Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paranoja z tą luteiną. Po prostu ten kraj mnie przeraża. Nie mam słów.
A mojego nadal nie ma... Wczoraj mówił, że jak wróci, to mnie gdzieś zabierze. No to na pewno już zabrał... Ech. Mógł mi nie mówić, bo się nastawiłam jak dziecko, a teraz tylko jeszcze bardziej się zirytowalam. -
Zorro : tak poczytalam wlasnie o tej ktora biore ile placi sie bez refundacji i faktycznie jezeli tak jest to wychodzi duzo taniej.
Lekarze beda sie musieli do tego stosowac bo na nich przeciez oni za to by mogli miec przypal .- tak zrozumialam z tego artykulu co podalas linka .
" Do 22. tygodnia ciąży, czyli w tzw.
poronieniu zagrażającym możemy
przepisywać luteinę ze zniżką, ale od
22. tygodnia, gdy ciąży zagraża poród
przedwczesny, receptę możemy
wypisać jedynie na sto proc." - Ja powiem jedno te panstwo jest chore ! -
Skarb jutro ide na wizyte do gina -kobitki ktora chcialam zeby prowadzila moja ciaze ale nie udalo mi sie do niej dostac... nie wiem jak bedzie czy zgodzi mi sie prowadrzic mnie dalejitd dlatego zapisal sie zapobiegawczo do swojego na 15.07. Gdyby nie zadzwonila do mnie ta polozna to nikt nie raczyl by mnie poinformowac...
Hean mam nadzieje ze dostane L4, nie widze tego inaczej...
Modliszka wiem co czujesz... ja tez czekam na swojego ktory mial byc wczesniej
-
Wchodzę sobie dzisiaj bo 1 dzień miesiąca a tu zero brzuszków
a miałyśmy wstawiać jak rośniemy.
Dziś mi się tak dobrze spało rano, a jeszcze nasza kicia leżała mi na mostku, że postanowiłam jej nie budzić. I spałyśmy aż zabiją dzwony kościelne czyli do 12
Potem poszłam z moimi dziewczynami poopalać się do ogródka rodziców. Wysmarowałam się aptecznym filtrem 30 spf bez filtrów przenikających i paradowałam z odkrytym brzuszkiem. Po jakimś czasie postanowiłam go zasłonić, co którejś pannie się nie spodobało bo zaczęła się wiercić
Jak widać na załączonym obrazku zbytnio się nie opaliłyśmy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d090f483d9c3.jpg
Mała co do odpowiedzialności za zwierzaka. Po pierwsze ludzie lubią gadać. Tak na prawdę jak będziecie już po szczepieniach to wydatki się zmniejszą. My kupujemy wszystko na allegro. Mój pies u rodziców je tylko suche i przez 11 lat nie była chora i ma piękne dziąsła. Nasza kicia też tylko suche. Kupujemy najlepszą karme jaka jest, ale też największą przez co taniej wychodzi. No i wystarcza nam na rok.
Naszą kiciunię postanowiliśmy zapłodnić- randka nie wyszła, kotka dostała rujki. Byłam z nią na usg tydz temu a tu dupa. "macica niepowiększkona, żywych płodów nie stwierdzono". Postanowiliśmy zaryzykować jeszcze raz, bo Pani od reproduktora i tak kasy nie zwróci, więc jedyne co to ponowna randka.
Wszyscy nas krytykowali ( oprócz mojej mamy która chce kotka:) że to nieodpowiedzialne, że po co. Że będziemy mieć swoje dzieci a tu dodatkowy kłopot. Sratatata. Faktycznie, może się tak zdarzyć, że ja urodzę wcześniej a maluchy jeszcze będą w domu, ale to nie koniec świata. Na wszytskie mamy już chętnych. Miałam już raz małe kotki i to jest radość niesamowita, więc mogą se gadać co chcą. Mąż też się jara. Niestety znów nie wiadomo czy się udało. Dopiero za ok 2 tyg pierwsze objawy. Nasza niunia kochana pozuje na zdjęciu wyżej
moodliszka, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Galaretka, skarb15, haen, Molcia, Nymeria, Shibuya lubią tę wiadomość
-
MadaLena30; kochana mam nadzieje ze uda Ci sie chodzic do tej ginekolog do ktorej.chcesz :* bo jednak komfort i zaufanie i zadowolenie z gin jest najwazniejszy :*
No to ja mamuska nakarmilam dzidziusia tostami na kolacje smakowaly mojej Nikolci bo az sie wierci -
Magdalena, no to łącze się z Tobą, bo mojego nadal nie ma, 4 godzinę już. Jak zwykle jak na złość. Nie mam do niego pretensji, bo taka praca, ale jestem rozgoryczona, bo mam zły dzien i chciałabym juz go obok siebie.
Olcia, super wyglądasznie mogę się napatrzeć
-
Olcia gdzie ty nosisz te 2xponad 300g?! Gdybyś rodziła za czasów, gdy nie było usg, to miałabyś niezłe zdziwko przy porodzie
Jak obycie z sytuacją lepiej trochę?
Trzymam kciuki za kotki
Macie rację, przestaję się wkurzać a konkretnie mówiąc od dziś mam wyjebane na to co inni mówiąale brzydkie słowo ojojoj.
-
Skarb tez mam taka nadziej... chodz przeraza mnoe jutrzejszq wyprawa... kawalek drogi to jest a moj niestety nie moze mnie zawiesc
Wrocilam z pracy i padlam z nogami wyciagnietymi na podusi.. a chce mi sie kakao i kanapuleczke z bialym serem i dzemikiem truskawkowym.... -
Ja ost zdj dodawalam w 17t6d wiec tak zeby bylo co miesiac to dodam w 21t6d jak zrobie jakies ladne
Olcia : historia slodka podoba mi sie Twoj pomysl
No no mamy kolejna seksowna mamusieSliczny masz brzuszek kochana i pomyslec jak sie mieszcza tam Twoje dwie corcie
A jak sie czujesz bo ost pamietam ze nie bylo najlepiej :*