X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikado, tez mi się podoba ten granatowy, ale chyba zdecydujemy się na taki ciemnoszary :) tez jest chyba na białej ramię :D piękne są te jasne, ale tak jak pisze Aparatka boję się, że będzie co chwilę będzie brudny :(

Skarb, chyba jednak będziemy musiały zaufać tym naszym mężczyznom :D powiem Ci, że ja wczoraj już na początku myślałam, że się poddam, ale jakoś dotrwalam do końca, choć też nie wiem jakim cudem. Zmeczyłam się przy tym jakbym maraton przebiegła :P

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Super jest na żywo. Zobaczymy w sumie jak się będzie się sprawdzał w praktyce, ale wizualnie jest ekstra. Masywny, porządny no i ten biały stelaż <3 trochę mnie martwi jego waga, bo będę musiała go składać do samochodu, bo nie mam gdzie go trzymać, ale cóż, coś za coś. Moja teściowa wnosiła wózek na 4 piętro z dzieckiem, to ja nie dam rady do samochodu złożyć? :P i tak pewnie w końcu kupię jakąś lekką spacerówkę, ale chociaż na początku nacieszę się wózkiem z prawdziwego zdarzenia :D

A rożki zamówiłam na allegro, w pieski niebieski i szary w sowy za 15 zł jeden u sprzedawcy twojedziecko24 :)
    a z ciekawości ile kosztuje u Ciebie ten wózek - opcja 2 w 1?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    To tylko ja twardo stoję przy postanowieniu zakupu wyprawki dopiero od września. Tutek tez braliśmy pod uwagę o pan w sklepie zachwalal. Jedyny minus brak górnego amortyzatora
    Też miałam takie postanowienie, ale przez ciocie-listopadówki nie mogłam się się powstrzymać :D

Mikado moja mama mówi, że Wojtki to łobuzy, ale to takie kochane łobuzy ;)

Ja za to miałam paskudną noc. Zasnęłam jak dziecko po 23, ale koło ! mąż obudził mnie na serduszkowanie i potem już nie mogłam zasnąć. Wszystko mnie bolało i drażniło

natali101 lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :)
    Widzę ze tematy wózka :) u mnie stanęło na tym ze wzięłam,od siostry wózek jakiejś polskiej firmy.. Krasnal chyba.. Fakt ciężki, ale ma pompowane kola duże wiec w razie wyjścia w zimę czy do lasu sie sprawdzi :P z reszta i tak kolo maja trzeba będzie się za spacerowka rozejrzeć :P
    A kasę zaoszczędzę...

Moodliszka a nie możesz zrobic w piątek obciążenia a w poniedziałek odebrać ?
    Ja mam zrobić przed kolejną wizyta sama.. Czyli za jakies 3 tygodnie :P

Dziewczyny z tarczyca, kiedy najlepiej zrobic badania ? Dzisiaj wzięłam pierwsza dawkę leku i mysle po jakim czasie najlepiej zrobic badania...

Shibuya lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, ja też mam wybrane rożki u sprzedawcy od prześcieradełek, ale się wstrzymuję, bo jeden to różowe sówki, a drugi groszki na szarym tle no a pewności co do płci nie mam..

Mam za to niecny plan; w lipcu mam urodziny i pieniążki z prezentów odłożę na malucha :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaradne lobuzy :)
    Ah ten mąż... Odespisz dzisiaj w nocy o ile Cie znowu nie obudzi :)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to fajnie masz :) ja mogę zapomnieć teraz znowu o serduszkowaniu... Nie dość ze mój ma uczulenie na luteine to jeszcze ja mam teraz infekcje pochwy i jakos zapuchnięte bardzo tam.. :(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya jak te rzeczy przez internet kupilas i cos nie pasuje to zwracaj, po co miec zamrozonA kase;)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak patrze na zdjecia tych gondoli to male mi siecwydaja, a ze glownie maja byc na czas jesienno zimowy to sie zastanawiam czy tym dzieciom nie bedzue ciasno...jak ogladacie je na zywo, to zwracacie na to uwage?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • MMartaa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny..
    czy któras z was zmagała się w poprzedniej ciąży bądź obecnej z puchnięciem stóp, bo ja od dwoch tyg mam opuchnietą tylko jedną stopę, kostkę a na piszczelu mam duże zaczerwienienie. Zapomniałam wspomnieć o tym ginowi i chyba muszę się wybrać do rodzinnego bo oczytałam się o jakiś zatorach żył:/
    Strasznie niepokoi mnie , że obrzęk jest tylko na jednej, prawej nodze:(

