X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado, tez mi się podoba ten granatowy, ale chyba zdecydujemy się na taki ciemnoszary :) tez jest chyba na białej ramię :D piękne są te jasne, ale tak jak pisze Aparatka boję się, że będzie co chwilę będzie brudny :(

Skarb, chyba jednak będziemy musiały zaufać tym naszym mężczyznom :D powiem Ci, że ja wczoraj już na początku myślałam, że się poddam, ale jakoś dotrwalam do końca, choć też nie wiem jakim cudem. Zmeczyłam się przy tym jakbym maraton przebiegła :P

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Super jest na żywo. Zobaczymy w sumie jak się będzie się sprawdzał w praktyce, ale wizualnie jest ekstra. Masywny, porządny no i ten biały stelaż <3 trochę mnie martwi jego waga, bo będę musiała go składać do samochodu, bo nie mam gdzie go trzymać, ale cóż, coś za coś. Moja teściowa wnosiła wózek na 4 piętro z dzieckiem, to ja nie dam rady do samochodu złożyć? :P i tak pewnie w końcu kupię jakąś lekką spacerówkę, ale chociaż na początku nacieszę się wózkiem z prawdziwego zdarzenia :D

A rożki zamówiłam na allegro, w pieski niebieski i szary w sowy za 15 zł jeden u sprzedawcy twojedziecko24 :)
    a z ciekawości ile kosztuje u Ciebie ten wózek - opcja 2 w 1?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    To tylko ja twardo stoję przy postanowieniu zakupu wyprawki dopiero od września. Tutek tez braliśmy pod uwagę o pan w sklepie zachwalal. Jedyny minus brak górnego amortyzatora
    Też miałam takie postanowienie, ale przez ciocie-listopadówki nie mogłam się się powstrzymać :D

Mikado moja mama mówi, że Wojtki to łobuzy, ale to takie kochane łobuzy ;)

Ja za to miałam paskudną noc. Zasnęłam jak dziecko po 23, ale koło ! mąż obudził mnie na serduszkowanie i potem już nie mogłam zasnąć. Wszystko mnie bolało i drażniło

natali101 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :)
    Widzę ze tematy wózka :) u mnie stanęło na tym ze wzięłam,od siostry wózek jakiejś polskiej firmy.. Krasnal chyba.. Fakt ciężki, ale ma pompowane kola duże wiec w razie wyjścia w zimę czy do lasu sie sprawdzi :P z reszta i tak kolo maja trzeba będzie się za spacerowka rozejrzeć :P
    A kasę zaoszczędzę...

Moodliszka a nie możesz zrobic w piątek obciążenia a w poniedziałek odebrać ?
    Ja mam zrobić przed kolejną wizyta sama.. Czyli za jakies 3 tygodnie :P

Dziewczyny z tarczyca, kiedy najlepiej zrobic badania ? Dzisiaj wzięłam pierwsza dawkę leku i mysle po jakim czasie najlepiej zrobic badania...

Shibuya lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, ja też mam wybrane rożki u sprzedawcy od prześcieradełek, ale się wstrzymuję, bo jeden to różowe sówki, a drugi groszki na szarym tle no a pewności co do płci nie mam..

Mam za to niecny plan; w lipcu mam urodziny i pieniążki z prezentów odłożę na malucha :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaradne lobuzy :)
    Ah ten mąż... Odespisz dzisiaj w nocy o ile Cie znowu nie obudzi :)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to fajnie masz :) ja mogę zapomnieć teraz znowu o serduszkowaniu... Nie dość ze mój ma uczulenie na luteine to jeszcze ja mam teraz infekcje pochwy i jakos zapuchnięte bardzo tam.. :(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya jak te rzeczy przez internet kupilas i cos nie pasuje to zwracaj, po co miec zamrozonA kase;)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak patrze na zdjecia tych gondoli to male mi siecwydaja, a ze glownie maja byc na czas jesienno zimowy to sie zastanawiam czy tym dzieciom nie bedzue ciasno...jak ogladacie je na zywo, to zwracacie na to uwage?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • MMartaa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny..
    czy któras z was zmagała się w poprzedniej ciąży bądź obecnej z puchnięciem stóp, bo ja od dwoch tyg mam opuchnietą tylko jedną stopę, kostkę a na piszczelu mam duże zaczerwienienie. Zapomniałam wspomnieć o tym ginowi i chyba muszę się wybrać do rodzinnego bo oczytałam się o jakiś zatorach żył:/
    Strasznie niepokoi mnie , że obrzęk jest tylko na jednej, prawej nodze:(

