodze on bedzie biegal po sklepach z lista taka mam wizje z nim wlasnie
Apropo obiadku robie kalafiorek z ziemiaczkaminie wiem czy mam ogorki zeby salate zrobic
no nic jak nie beda jakies ogorki kiszone do tego czy cos
-
Skarb niestety nie jest tak łatwo sie zwolnić w pracy, bo poki co siedzę sama, czekam aż moja współpracownica przyjdzie na 14.00.
Dzwoniłam do Lux med zapytać się o wizytę u ortopedy ... wolny termin na koniec lipca
Powiem wam, że tak się przyzwyczaiłam do tych placówek że nie korzystam z NFZ i teraz się zastanawiam gdzie tu jechać ..
Rozmarzona cudne ubranka... chce już wiedzieć kto tam w brzuszku siedzi i zaczynam szaleć -
Dziewczyny cena tego polarkowego cudenka to jedynie 38 zl,wiec sie skusilam,a ta gora ciepla juz w regularnej bo 42 zl
Sa jednak tak sliczne i cieplutkie,ze mowie biore
!
Z rozmiarami wlasnie mam klopot bo ciagle nie wiem ile wziasc na 56,a ile na 62. Gore polarkowa wzielam 62 bo byla niewielka roznica,a ten pajacyk 56 bo jakies duze te rozmiary byly. Jeden polarkowy zreszta pajacyk mam juz na 62,wiec lepiej sie zabezpieczyc z obu rozmiarowWiekszosc chce jednak pokupowac te wieksze na dluzej.
Jestes juz z nami -
Po 16 dalsze szalenstwo zakupow
No bo przeciez nie wytrzymam hihih. W tym miesiacu Mezus dal limit 800 zl,a wiec narazie biore sie za ciuszki stopniowo.Im pozniej tym trudniejsze detale
Jak myslicie jaki bedzie koszt samych ciuszkow? Ktoras juz pokompletowala ciuszki
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:57
Jestes juz z nami -
Ja tez bede kompletować ubranka dopiero od wrzesnia wiec kolo 30 tyg
w razie czego mam po siostry malej pare unisexow malych jakby to chłopiec byl
Sam kombinezon na zimę to koszt od 80-180 zl zalezy gdzie i czy nowy czy używany.. Plus ubranka z którymi chyba nie ma co szaleć .. Aczkolwiek jak widzę wasze które wklejacie i ile tego macie to boje sie ze albo ja bede miała za Malo albo nie zdarze ze wszystkim na czas.. -
Mikado, wiem wlasnie,ze koszty niektorych ciuszkow beda wieksze typu kombinezon dlatego chce szybciej kompletowac by naraz potem nie miec masakry
A tak co miesiac po troche wydam i bedzie jak ta lala
Wiekszosc chce normalnie w sklepach kupic,a powiedzcie mi jak jest z jakoscia ciuszkow z allegro? Niektore widze fajne tanie,ale zastanawiam sie jak to w rzeczywistosci czy to nie szmatki?
Jestes juz z nami