3i49io4pumnm9gni.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej idz do lekarza żeby to obejrzał. Moj mi zawsze sprawdza nogi i pyta o obrzęki..
    Wózek który Ci spokojnie wystarczy do pól roku gondola 80cm i większe a w środku maja ok 77 cm

bhywqtkfje5mmlij.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, no nie mogę, bo tak jak napisałam, w poniedziałek mam wizytę, a w niedzielę wracamy z wakacji, na które jedziemy 10 dni wcześniej :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya ja obrączki na palec włożyć nie moge przy takich cisnieniach.
    Hormony mi buzuja.. Maly sir wypial tak bardzo ze aż zabolalo a ja siedzę i placze ze szczęścia ze go wkoncu mam :) głupie hormony..

MadaLena30 lubi tę wiadomość

bhywqtkfje5mmlij.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulkaa,mi kazała po tygodniu zrobić

izulkaa lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj na fotel fryzjerskim doszłam do wniosku ze posłucham Was i otworze działalność hand made dla własnej przyjemności:) Po rozmowie z koleżanką wstrzymam sie z rejestracja conajmniej do września i zobacze jak to pójdzie:)

Dzisiaj wkońcu troszkę chłodniej aż chce sie zyc:):):)

haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya a mi się tak te różowe sówki na białym tle podobają, pewnie wiesz które :D już sobie odmawiałam przy kolorowych pieluszkach (choć jedną taką zamówiłam), to jakoś wytrzymam jeszcze trochę :P
    Moja koleżanka miała prześcieradełko na przewijaku i dobrze się trzymało. Może rozciąa się w praniu i pod ciężarem dziecka? Ja jednak zamówię, bo mi te wzory przewijaków nie grają...

Mikado masz rację, zaradne łobuzy ;)

Marta ja też mam jakby stopy większe niż zwykle. Pogoda? Choć ja to w poniedziałek wywróciłam się w przedpokoju i miałam wrażenie, że skęciłam kostki, także może u mnie to z tego.

A my to się lubimy tak budzić w nocy :D :D najlepiej, że wczoraj zaczął mnie miziać, a ja mu mówię, że tu ludzie chodzą, że ma być bardziej dyskretny, bo mi się przez sen wydawało, że na dworze jesteśmy :P

Shibuya, mikado lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pochwalę się moim Miśkiem :P Moje Słoneczko <3

10hnm1j.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:05

Mala_Czarna_89, Shibuya, izulkaa, mikado, Marta1986, Rozmarzona, MadaLena30, Micia, Ginger84, Nymeria lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moodliszka chyba ze tak :P niedoczytalam kiedy wyjeżdżasz i dlatego :)
    Ja mam w diagnostyce robione, co prawda wysyłają dalej próbki, ale wyniki na necie zawsze mam w ten sam dzien kolo 18 :) mam kartę stałego klienta :P

Śliczny synuś :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:09

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, to u mnie podejrzewam będą od razu, bo robią na miejscu badania :) tylko badania grupy krwi gdzieś wysyłają dalej i są do odbioru później :P

A dziękuję Kochana ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 10:10

izulkaa lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png

Wysłany: 9 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wczorajszego CIASTA CZEKOLADOWEGO:
    na jak dużą to jest blachę? Bo chyba mam dziś chęci na pieczenie :P

moodliszka lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