Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem zupełnie zielona w temacie wózków, wiem, że musi być skrętny, w miarę lekki, widziałam, że piszecie a adamex moja koleżanka kupiła i jest bardzo niezadowolona, całe wnętrze gondoli szybko się omechaciło, nie wygląda to ładnie, a wózek ma zaledwie kilka miesięcy
-
Co do wózków dziewczyny to ja ostatnio w smyku oglądałam ze swoim wózek AMELIS, bardzo lekki, fajnie się prowadzi, duża gondola póki co z tych wszystkich najbardziej mi odpowiada. Chociaż jeszcze zobaczymy, a to link do wózków:
https://www.amelis-colour.com/
Olcia niezłego miałaś tego naczyniaka jestem w szoku, że taki ślad pozostał bez żadnej interwencji. A ja pisałam, ale o włókniakach to takie maleństwo skórne wygląda jak nitka skóry, dużo osób to ma często pojawia się na starość.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia moim pierwszym typem był ten amelis, ale nie wiem czy dobrze się przyglądałaś budka od gondoli jak pociągniesz to spada z niej i później ciężko nałożyć i budka od spacerówki zamyka i otwiera się jak popsuta... więc zrezygnowałam
W zeszłym tygodniu oglądałam mój drugi typ i podoba mi się jak na ten moment wszystko i jak nic lepszego się nie napatoczy to wezmę ten Tutek Grander Play tylko czekam na potwierdzenie płci i wtedy zdecyduje jaki kolor -
Anet, retro styl powraca
W tym linku jeszcze nie jest to typowo na stary styl,ale w sklepie czy tez na miescie widzialam i sa sliczne :)Niektore maja dol kawalek zdobny nawet wiklinowy i te wielkie kola. Bardzo mi sie wozek w sklepie podobal,ale nie wiem czy taki do konca praktyczny.
Ehh tak sie objadlam wczesniej,ze nie mam na nic juz miejsca i czuje sie taka pelna i ciezka..Jestes juz z nami -
Mój powiedział, że się tym zajmie póki co jeszcze nie kupiliśmy auta, więc po sklepach nie jeździliśmy patrzeć na wózki.
Co racja to racja wcześniej, czy później będę musiała się zdecydować he.
Tak do września chce kupić. Czas pokaże jaki.
Ale dziś Przemcio szaleje, mama śpiąca a dzidziuś ma energii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:47
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
anet wrote:dziewczyny a co sądzicie o wózkach takich stylizowanych na stare, coś tego typu: http://teutonia.groupnet.pl/teutonia_elegance_2008.html ja jeszcze się tak w firmach nie orientowałam, ale coś takiego mi się podoba
u nas w sklepie jakiejś polskiej firmy ale nie znam nazwy kossztuje 1300zł
-
Oj a ja sobie na wozek poczekam..
Dzisiaj zrobiłam mojemu awanturę ze wszystko zostawiamy na ostatnia chwilę, ze nie wiadomo jak się będę później czuła itd. On do mnie z argumentem $$$ i fakt ze od sierpnia zarabia dużo więcej. Ale strzelilam focha i przyszedł i mówi zebym za 500zl zamowilaa kochana zona wydała 300zl ale zadowolona jestem bardzo. Mam nadzieje ze gdy otworze paczkę to dalej będę happy
-
Aniu : hihi
dla mojej ginekolog
ze lzami w oczach wydepilowalam sie ale to byla masakra coraz ciezej jeszcze brzuszek boli ze nie wiedzialam czy konczyc to i wgl. . ale dalam rade jakos -
Ale Wam zazdroszczę spania jeszcze o tej porze. Ja juz meza do pracy odprawilam i wypilam kawke. Siedze zaraz śniadanie bo glodna się robie a tak wcześnie wstalam i sie nie klade bo od wczoraj mam ojca swego i dopiero kolo 10 dalej w trasę jedzie.