Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra sexi laski:) była waga lekka, to pora na wagę cieżką
ps. tak wygladam w rozpoczetym 21 tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d67aa10e185.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/875b2081808b.jpg
musicie mi wybaczyc, ze zdjecie z przebieralni, ale obecnie nie mam dostepu do duzego lustra
Tak wyglądam pod wieczor, bo rano brzuch jest mniejszy.
ps. czy ktoras z Was wie, czemu zdjecia po przeslaniu na emaila wygladaja jakby zamglone? Moze to wina komputera, bo na telefonie i ladniej zdjecia wychodza i barwy ostrzejsze i w ogole zdjecie ostrzejsze. hm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:11
MadaLena30, Mala_Czarna_89, Shibuya, Zorro, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście szczuplutkie. Ja przez choroby przytylam 20 kg i waga wyjściowa 84,4 kg i aż 158 cm. Po porodzie zaczynam walkę od nowa.
Mój wyszedł o 7:15 i jeszcze go nie ma. Dobrze, że Nati jest do 13 ze mną. Później będę sama całe dnie. Kiedyś bym się cieszyła, a teraz będzie mi smutno samej -
Super dziewczyny wygladacie, Maluszki rosna
!
No troszke poszalalam,ale jakos oczoplasu dostalam i musialam to poprostu kupicMoj mi tu smeci,ze mam rozsadnie wszystko kupowac bla bla wkurzylam Mu i tlumacze,ze jeszcze jest tyle do kupienia,ze zobaczy
Niestety albo stety On jest ten rozsadny w naszym zwiazku hihi.
Wgl to zrobilam rosol i probuje go,a On mi sie wydawal jakis niedosolony,wiec dowalilam jeszcze soli i magi. Pozniej zaczynam jesc,daje mojemu do sprobowania i mowie,ze cos mi malo slone. Na co Maz,ze co Ty opowiadasz juz jest slony, wiecej nie dawaj soli, jest ok. Masakra i tak go jem,jem chwile za chwile poczulam ta solMasakra zjaldam pol talerza i zostawilam bo za bardzo bylo czuc sol,a w dodatku dla Dzidzi za duza dawka
Mialam zatkany nos i nie czulam co jem hihih.
Wczoraj tak samo bylam tak roztargniona na zakupach w kauflandzie,ze pytam mojemu czy to nasz kosz.On cos tam ogladal i mowi ,ze tam stoi nasz wozek. Ja durna palka jakiemus kolesiowi cytryne na lajcie wrzucilam do koszyka,a on do mnie,ze przepraszam to moj koszyk.Jaka siaraMoj to na mnie tak popatrzyl jakbym byla jakas ulomna bo przeciez dopiero co mi tlumaczyl haha.
Magdalena, tez niedoczynnosc tarczycy? Wiesz tez nigdy nie mialam problemu z waga,a jak dostalam niedoczynnosci to zaczela troche rosnac. idealnym rozwiazaniem okazala sie dieta bezglutenowa, polecam. Waga poleciala w dol o prawie 9 kg w 2 miesiace! Startowalam dzieki temu w ciazy od 59 kg i teraz wcale tak waga do gory nie idzie.Podejrzewam,ze jakbym zaszla w ciaze z dawna waga to bym wygladala zle i tak tez sie czula bo waga by szla jeszcze do gory. U nas najgorsze jest to przy niedoczynnosci,ze zbiera nam sie woda i z wyproznianiem wieczny klopot ;/ teraz jem wszystko, nie patrze co i jest tfu tfu ok.
Jestes juz z nami -
Nie kupilam, bo zle mi trzymal biust, ale pocieszam sie, ze mam podobny kolorystycznie w domu, tylko wroce do niego po ciazy
Ja w sumie tez jestem caly dzien sama (tak do 18-19), bo maz 8h w pracy+2h na dojazdy, teraz bardzo mi to nie przeszkadza, bo w ciagu dnia piszemy sobie mejle czy smsy, ale obawiam sie czasu po urodzeniu dziecka, ze zeswiruje...
Dla fanek F&F - maja sklep internetowy, tylko w Tesco chyba wiekszy wybor
A mi sie udalo kupic 3 bluzki za 40 zl:) -
Piękne i zgrabne macie ciążowe brzuszki
Mój to dopiero waga ciężkaale co się dziwić jak córa w piątek miała już 500g.
haen, Ona_89', Mala_Czarna_89, skarb15, natali101, Kitaja, Zorro, Shibuya, justa1234, Galaretka, Rozmarzona, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Ale brzuszków się pojawiło
To ja nadrabiam a tu moja wyprawka gdyby ktoś chciał skorzystać
WYPRAWKA DLA MALUCHA
KOSMETYKI:
-środek do pępuszka
-sól fizjologiczna
-mydełko/płyn do kąpieli
-oliwka/parafina do ciała
-krem do pupki na codzień
-sudocrem na odparzenia
-krem na mróz
ŚRODKI HIGIENICZNE:
-płatki kosmetyczne
-patyczki higieniczne dla dzieci
-gaziki jałowe
AKCESORIA KOSMETYCZNE:
-nożyczki/obcinaczki do paznokci
-szczotka do włosków
-gruszka/aspirator do noska
-termoopakowanie do butelek
LEKARSTWA:
-na gorączkę
-na kolkę/ból brzuszka Sab Simplex
-na przeziębienie
-witamina D
-termometr
KARMIENIE:
-butelka mała Avent
-butelka duża Avent
-smoczki do butelek
-szczotka do czyszczeni
-smoczek uspakajający Avent x2
-laktator Avent
-mleko modyfikowane butelek
-pojemniki do mrożenia mleka
-herbatka z kopru włoskiego/ glukoza
SEN:
-łóżeczko
-materac kokosowy do łóżeczka
-kołyska
-materacyk do kołyski
-kołderka + poduszka
-pościele do łóżeczka
-prześcieradła do łóżeczka
-ochraniacze/ poduszki chroniące
-2 rożki
-karuzela do łóżeczka + baterie
-elektroniczna niania + baterie
-kocyk cienki
-kocyk gruby
-śpiworek do spania
PRZEWIJANIE:
-przewijak
-prześcieradło na przewijak x2
-podkłady podszyte ceratką
-pieluszki Pampers 1x paczka 2-5kg
-pieluszki Pampers 1x paczka 3-6kg
-pieluszki tetrowe białe x10
-pieluszki tetrowe kolorowe x4
-pieluszki flanelowe x5
-chusteczki nawilżane
-rumianek
-ręczniki
TRANSPORT:
-wózek 2w1
-fotelik samochodowy
-moskitiera do wózka
-folia przeciwdeszczowa do wózka
PRANIE:
-proszek do prania dla dzieci do koloru
-proszek do prania dla dzieci do białego
-płyn do płukania tkanin dla dzieci
-kosz na pranie dziecka
INNE AKCESORIA:
-leżaczek bujaczek Tinylove
-mata edukacyjna Fisherprice
-grzechotki/gryzaczki
-garnuszek do gotowania wody na mleko
-chusta do noszenia
-koszyczek na kosmetyki/ środki higieniczne
UBRANKA:
-body długi rękaw
-body krótki rękaw
-pajacyki
-rampersy
-bluzeczki
-śpiochy
-półśpiochy
-ciepłe bluzy/sweterki
-czapeczki po kąpieli
-czapki/szale/rękawiczki
-kombinezony/kurtki
-łapki niedrapki
-sparpetki/ rajtki
-spodnie
-sukienki/spódniczki
JA SZPITAL:
-podkłady jednorazowe
-majtki jednorazowe
-majtki zwykłe
-koszule do szpitala
-szlafrok/kapcie
-krem na pękające brodawki
-szare mydło do rany
-lewatywa x2
-wkładki laktacyjne
-dezodorant/ płyn do demakijażu / krem
-żel pod prysznic/ szczoteczka, pasta do zębów/ szampon
-mokre chusteczki/ chusteczki higieniczne
-szczotka do włosów
-woda do picia
-telefon + ładowarka
-gumka do włosówskarb15, haen, Nymeria, Galaretka lubią tę wiadomość
-
Haen ja 6 lat nie miałam dużego lustra i w niedzielę porwałam mojej babci takie lustro, że widzę się cała. No i jak się zobaczyłam ostatnio przed kąpielą, to powiedziałam mężowi, że ma je (cytat:) wypierdolić. ekhym
Ona zachowam się jak facet i stwierdzę, że piersi ci rosną wprost proporcjonalnie do brzuszka
Jakoś mi lżej, gdy czytam, że nie tylko dla mojego "zaraz będę" to pojęcie względneNo i dalej śpi, przykryję kocykiem i zostawiam na kanapie, żeby choróbsko na mnie nie przeszło. Córcia mnie zawstydziła, bo przed snem przeczytała pierwszą i drugą część Króla Lwa, więc też lecę czytać książkę
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona ; mysle tak samo kiedys to byly ladne bajki a teraz powymyslali takie ze.masakra . Ja mojej corci bede puszczac takze stare ladne bajki:*
Jak raz Laura ogladalam te nowe to masakra : bija sie , przyzywaja , wysmiewaja sie z grubszych i tak dalej wylapalam duzo innych jeszcze rzeczy w tych bajkach nowych . Laura jak miala prawie 3 lata nabijala sie z chlopczyka i mowila do niego grubasie zapytana kto ja tak nauczyl to wymienila tytul bajki
MadaLena30: kochana wieze ze dasz rade :* rozplanuj tak bys sie nie spieszyla tylko wszystko powolutku ;*
Olcia ; czyli widze ze nie najgorzej to swietnieTylko uwazaj kochana na siebie ;*
moodliszka: tulem mocno :*
Mamuski wszystkie sliczne macie brzuszkiaz milo patrzec jak rosniemy
Ja juz padam chyba zaraz pojde spac , jeszcze tak mnie zemdlilo ze masakra
-
jaaaaaa!! zaczynam sie robic glodna, wiec chyba powinnam isc spac, bo jak jeszcze posiedze to zaczne szukac czegos do jedzenia w kuchni.
A nalesniki uwielbiam same, takie po prostu usmazone;) (z dodatkami tez, ale to juz nie jest taka czysta milosc)
skarb15 lubi tę wiadomość