Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja dziś wyjątkowo mam werwę, tylko jak wróce z dworu po pokananiu schodów na trzecie piętro musze odpoczac
mam zrobiony obiad na dwa dni i mieszkanie posprzatane została mi łązienka ale to za chwile albo jutro
teraz wkońcu usiadłam jak wróciłam z psem z o dziwo długiego spaceru.. nie wiem skad tyle siły dzisiaj jak zawsze flak byłam
może dlatego że wakacje niedługo
przesyłam wam dobrą energię ~~~~~~~> ENERGIA
a pytanie do tych które robiły jagodzianki z forumowego przepisu:
konieczna jest mąka chlebowa? czy wystarczy zwykła pszenna typ 550 mam ją sprawdzoną dosłownie do wszytskiego i to jest jedyna mąka z której mi coś wychodzi (Dalachowska się nazywa - spod mojego rodzinnego Wielunia)Mala_Czarna_89, moodliszka lubią tę wiadomość
-
mikado wrote:a pytanie do tych które robiły jagodzianki z forumowego przepisu:
konieczna jest mąka chlebowa? czy wystarczy zwykła pszenna typ 550 mam ją sprawdzoną dosłownie do wszytskiego i to jest jedyna mąka z której mi coś wychodzi (Dalachowska się nazywa - spod mojego rodzinnego Wielunia)
ja robilam ze zwyklej maki i wyszly:)mikado lubi tę wiadomość
-
Laski jak zasnęłam tak teraz mnie tel obudził 3godz spania juz widzę jak zasnę wieczorem
Ha a dalej bym spala. Moje kochane dziecko nawet mnie nie obudziło tylko się bawił u siebie;)
Mała tak ja kupiłam w Auchan w Mikołowie ręcznik.
Przepis na mufinki zapisany. No nic trzeba zacząć piec znowuMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mikado jeśli nie ma żadnych problemów skórnych to nie
Marta ja zamówiłam 10bialych tetrowych (Laura musiała nosić na pampersie taka pieluchę bo było podejrzenie koslawosci bioderek u wielu dzieci jest to podejrzenie a usg bioderwk robi się po ukończeniu 3 miesiąca), 4 tetrowe kolorowe na ulewanie i 4 flanelowe do kąpieli i też wycierania buzki. Niektórzy kupują więcej ale myślę ze mi wystarczy -
No tak właśnie myślałam że 10 to chyba wystarczająco tak na wszelki wypadek
Mala_Czarna_89 tak wogóle to spóźnione życzenia wszystkiego najpiękniejszego co tylko sobie zamarzyszRzadko piszę dlatego z opóźnieniem..
-
Izulka, no wlasnie prawie dzisiaj nic nie jadlam konkretnego
Zaraz to nadrobie za dwoje hihi
Tak sie zagadalam,ze zapomnialam nawet o jedzeniu,a na slodkim samym sie nie przezyje.
Popadalo troszke i lzejszcze powietrze sie zrobilo ufff.Jestes juz z nami -
U mnie świeci słoneczko, ale chętnie deszczyk przygarnę
Powiem Wam Dziewczyny, że podziwiam Was za te zakupy. Głównie za te na allegro. Ja chyba nie mam zdolności do siedzenia i przeglądania sobie tego wszystkiego. Zaczyna mnie to przerażaćMicia lubi tę wiadomość