Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle zauważyłam, że mój Mały chyba nie lubi jak mam odsłonięty brzuszek
bo jak tylko go przykryję, to zaczyna się wiercić słodko, a jak odsłonie, to cisza
zmarzluch po mnie
no chyba ze jest całkiem odwrotnie i nie lubi ciepła po tacie, a jak jest przykryty, to się wierci bo mu za ciepło haha
-
mała czarna ogólnie mamy wózek pojedyńczy w domku kupiony dwa miesiace temu bo sie uparlam na spacerowke od niego. Gondolka lezy w szafie ofoliowana nie otwierana i tak myslalam zeby kupic sam stelaz tylko na czas zimy skoro mamy gondolke i spacerowke z ktorej jestem mega zadowolona. A ceny to juz swoja druga ten co mi si epodoba to koszt 3500zł
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze w Polsce to na pewno jakies normy tego makijazu sa lepsze w sensie,ze mniej go laduja i solarium tez w zdrowszej ilosci choc moim zdaniem dla dzieci zadna ilosc nie jest zdrowa
A tam w Ameryce to te dziewczynki jak lalki barbie zywe wygladaly z doczepionymi wlosami i to od 3 czy 4 latek i czarne od solarium az tak nienaturalnie
Ja mialam sporo usg juz robione przez te pobyty w szpitalu i poczatkowe plamienia.
Dlatego moj lekarz zrobil mi raz jak do niego trafilam,a tak mi nie robi bo zazwyczaj luka jak odbyly sie prenatalne i polowkowe i nie widzi potrzeby robic.
Ginger, a ja dzisiaj mialam taka ochote na cos slodkiego do kawy i nie mialam nic bo wczoraj z kolezanka pochlonelysmy wszystkie pierniki i czekolade bajeczna|
Mmm firaneczki zamowilas mowisz
Zdobne czy bardziej tradycyjne?
Ps. nie dziwie Ci sie,ze masz lenia do ciasta bo ja nawet dzisiaj obiadu nie robilam, mam jeszcze sporo z wczoraj i Mezus zadowolony
Jestes juz z nami -
A Moj wczoraj zaczal pukac delikatnie i mowic do Malej,ze jak ja rozbrykal, tak standardowo na noc spokojnie nie usiedziala
Smial sie,ze tak fajnie reaguje jakby juz wszystko dokladnie rozumiala, urocze to bylo az sie pod nosem usmiechalamJestes juz z nami -
Mała mój Patryk tez od jakiegoś czasu okropnie się nudzi:/ wkurza mnie to czasem. Na ogrodzie trampolina, zjeżdżalnia,piasek i dużo dużo innych gratów a on woli w domu siedzieć. Chyba ze ktoś z nim jest to wtedy ok. Ale sam to narzeka. Dlatego Lubie jak przychodzą do nas inne dzieci bo wtedy się wybiega pobawi.
-
Ja właśnie zjadlam Prince polo i loda;) w domu na wadze juz dawno nie stanęłam jutro się dowiem u gina ile na plusie.
Ja dziś nawet lenia nie mam bo chętnie bym zrobiła tylko brzuch nie pozwala.
Obiad mężu zrobił mielone ziemniaki i surówka.
A firanki zamówiłam białe z piłkami o takie: http://www.swiat-firan.pl/1233,eurogol-(sdsw).html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:22
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ginger mnie też to wkurza, my umieliśmy się zająć byle czym a teraz dzieci takie znudzone chodzą.. Zlitowala się matka i pozwoliła bajki włączyć.
Co do Laury jeszcze to niedawno obudziła malucha. Dzidzia spala a ta gadala i pukala do brzucha aż się Nadia zaczęła wiercić. Teraz ułożyła się na mojej kosci udowej ale niewygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:33
-
Anet, w porównaniu do długości badania i podejścia lekarki to cena nie duża...
Cieszę się że z moją malutką jest wszystko ok, ale czuję niedosyt tego usg
W sensie takim, że trwało niezbyt długo ( przeznaczone było na pacjenta 30 min) ale wydaje mi się że tyle nie trwało no i że moja Hania pleckami się odwracała.... ehh
Dziewczyny co do kosmetyków
Któraś z was stosowała lub ma zamiar stosować kosmetyki z serii Emolium lub Beabydream rosmanowe? -
Rozmarzona dobrze ze mmasz to samo co,ja
przynajmniej tak mylę po opisie bolu
najgorzej jak się kilka rzeczy zlozy na raz.. Czyli ten bol, infekcja u mnie i dzisiaj mala się bardzo Malo rusza.. No ale może taki dzien..
Modliszka dostałaś poduchę od od męża na urodziny czy jednak co,innego ?
Moja mala ma to samo :)tez jak brzuch odslonie to ciszawczesniej tak miałam jak mąż przystawil rękę do brzucha to,cisza ,teraz sie chyba przyzwyczaiła..chociaz przy mojej ręce bardziej sir rusza
ciekawe czy rozpoznaje
Ja z moim gadalam o imionach to mówi ze drugie damy po mnie jesli chce dwa:) a jak by byla kiedys druga dziewczynka to damy po babci którejś albo moje drugie imię albo zawsze zupełnie innemowie ze tej córci damy Amelia Natalia a drugiej córce Natalia Amelia
Madalena pisaly dziewczyny jakos kilka stron wczesniej ze będą używać z rossmanaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:10
-
A odnośnie jeszcze materaca to myślicie ze jest sens kupować lateksowy ?
Jaki byl by lepszy dla alergika w razie czego ? Obawiam sie ze moja bedzie uczulona na cos, bo mój jest praktycznie na wszystko. Począwszy od kurzy, po pyłki.. Ja tez jestem,uczulona na kilka rzeczy.. Wiec wole kupic dobry dla alergika niż potem wymieniać albo zastanawiać sir na co,jest uczulona... -
Ginger, swietne firanki delikatne i nie przesadzone
Podobaja mi sie
Mmm nie kus slodkim bo nic nie mam oprocz lodow i to pare juz tylko zostalo
Trzeba Mezusiowi sie upomniec jak bedzie wracal z pracy hihih.
Izulka, spokojne przezyjemy byle dobrze bylo
Ahhh caly talerz cukinii usmazylam mniam!
Biore sie za wyzerke,a macie to za chwalenie sie slodkosciamiJestes juz z nami -
Aparatka, mam nadzieję,że ta wada serca wykryta u tamtego dzieciątka okaże się niegroźna. Strasznie mi przykro jak czytam o chorych dzieciach
Dziwi mnie jednocześnie, że nikt nic nie zauważył na usg... Chociaż mam koleżankę, która będąc w ciąży stwierdziła, że "nie zamierza robić usg genetycznego, bo u niej w rodzinie nie ma nikogo z zespołem downa". Świadomość ludzi jest naprawdę zerowa
Może przesadzam, ale ja na te ważniejsze usg chodzę specjalnie do ginekologa ze specjalizacją genetyka. Około 30tyg też się na pewno wybiorę.
A propos preferowanego jedzenia, płci i zabobonów - u mnie się zupełnie nie sprawdziło. Mam wstręt do mięsa odkąd zaszłam w ciążę. Czasem się przełamię i zjem schabowego albo filet z kurczaka i... to mi wystarczy na najbliższy miesiącSynuś
-
Shibuya właśnie też czytałam pozytywne opinie na temat babydream rosmanowych, ale teraz znalazłam dobra cenę emolium i tak sie was radzę
Mojej koleżance ktoś z rodziny kupował je nawet w Niemczech i mówiła że są jeszcze lepsze niż te które w naszym Rosmanie można kupić.