Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger u mnie też wieeeelkie słońce, więc jest szansa że dojdzie do ciebie
A co do pko to u mnie też panie w oddziale do d..., może przeniesiesz się do nas?
Shibuya co do łóżeczka i daleko posuniętych planów.. moja Laura swoje łóżeczko tak poobgryzała, że nadawało się już tylko do spaleniaale życzę ci, żeby u was się udało, oczywiście to nie reguła
no i lubiła to łóżeczko. Spała w nim do 2 roku życia a ja miałam pewność, że nie spadnie na ziemię. Potem przeniosła się do swojego księżniczkowego i już 5 lat służy.
Byłam w pepco, przecena bodziaków do 4,99zł. Ale powstrzymałam się, bo wybitnie landrynkowe. A w sumie nie wiem na 100%, że będzie dziewczynka. Jak wyjdzie chłopak to połowa mojej wyprawki do wymiany.
Byłam też w zoologicznym, to moje trzecie dziecko wcale nie będzie tańsze, niż reszta.
I łączę się w bólu z nieobecnym mężem. Mój wczoraj w pracy od 6-20, dziś jechał po 4, nie zapowiada się, by wrócił wcześniej. -
Syn mój wrócił z kina mega zadowolony;)
Czekamy na męża i śmigamy na ogród bo znów się pięknie zrobiło;)
A propos pko spotkałam dziś swoją klientke wysciskala mnie i powiedziała ze brakuje mnie w oddziale i tęsknią za mną jej jakie to bylo mile
Rozmarzona śliczne ubranka:)
A i przyszła dziś kurtka ze Smyka zimowa dla Patryka. Ładna jestem zadowolona trochę duża ale do zimy jeszcze pół roku a przynajmniej dwa sezony mi w niej obchodzi.Rozmarzona, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Ginger, wcale sie nie dziwie klientce ludzie wyczuwaja innych sympatycznych ludzi
Prawda,ze wtedy az sie przyjemniej pracuje
? ja spotkalam wczoraj ta starsza babeczke co tez byla moja klientka jak pracowalam. Bardzo sympatycznie sie zachowala wysciskala mnie,pogratulowala z usmiechem i wgl w wielu rzeczach mi pomogla przed slubem
A to wszystko tylko za zwyczajna uprzejmosc przy obsludze. Bardzo sie ciesze,ze bywaja tacy ludzie na ziemi az przyjemniej kogos takiego spotkac
A ja robie rosol na szybkiego i czekam do tej 16 bo juz mi brzydnie ta chalupaGinger84 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyMałe sprostowanie co do chusteczek nawilżanych tami cena 4,99 a drugie 50 % taniej ale i tak wzięłam i do tego za 12 zł chusteczki hipp 2 op., na początek wystarczy.
mój synuś rusza się coraz intensywniej jej jakie to cudowne
Mikado jeszcze raz dzięki
MadaLena ja też w smyku on-line się za bardzo nie odnajduję
-
czytam was i jej jakie zakupy piekne robicie
ja to jeszcze nic nie mam no 3pary spiochow kupilam zolte i zielone..
patrze na smyka przez internet czy oplaca sie tam zrobic zakupy? Niektore rzeczy b.fajne -
Rozmarzona ja b.czesto kupuje na allegro ciuchy dla mnie, moze ze 2razy trafiłam ze nie nadawaly się..
Ogólnie czy w sklepie czy na allegro nie masz gwarancji ze będzie trwale.. Ja kupie na allegro na pewni kilka bo juz mam pare upatrzonych i niedrogich, reszta polspioszki za 12 zl choćby sie zaraz zniszczyly to i tak majątku nie wydam, poza tym i tak dziecko szybko wyrośnie wiec nie ma sensu wydawać fortuny..
Musisz patrzeć po ocenie kontrahenta bo to tez mówi duzo o towarze
Moodliszka ja tak miałam wczoraj
Zdenerwowałam się ta tesciowa a malutka prawie w ogóle się nie ruszała, za to dzisiaj po obiadku harcuje
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Modliszka, Kochana nie ma sie czym smucic
! Zjedz cos slodkiego, poloz sie i wyczekuj Maluszka,a zaraz Ci sie usmiech na twarzy zjawi
!
Izulka, wlasnie z tym,ze z allegro to nie mam problemu bo wiadomo,ze kazde ciuszki sie z czasem niszcza.Czasem jednak w dotyku samym widac,ze kawalek szmatki jak sie dotknie nawet ze sklepow. Pytam ,wiec o jakosc taka juz na pierwszy rzut oka,ze sie zamowi i widac,ze fajny materialekTez mam zamiar troche pozamawiac na allegro,a czesc na sklepach bo lubie po nich buszowac i takie mini ciuszki ogladac
Wlasnie zastanawialam sie tez nad takimi polspiochami. Czy te gumeczki u gory na nich nie beda brzuszka uciskaly?Chce takie kupic,a nie wiem czy nie bede sie bala,ze beda Mala cisnely. Co o tym myslicie?
Cos dzisiaj na tylku nie moge usiedziec ;/ Zamiast troche polezec przed wychodnym to laze, siadam i tak w kolko,a na zakupach zaraz sile strace i brzuch bedzie bolal.moodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mnie tez ciagnie ale ja ewidentnie po bokach czuje i do pachwin wiec sie malych rozpycha którego od dwóch dni prawie nie czuje gdzieś tam sporadycznie..
Nerwy mam takie ze Glowa mala.. Jeszcze mnie chyba będzie czekać wycieczka 150km żeby sie jeszcze bardziej zdenerwować.. Zazdroszczę tym co maja spokojnych teściów i rodziców albo chociaż jedna stronę ja mam cyrk z obu i czasem juz nie daje rady nerwowo!
Ide po mleko i z pieskiem na spacer zrobię sobie kawę mrożonąmacie ochotę?