Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nigdy nie sluchalam takiej muzyki ale z tego co slyszalam w ciazy najlepiej puszczac muzyke klasyczna
- jejku jak ciaza mnie zmienia
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Melduję się po USG polowkowym. Nasze Szczęście w brzuszku to Synek
. Przemcio waży 353 g. Zdrowy. Tatus caly szczesliwy byl ze mna na USG.
Zorro, Molcia, skarb15, natali101, Mala_Czarna_89, izulkaa, Buffy, moodliszka, Ginger84, majeczka8, Ona_89', MadaLena30, haen, olcia88, Rozmarzona, Aga_502, Shibuya, Kitaja, agulla03 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia: kochana swietne wiesci
gratuluje synusia
jak masz zdj to sie pochwal przystojniaczkiem
Micia lubi tę wiadomość
-
Zorro wrote:Molcia, bol cewki objawia się bardziej takim miejscowym kluciem i pieczeniem. Pochwy jest na większym obszarze. A to uczucie masz tylko przy siusianiu? Ja miałam przy podcieraniu, myślałam,ze się popłaczę. Na lekarzu ten widok nie zrobil dużego wrażenia,wiec się uspokoiłam i podreptałam do apteki po tantum rosa. Ulga ogromna.
-
Wysprzatane mieszkanie, pralka pierze, zakupy zrobione,kino zaliczone. Teraz siedzimy sobie z Nati w ogródku i czytamy. Słoneczko nas atakuje promykami i jest przyjemnie.
Mała olej to co mówią inni. To wasze życie i wasze decyzje. Nikt za was tego nie przeżyje.
Micia gratuluję synka.Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
-
Aniu : kochana mamusie maja racje nie przejmuj sie co mowia inni najwazniejsza jest Twoja rodzina i to sa wasze decyzje nie innych - ach Ci ludzie , tylko lbem o sciane bo nie przegada ;* I z pieskiem sobie poradzicie ;*
Wiesz obserwuje jej zachowanie i jak jest cos spokojnego to ona nasuchuje a jak wylanczam kopie pewnie chce jeszcze hihiMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
skarb to moja na odwrót ;P
jak jest głośno bo muzyka gra albo ktoś głośno mówie to kopie tak że szok:P a jak jest cisza to od razu spokojniejsza;P jak tatuś do niej mówi to słucha ostro, ale jak nie do niej tylko do mnie mówi to kopie ;P
czytałam, że jak dziecko kopie dużo w brzuchu to podobny temperament będzie mieć jak się urodzi ;P
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mała nie przejmuj się innymi;)
u mnie z kolei mama ciągle mówi mi żebym nie kupowała jeszcze nic dla dzecka..
ja nie wierze w przesądy i czy jej się to podoba czy nie, nawet jak by miała o tym nie wiedzieć to i tak będe pomału kupować, bo nie chce wszystkiego kupić w 8 czy 9 miesiącu..
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Izulka : moja malutka wsluchuje sie wlasnie w muzyczke
tak samo jak tatus do niej mowil to sluchala a jak rozmawialismy razem kopala. Tak samo reaguje jak ktos krzyczy denerwuje sie i kopie
Wiec ja przy niej tylko mowie spokojnie innym przybywajacym ze mna tez kaze - nie wolno przy nas przeklinac i wgl nie pozwalam na to bo moja corcia nie bedzie takich rzeczy sluchac- moze jestem przewrazliwiona ale to jak kazda z nas
izulkaa, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
izulkaa wrote:zorro to musze mojemu powiedzieć żeby mi na zapas wypisał;P
do kiedy masz brać luteine?
ciekawe czy ja już do końca ciąży czy mi zmniejszy dawke ;P
Pojęcia nie mam do kiedy. Muszę brać,bo mi się macica stawia od jakiegoś 19tc. A Ty dlaczego?
Synuś
-
Zorro : jak do 24 tc , bo ja tego wcale nie rozumiem . Mi lekarz wypisuje recepte ide do apteki i place 8 zl za luteine . I co pojde w 24 tc i wtedy bede musiala zaplacic taka wygorowana cene nie rozumiem
Aniu : i moze miec racje hihi