Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Micia wrote:Melduję się po USG polowkowym. Nasze Szczęście w brzuszku to Synek
. Przemcio waży 353 g. Zdrowy. Tatus caly szczesliwy byl ze mna na USG.
MiciA super wiesci kolejny chłopak na forum;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:55
Micia lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Ona jest bardzo grzeczna i twierdzi ze drugie jest całkiem inne
U wszystkich znajomych obserwuje ze drugie dziecko to istny żywioł delikatnie mówiąc;) a i u nas się chyba to potwierdzi. Patryk bardzo grzeczny a Marcel juz teraz daje popalic;) -
Micia gratuluje synusia!!
Nie uwierzycie, zadzwonila dzis do mnie polozna od mojego gina z pytaniem czy jestesmy umowione.... przy okazji dowiedzialam sie ze moj gin bedzie w pracy 15.07 bo odwolal urlop..... no w morde o co chodzi? Przed wczoraj bral dlugi urlop a dzis juz zmienil?
Wstepnie sie zapisalam na 15bo nie wiem co uda mi sie zalatwic jutro na wizycie. 3majcie kciuki!skarb15, Micia, haen lubią tę wiadomość
-
Zorro wrote:Dziewczyny biorące luteinę- wiedziałyście,że lekarz może ja wypisać na ryczałt tylko do 24tc? Byłam dziś w szoku... 3,5zl a 55zl za opakowanie to niemała różnica...
Serio?? To jesli bede miala przyjmowac, to poprosze na najblizszej wizycie o wiecej opakowan na recepcie -
MadaLena30: to co kochana pojdziesz jednak do swojego ?
Zorro : kurczew piatek mam wizyte to sie popytam co i jak z ta luteina
-
Zorro wrote:Dziewczyny, takie sa podobno przepisy. Dziś mi to lekarz na wizycie powiedział, bo poprosiłam o receptę. Wypisał na 2opakowania i powiedział,ze to juz ostatni raz na ryczałt. Też byłam w szoku
Hmm ciekawe.. ja mam następna wizytę w 24tc to zobaczę jak mi wypisze. To co teraz się przepisy zmieniły? Mam nadzieje ze jednak nie -
Zorro ty bierzesz chyba dopochwowe czytalam temat tych co sa refundowane w dopochwowych faktycznie duzo drozej
ale w podjezykowych cena bez refundacji 15 zl - tak wyczytalam jak bedzie nie wiem.