Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izula ja dzis po wizycie u endo. Tsh 1,94 ft3 2,38 a ft4 1,24.
Dawka byla 137 eutyrox zwiekszona dzis do 150.
Jaka dawke ci przepisal? Twoje tsh 3,5 tak?
Skoro ci przepisal leki to po to zebs brala pozniej zrobisz badanie i zobaczysz czy wynik lepszy. Ale zrob tez ft3i4!! -
Ja biore polowke 25 euthyroxu.
Mam niedobor wit.D i o ile zelazo mam brac wieczorem, bo sie nie wchlonie przez lek na tarczyce, to czy tak samo jest z jodem i wit.D?? Endo nie mowil mi, ze mam brac te 2 ostatnie rzeczy o innej porze, ale troche mnie zaciekawilo to co napisals Molcia - ktos moze doradzic? -
Izulka, dokladnie lek przyjmuj bo to ma zaczac dzialac i tak jak napisala Molcia na pewno chce pozniej zobaczyc czy dawka dobrze dobrana. Lek Ci nie zaszkodzi,a wrecz przeciwnie pomoze. Ja biore caly czas letrox 75 i tsh fajnie mi sie trzyma.
Postaraj sie na zapas nie zamartwiac bo zapewne lekarz chce sie upewnic,ze nic Ci nie dolega stad tyle badan. Na pewno jakby zbagatelizowal Twoje objawy to bys sie zmartwila i przy tym zdenerwowala. Tak masz opieke wlasciwa i badania zlecone. Najwazniejsze ze z Dzidzia ok,a reszta zobaczysz sie ulozy ;*
Mikado, ja prawie w 21 tyg bylam na polowkowych i Mala wazyla 331 g.
Tez mi sie wydawalo,ze malo jednak kazda Dzidzia ma swoje tempo wzrastania
To nie oznacza nic zlego takze sie nie martw.
Ale bylam zla, poniewaz dowiezli ta pizze,ale byl na niej wlos!
Nie nawidze takich akcji i sie wkurzylam bo to naprawde dobra pizzeria i nigdy takich wtop nie mieli.
Spory kawal wywalilam bo oczywiscie stwierdzilam,ze nie rusze.
Pozniej poprawilam czekolada masakraaa
Mam nadzieje.ze znajdzie sie pozniej miejsce na smazona cukinie
Ps. Widze,ze nie tylko ja mam zachcianki na niezdrowe jedzenie hihi
Jestes juz z nami -
Madalena wiem, wiem teraz juz pelne zrobię tsh..
Moodliszka to faktycznie olbrzymdobrze ze wszystko dobrze
Ja mam brac tabl euthyrox 25 dziennie.. No ale jak mam miec odstęp 4godz to kiedy ja mam wziac te witaminy jak mam je brać 3razy dziennie po kilka rodzajów?..
Tez będą Male odstęp przez to brania witamin.. -
izulkaa wrote:Boziu przepisał mi jeszcze cos ale ja nie wiem co tu pisze a na recepcie tego nie bylo... Cos na Fe...
Badz tu mądry
moze ferrum lek? -
poczytalam troche o adamexie... co prawda barletta to nowy model z tego roku więc nie ma zbyt wiele opini, ale ogólnie ta firma nie jest chwalona...
http://f.kafeteria.pl/temat/f10/wozek-adamex-jogger-prosze-o-opinie-p_5864706
tutaj dziewczyny piuszą o modelu adamex jogger, piszą o pleśni w gondoli!!!!!! która robi sie pod wplywem roznicy temperatur w środku gondoli a na zawnątrz (zwlaszcza zimą - więc dla nas to ważne)
wózki są prześliczne, takie zgrabne, ale... -
izulkaa wrote:Przesle wam moze zdjęcie jak będę ba kompie ...bo ja się nie umiem doczytać..
Femibion juz biorę także nie to
dawaj fotke, jestem farmaceutka wiec mam doswiadczenie w rozczytywaniu bazgrołów