Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
skarb lepiej poczekaj
po co się meczyc...
izulka, a moze na tej twojej polce jest wlasnie ferrum))
skarb15 lubi tę wiadomość
-
wlasnie czekam a mam ochote na taki lekki prysznic ze masakra mam nadzieje ze nie zaspie a prad wroci tak do 22 bo od tej godz padam jak mucha
Izulka : ciesze sie ze z maluszkiem wszystko wporzadku :* a te swoje sprawy masz wykryte i leczysz wiec na pewno bedzie dobrze spokojnie :*
Femibion 2x1 ? dziwna sprawa ..
Nie martw sie na zapas aptekarka rozczyta - podziwiam je za toA ty nie wiesz co mozesz brac 2 x 1 na F ?
modliszka : super wiesci ciesze sie
Mikado : gratuluje syneczka :* super !moodliszka lubi tę wiadomość
-
Izulka, zapytaj w aptece tam najpredzej odczytaja
Nie takie bazgroly odczytuja hihi
Tak jak dziewczyny pisza najlepiej nastawic budzik (ja np codziennie mam na 8 nastawiony) lyknac tabletke i dalej w kime
Troche meczace,ale potem sie czlowiek przyzwyczaja.
Wiecie co,ale to naprawde czesto od firmy zalezy jak dbaja o towar np czy nie bedzie zachodzilo plesnia itp.
Ja kiedys pracowalam lata temu w jednej firmie i powiem Wam,ze tam jak np towar przyszedl z plesnia to kazali przetrzec szmatka i na sklep..
Dana rzecz wiadome bylo,ze i tak capila plesnia i z czasem byly reklamacje,wiec i przy tych wozkach moze tez cos w tym byc?
Nie wiem, ale przekonalam sie,ze duzo firm w ten sposob oszukuje,ze niby dobra jakosc,kase zdzieraja,a okazuje sie szajs
Jestes juz z nami -
ja sie tej plesni troche przestraszylam bo chyba ze 2 osoby o tym pisaly i zaznaczaly ze nie maja wilgotnego mieszkania, wozek jest przechowywany w mieszkaniu (nie w garazu) i jedna pisala ze wewnatrz gondoli po spacerze skrapla jej sie woda ktora podmywa materacyk i na nim tworzy sie plesn. wiec tu ewidentnie chodzi o roznice temperatur podczas spaceru i pozniej w domu ;/ i malo tego, ciezko tam z reklamacjami...po zakupie olewają klienta. moze do dotyczylo konkretnego modelu, a moze jest ogolny problem. tego nie wiemy, jedynie mozemy przekonac sie na wlasnej skorze
-
Nie zapowiada sie by burza sie skonczyla zajebiscie na prawde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:07
-
A i pytalas o rico nano. Wiesz powiem szczerze,ze jak bylismy ogladac wozki z Mezem to ten model najbardziej sie rzucal w oczy. Jak nim jezdzilam po sklepie to fajnie lekko sie go prowadzilo i zakrecalo. Wypytalam babeczke co sprzedawala,a taka w porzadku byla i chwalila,ze duzo babek go bierze. Znana dosyc firma i wiele rezerwacji widzialam bylo na wozkach takze to zadzialalo na plus. Minusy pewnie jakies tez ma jak kazdy wozek,ale mi sie takowy nie rzucil w oczy,wiec chyba taki zaryzykujemy bo Mezowi tez sie spodobal.
Co do plesni to widzisz czesto firmy oszukuja..
Ja troszke wlasnie na ten temat wiem bo widzialam co w dawnej polskiej firmie robili, jednak nie o wszystkim klienci wiedza..
Takie cos strasznie zraza ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:10
Jestes juz z nami -
Izulka ja euthyrox biorę o 6 rano i dalej idę spać.
Moja endo mówiła, że najlepiej brać zawsze o tej samej godzinie. W moim przypadku regularne dawkowanie przyniosło dobry efekt. Na samym początku przyjmowałam między 6 a 9 i tarczyca skakała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:09
-
Wiecie co weeszlam sobie w watek marcowek i tak mi sie milo na sercu zrobilo, bo akurat wpisala sie dziewczyna z data porodu w dniu moich urodzin i sobie pomyslalam, ze te 28 lat temu wlasnie w tym czasie moja mama pewnie sie zorientowala, ze moze byc w ciazy...
Ale tez doczytalam, ze marcowka bedzie mama, ktora urodzila w kwietniu tego roku, jak spbie pomysle o tak krotkim odstepie miedzy ciaza i porodami to przychodzi mi tylko do glowy jedno slowo: hardcor
I wcale a wcale im nie zazdroszcze przezywania czy beta urosnie, co z pecherzykiem itd. Dobrze, ze mamy to za soba:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:30
Micia lubi tę wiadomość
-
Skarb a ty dla kogo się depilujesz ze tak ci pilno?
Izulka no właśnie w aptece odczytaja. kiedyś zapytalam jedna babeczke czy na studiach maja grafologie ale twierdziła ze nie
Mnie ta pleśń jakoś specjalnie nie zraża. Wiem ze prawie wszędzie kantuja za dużo znam ludzi z mięsnego, warsztatu samochodowego, już nie mówiąc o mojej ukochanej kosmetyce. Najwyżej będę wam narzekać ze mam grzyb na wózku -
haen wrote:
I wcale a wcale im nie zazdroszcze przezywania czy beta urosnie, co z pecherzykiem itd. Dobrze, ze mamy to za soba:)
Moja córka jest z 19 marca dowiedziałam się jakoś pod koniec lipca. A zapłodnienie nastąpiło 22 czerwca