Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moodliszka co ty gadasz
cudownie tak przeglądać takie rzecz
Fakt ze np lozeczka czy foteliki będę patrzeć tez w sklepie ale jak bym miała za kosmetykami czy ciuszkami chodzić po wielu sklepach to,chyba bym,nie dala radyz reszta ja do galerii sie nie nadaje bo nawet nie przejdę tyle
-
Shibuya ja też się skłaniam ku rossmanowym babydream. Własnie zagłębiam się w składy i analizy tak mnie naszło.
Pieluch zamawiam 10 tetrowych 4 flanelowe. zawsze można dokupić jak się zobaczy że jednak brakuje.
Nam na SR proponowali Emolium do kąpieli dlatego się wiele nie dowiedziałam.
Materac kupujemy Pianka-Gryka-kokos -
My Laurę mylismy bez dodatków do wody (oczywiście poza mydlem
) po kąpieli maz smarowal ja parafina kosmetyczna. Jak miała mimo to sucha skore to dodawał kilka kropel parafiny do wanienki. Teraz kupiłam oliwke dla dzieci, będę używać jej lub parafiny
-
natali101 wrote:Do pępka kupię waciki nasączone spirytusem.
-
Jesteśmy już po wizycie. W badaniu wszystko OK, serdusio Małego sprawdzone detektorem, wyniki krwi dobre
Jestem szczęśliwa
Mala_Czarna_89, mikado, Shibuya, Rozmarzona, natali101, haen, izulkaa, perelka89, Molcia, Nymeria, MadaLena30, MW26, Micia lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ordynator byl i ja mowie ze brzuch mnie boli ten maca twardy i mowi ze wszystko juz pani dajemy i wiecej nie moga nic ..
Staram sie myslec pozytywnie musi byc dobrze trzymajcie za maja corcie kciuki by dotrzymala do terminu :* -
Pozniej was nadrobie ...
Wracamy z usg tak szybciutko tylko wam powiem ze malutka zostala malutka , chodz nie taka malutka bo 380g
Tak sie ciesze ze wszystko ok... pozniej napisze wiecej:)izulkaa, Mala_Czarna_89, Zorro, haen, natali101, Shibuya, Nymeria, moodliszka, Rozmarzona, MW26, Micia lubią tę wiadomość
-
Kochane dziekuje modlcie sie i trzymajcie kciuki za moja corcie by wszystko bylo dobrze zeby urodzila sie szczesliwie w terminie ;*
Mam mam , kolezanke z klasy z ktora chodzilam do tego liceum i jeszcze jedna taka olka jest i jest spoko szybciej tez byla taka agata i byla spoko . Wiec podnosza na duchu i staram.sie nie myslec moja malutka musi dotrwac do konca musi ! :*
Odwiedza matka , brat tam dowaza mi niezbede rzeczy nic im.nie mowie bo nie chce ich martwic bo wiem ze bedzie dobrze .
Wiem w takiej sytulacji tak sie nastawilam ale nie moge myslec inaczej bo nie chce stresowac malutkiej bo wtedy juz calkiem ..
Podpisal umowe wiec nie da sie echWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:32
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość