Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikado, tez mi się podoba ten granatowy, ale chyba zdecydujemy się na taki ciemnoszary
tez jest chyba na białej ramię
piękne są te jasne, ale tak jak pisze Aparatka boję się, że będzie co chwilę będzie brudny
Skarb, chyba jednak będziemy musiały zaufać tym naszym mężczyznompowiem Ci, że ja wczoraj już na początku myślałam, że się poddam, ale jakoś dotrwalam do końca, choć też nie wiem jakim cudem. Zmeczyłam się przy tym jakbym maraton przebiegła
-
Shibuya wrote:Super jest na żywo. Zobaczymy w sumie jak się będzie się sprawdzał w praktyce, ale wizualnie jest ekstra. Masywny, porządny no i ten biały stelaż
trochę mnie martwi jego waga, bo będę musiała go składać do samochodu, bo nie mam gdzie go trzymać, ale cóż, coś za coś. Moja teściowa wnosiła wózek na 4 piętro z dzieckiem, to ja nie dam rady do samochodu złożyć?
i tak pewnie w końcu kupię jakąś lekką spacerówkę, ale chociaż na początku nacieszę się wózkiem z prawdziwego zdarzenia
A rożki zamówiłam na allegro, w pieski niebieski i szary w sowy za 15 zł jeden u sprzedawcy twojedziecko24 -
natali101 wrote:To tylko ja twardo stoję przy postanowieniu zakupu wyprawki dopiero od września. Tutek tez braliśmy pod uwagę o pan w sklepie zachwalal. Jedyny minus brak górnego amortyzatora
Mikado moja mama mówi, że Wojtki to łobuzy, ale to takie kochane łobuzy
Ja za to miałam paskudną noc. Zasnęłam jak dziecko po 23, ale koło ! mąż obudził mnie na serduszkowanie i potem już nie mogłam zasnąć. Wszystko mnie bolało i drażniłonatali101 lubi tę wiadomość
-
Witam mamusie
Widzę ze tematy wózkau mnie stanęło na tym ze wzięłam,od siostry wózek jakiejś polskiej firmy.. Krasnal chyba.. Fakt ciężki, ale ma pompowane kola duże wiec w razie wyjścia w zimę czy do lasu sie sprawdzi
z reszta i tak kolo maja trzeba będzie się za spacerowka rozejrzeć
A kasę zaoszczędzę...
Moodliszka a nie możesz zrobic w piątek obciążenia a w poniedziałek odebrać ?
Ja mam zrobić przed kolejną wizyta sama.. Czyli za jakies 3 tygodnie
Dziewczyny z tarczyca, kiedy najlepiej zrobic badania ? Dzisiaj wzięłam pierwsza dawkę leku i mysle po jakim czasie najlepiej zrobic badania...
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Shibuya, ja też mam wybrane rożki u sprzedawcy od prześcieradełek, ale się wstrzymuję, bo jeden to różowe sówki, a drugi groszki na szarym tle no a pewności co do płci nie mam..
Mam za to niecny plan; w lipcu mam urodziny i pieniążki z prezentów odłożę na malucha -
hej dziewczyny..
czy któras z was zmagała się w poprzedniej ciąży bądź obecnej z puchnięciem stóp, bo ja od dwoch tyg mam opuchnietą tylko jedną stopę, kostkę a na piszczelu mam duże zaczerwienienie. Zapomniałam wspomnieć o tym ginowi i chyba muszę się wybrać do rodzinnego bo oczytałam się o jakiś zatorach żył
Strasznie niepokoi mnie , że obrzęk jest tylko na jednej, prawej nodze:( -
Shibuya ja obrączki na palec włożyć nie moge przy takich cisnieniach.
Hormony mi buzuja.. Maly sir wypial tak bardzo ze aż zabolalo a ja siedzę i placze ze szczęścia ze go wkoncu mamgłupie hormony..
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
wczoraj na fotel fryzjerskim doszłam do wniosku ze posłucham Was i otworze działalność hand made dla własnej przyjemności:) Po rozmowie z koleżanką wstrzymam sie z rejestracja conajmniej do września i zobacze jak to pójdzie:)
Dzisiaj wkońcu troszkę chłodniej aż chce sie zyc:)
haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya a mi się tak te różowe sówki na białym tle podobają, pewnie wiesz które
już sobie odmawiałam przy kolorowych pieluszkach (choć jedną taką zamówiłam), to jakoś wytrzymam jeszcze trochę
Moja koleżanka miała prześcieradełko na przewijaku i dobrze się trzymało. Może rozciąa się w praniu i pod ciężarem dziecka? Ja jednak zamówię, bo mi te wzory przewijaków nie grają...
Mikado masz rację, zaradne łobuzy
Marta ja też mam jakby stopy większe niż zwykle. Pogoda? Choć ja to w poniedziałek wywróciłam się w przedpokoju i miałam wrażenie, że skęciłam kostki, także może u mnie to z tego.
A my to się lubimy tak budzić w nocynajlepiej, że wczoraj zaczął mnie miziać, a ja mu mówię, że tu ludzie chodzą, że ma być bardziej dyskretny, bo mi się przez sen wydawało, że na dworze jesteśmy
Shibuya, mikado lubią tę wiadomość
-
Moodliszka chyba ze tak
niedoczytalam kiedy wyjeżdżasz i dlatego
Ja mam w diagnostyce robione, co prawda wysyłają dalej próbki, ale wyniki na necie zawsze mam w ten sam dzien kolo 18mam kartę stałego klienta
Śliczny synuś :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:09