3i49io4pumnm9gni.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej idz do lekarza żeby to obejrzał. Moj mi zawsze sprawdza nogi i pyta o obrzęki..
    Wózek który Ci spokojnie wystarczy do pól roku gondola 80cm i większe a w środku maja ok 77 cm

bhywqtkfje5mmlij.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, no nie mogę, bo tak jak napisałam, w poniedziałek mam wizytę, a w niedzielę wracamy z wakacji, na które jedziemy 10 dni wcześniej :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja obrączki na palec włożyć nie moge przy takich cisnieniach.
    Hormony mi buzuja.. Maly sir wypial tak bardzo ze aż zabolalo a ja siedzę i placze ze szczęścia ze go wkoncu mam :) głupie hormony..

MadaLena30 lubi tę wiadomość

bhywqtkfje5mmlij.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa,mi kazała po tygodniu zrobić

izulkaa lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj na fotel fryzjerskim doszłam do wniosku ze posłucham Was i otworze działalność hand made dla własnej przyjemności:) Po rozmowie z koleżanką wstrzymam sie z rejestracja conajmniej do września i zobacze jak to pójdzie:)

Dzisiaj wkońcu troszkę chłodniej aż chce sie zyc:):):)

haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya a mi się tak te różowe sówki na białym tle podobają, pewnie wiesz które :D już sobie odmawiałam przy kolorowych pieluszkach (choć jedną taką zamówiłam), to jakoś wytrzymam jeszcze trochę :P
    Moja koleżanka miała prześcieradełko na przewijaku i dobrze się trzymało. Może rozciąa się w praniu i pod ciężarem dziecka? Ja jednak zamówię, bo mi te wzory przewijaków nie grają...

Mikado masz rację, zaradne łobuzy ;)

Marta ja też mam jakby stopy większe niż zwykle. Pogoda? Choć ja to w poniedziałek wywróciłam się w przedpokoju i miałam wrażenie, że skęciłam kostki, także może u mnie to z tego.

A my to się lubimy tak budzić w nocy :D :D najlepiej, że wczoraj zaczął mnie miziać, a ja mu mówię, że tu ludzie chodzą, że ma być bardziej dyskretny, bo mi się przez sen wydawało, że na dworze jesteśmy :P

Shibuya, mikado lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pochwalę się moim Miśkiem :P Moje Słoneczko <3

10hnm1j.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:05

Mala_Czarna_89, Shibuya, izulkaa, mikado, Marta1986, Rozmarzona, MadaLena30, Micia, Ginger84, Nymeria lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moodliszka chyba ze tak :P niedoczytalam kiedy wyjeżdżasz i dlatego :)
    Ja mam w diagnostyce robione, co prawda wysyłają dalej próbki, ale wyniki na necie zawsze mam w ten sam dzien kolo 18 :) mam kartę stałego klienta :P

Śliczny synuś :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:09

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, to u mnie podejrzewam będą od razu, bo robią na miejscu badania :) tylko badania grupy krwi gdzieś wysyłają dalej i są do odbioru później :P

A dziękuję Kochana ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:10

izulkaa lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wczorajszego CIASTA CZEKOLADOWEGO:
    na jak dużą to jest blachę? Bo chyba mam dziś chęci na pieczenie :P

moodliszka lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