Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM ale się wyspałam
Mam taki twardy sen ostatnio ze nawet siku mnie nie budzi dopiero jak juz jest pełny pęcherz i szybko wtedy lecę
Mam nadzieje ze dziś będę miała więcej energii.
Fajny tez ten TuteK Grander. Mnie się podoba ten z turkusem i zielenią. Ja nadal się zastanawiam czy w ogóle kupować wózek czy zostać z tym od koleżanki.haen lubi tę wiadomość
-
Gingrer taka noc byla ja spalam jak niedźwiedź zima a rano myslalam ze z bolu zjem pralkę jak robiłam siusiu tak mnie boli bolaly.. Niestety tak mam jak za dlugo pęcherz pelny.
Skarb ojj tak oni chodzą to co sobie będziemy zalowac.. Ja z nogami jeszcze problemów nie mam ale to pewnie kwestia czasu bo zapinanie sandalek to katorga.. -
Mikado wlasnie jeszcze tak nie dawno wzielam sie na sposob i jakos poszlo a teraz masakra zadnym sie nie da, a nie chce malenstwu tym zaszkodzic bo brzuszek mowi stop i boli ach
przyznam ze trzeba mi meza juz od zaraz bo sobie nie poradze. -
A ten twój mąż tutaj gdzies do pracy czy potem znowu ma zamiar wyjechać?
Moj jest a tak jakby go nir bylo..
Wiecie co.. Wczoraj tak z ojcem wiedzialam i stwierdziłam ze tak smutno na L4 siedziec caly czas sama czasem tylko z siostra.. I jako mi tak przykro.. Koleżanek tu żadnych nie mam masakra jakas.. -
Natali ja wozek tez bede kupowac po wrzesniu, bo teraz remont, w planach sa wakacje w sierpniu, wiec samo tak wypadnie. Tyle, ze plan jest taki, zeby wybrac sie do duzego sklepu z wozkami i tam wstepnie poogladac, popytac die itd. I potem poczytac w internecie opinie. Rozwazam tez kupno uzywanego. To co najbardziej mnie martwi to fakt, ze bede musiala go wnosic i znosic po ok.10 schodach, wiec musi byc lekki na poczatku.
-
A mnie dzisiaj obudziło burczenie w brzuszku. Poleżałam chwilę, a mój Łobuz już fika w brzuszku
Skarb, powodzenia na wizycie ;** tez się nameczyłam wczoraj z goleniemtez mnie później brzuch bolał.
Mikado, jednak przekonalas męża na Wojtusia?Micia lubi tę wiadomość
-
A tak poza tym, to dzisiaj wybieram się z siostrą do galerii i mam parcie na to by cokolwiek kupić małemu
Czy któraś z Was orientuje się, czy wyniki badań z glukozy na czczo są tego samego dnia jeśli robie prywatnie? Czy powiedzmy dopiero na następny dzień? Pytam,bo lekarz kazał mi zrobić tuż przed następna wizytą, a nie mam na to szans powiedzmy w piątek (wizyta w Poniedziałek), bo dopiero w niedzielę wracamy z wakacji. Wizytę mam w poniedziałek o 19.20, wiec zdążyłabym zrobić rano o ile wyniki są tego samego dnia... -
Dlugo nie musialam go przekonywać stwierdził ze mu sie bardziej niż Michal podoba
a mi jedno i drugie wiec byc moze badanu malemu drugie imię albo zostawimy je dla następnego
My wózek mamy wstępnie wybrany adamex pajero sport ale jeszcze w sierpniu jak będziemy na drugim urlopie u rodziców to chcmy skoczyć do Częstochowy bo tam mnóstwo producentów jest i mozna tanio wózek kupic dwie trzy stowki taniej niż w sklepie -
Zadzown do laboratorium i zapytaj. U mnie sa dnia następnego ale tylko dlatego ze u nas diagnostyka odbiera próbki i wyniki na drugi dzien przysyla..nie robią na miejscu. W innym zaś robią Ci od razu bo maja swoje labolatorium
-
Tutaj gdzies do pracy ,nie ma opcji by wracal za granice. Niech sprobuje tak pomyslec to niech juz z tamtad nie wraca .
Nie jestes sama
moodliszka : dziekuje :* a pomyslec co pozniej bedzie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 08:17
-
Mikado, u mnie jest laboratorium na miejscu, wiec pewnie będą wyniki tego samego dnia. Ale faktycznie na wszelki wypadek zadzwonię
Wojtuś też jest ślicznieznam samych super Wojtków
My też póki co wybraliśmy adamexa Pajero sporti nie wiem czy nam się odmieni
Skarb, ja nie wiem :p jakoś boję się oddać tę czynność w ręce mojego :p ale kurde chyba nie będę miała wyjściaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 08:20
-
moodliszka : hehe ja to samo jak moj wroci to przeciez bedzie eksperymentowal pierwszy raz na mnie no i co jak mnie obrzeza potnie
hah mam takie mysli
Ja tak sobie mysle boze ,pamietam jak mi w 24 tyg w 1 ciazy wybil brzuchal a ja dawalam sobie rade sama pytam sie jak ? -
Shibuya wrote:My wózek ostatnio oglądaliśmy, bo ten co ja chciałam był dostępny do oglądania u nas w mieścinie w sklepie. I jak mój go zobaczył, to nie ma zmiłuj, już go na innego nie przekonam. Zakochał się i mówi, że jak wózek to tylko ten, czyli bebetto torino s line. Na zamówienie czeka się około 4, 5 tygodni, więc chcemy zamówić kod koniec września. Wczoraj wydałam kolejne 170 zł ma małego. Kupiłam 2 rożki, wypełnienie pościeli, 2 prześcieradła (z jerseyu - nie wiem czy to dobry wybór???), podkłady do przewijania, podkłady poporodowe, przewijak
aa no i jakie rożki kupiłaś i gdzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 08:29
-
piszecie o wózkach powiem Wam nie kupujcie jasnego wózka na jesień i zimę. Ja miałam jasno szary kupiony dla młodszej i co drugi dzień do prania szedł jakas masakra szczególnie jak padało i albo była chlapa po śniegu.
Micia lubi tę wiadomość